Şimdi Ara

Bilgisayarı hd6790 ile Plazma'ya bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1080i plazma ekranım var. Daha önce hd4670 ekran kartım varken windowsda 1920x1080p çözünürlük seçili, hdmi kablo ile masa üstü bilgisayar kasamı plazma tv ye bağlayıp film vb. seyrediyordum. 6 ay kadar önce hd6790 aldım. Haftasonu ilk defa tv'ye bağlamam gerekti, tv- desteklenmeyen mod- yazısı veriyor. Sorun nedir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Selam;
    1080i plazma ekranım var. Daha önce hd4670 ekran kartım varken windowsda 1920x1080p çözünürlük seçili, hdmi kablo ile masa üstü bilgisayar kasamı plazma tv ye bağlayıp film vb. seyrediyordum. 6 ay kadar önce hd6790 aldım. Haftasonu ilk defa tv'ye bağlamam gerekti, tv- desteklenmeyen mod- yazısı veriyor. Sorun nedir bilen var mı?

Masa üstü gözüküyormu yoksa yani balşat çubuğu varmı ortada uyarı yazısı mı var. Yoksa siyah ekranmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Selam;

Masa üstü gözüküyormu yoksa yani balşat çubuğu varmı ortada uyarı yazısı mı var. Yoksa siyah ekranmı

siyah ekran ve desteklenmeyen mod yazısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a Harici Ekran Bağlamak..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.