Şimdi Ara

Bilgisayarı direk fişten çekmek de neymiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bilgisayar kapansın diye kasmıyorum direk fişten çekiyorum
    Ne gibi bi yamukluk çıkabilir?Ya da çıkabilir mi?

• valla sen böyle yapmaya devam edersen fişten çekcek ( kasıcak ) bilgisayarın olmaz. ama çok param var bidaha alırım diyorsan sen fişi çekmeye devam et kardeş.
    Bir öncelikle sen windows programlarını kaptmadan voltajı kesiyorsun ve bilgisayarı kapatıyorsun bilgisayarı tekrar dan açtığındamakina nerede kaldığını hangi prgramların kapnmadığnı hatırlamaya çalışıcak bu da zararlı ayrıyetten Bu eğer LCD ekranın varsa LCD ekranında ölü pixel dahi yaratabilecek tehlikede bir işlem...
    Ve aynı zamanda senin yaptığın şey hdd ye dur komutunu vermeden onu durdurman.Harddisklerdeki kafaların iniş yerleri vardır o iniş yerilerinde sector bulunmaz sen iniş alanına inmesini komutvermiyosun direk elektriği kesince o neresi varsa oraya iner bu da herehangi bir bilgi bulunduran sectore inmesine neden olabilir işte bu da bad sectore neden olur. Böyle saçama sapan şeyler yapmayın allah aşkına!!!
    Arkadaşımeğer o şekilde kapatmakta bir sorun olmasaydı insanlar UPS diye bir şey büyük ihtimal kullanmazdı
    Bir öncelikle sen windows programlarını kaptmadan voltajı kesiyorsun ve bilgisayarı kapatıyorsun bilgisayarı tekrar dan açtığındamakina nerede kaldığını hangi prgramların kapnmadığnı hatırlamaya çalışıcak bu da zararlı ayrıyetten Bu eğer LCD ekranın varsa LCD ekranında ölü pixel dahi yaratabilecek tehlikede bir işlem...
    Ve aynı zamanda senin yaptığın şey hdd ye dur komutunu vermeden onu durdurman.Harddisklerdeki kafaların iniş yerleri vardır o iniş yerilerinde sector bulunmaz sen iniş alanına inmesini komutvermiyosun direk elektriği kesince o neresi varsa oraya iner bu da herehangi bir bilgi bulunduran sectore inmesine neden olabilir işte bu da bad sectore neden olur. Böyle saçama sapan şeyler yapmayın allah aşkına!!!

+100000000000000000000..........
  • Yakında Yamuklık çıkacak bi problem kalmayacak dwm et Bilgisayarın turp gibi olcak,ne beklicen yaa 15 saniye kapansın diye çek fişten yaa ağlat harddisk'in anasını,windows'TA yapılan değişiklikleri kaydetmesin ne gerek war canım,aaa
    quote:

Orjinalden alıntı: portakal

Ben bilgisayar kapansın diye kasmıyorum direk fişten çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiLan41 -- 28 Şubat 2006; 13:43:34 >

• Çek bakalımda bi süre sonra bi topic daha açarsın Arkadaşlar bilgisayarım açılmıyo en son fişini çektim bidaha açılmadı
    quote:

ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım alınma sakın dalga geçmek mahiyetinde söylemedım ama sen bunu boyle anladıysanda bişey diyemem.
    Ben sadece yaptıgın işe guluyorum çünkü eskıden annemde benım bılg kapatmak için fişini çekip duruyordu.
    quote:

Ben size yaptığım eylemle dalga geçip sonra da "muahaha" gibi gülesiniz diye sormadım;sonucu ne olur diye sordum.
    Forumda birilerine cevap verirken dalga geçme çabası da yeni adetlerden herhalde...

Bu tip mesajlara ve bunları yazanlara
    ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER

• quote:

Ben size yaptığım eylemle dalga geçip sonra da "muahaha" gibi gülesiniz diye sormadım;sonucu ne olur diye sordum.
    Forumda birilerine cevap verirken dalga geçme çabası da yeni adetlerden herhalde...

Bu tip mesajlara ve bunları yazanlara

Peki o zaman sen niye soru sorarken "sırıtıyorsun" ?Yaptığının komik olduğunu mu düşünüyorsun, bir şekilde dalga geçmek gibi yani ?
    quote:

Orjinalinden alıntı: portakal

Bence sen direkt ŞALTERLERİ indir ,kesin çözüm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamastik -- 28 Şubat 2006; 14:50:50 >
    P4 3.2E (1MB,800MHz) @ 3.7 (stock fan),SAPPHIRE X1950PRO,ASUS P4C800, 2GB(2x1GB) DUAL KINGSTON DDR400@462,2*80GB SAMSUNG SATAII RAID 0 + 80GB MAXTOR PATA,SAMSUNG 770P,ASUS DRW-1608p2S,CREATIVE AUDIGY2 ZS,LOGITECH Z-2300,

HP COMPAQ NX9010,ASUS A8JN LAPTOP

• quote:

Bilgisayarı fişten direkt çekersen Harddiskin okuyucu kafası o anda küt diye düşer. Buda harddiskte Bad sector diye tabir edilen ve onarılamayan bozuk sektörlere neden olur.
  • quote:

Bu forumdaki herkesin senle dalga geçmeye hakkı var yaptığın bu **** hareketle! Nedenini açıklamış arkadaşlar.

Sen ya bilerek sırf uyuzluk olsun diye bu tip bir mesaj attın ve sırıtıyosun **** gibi. Yada bilgisayarı kullanmaya yeni başladın hiç birşeyden haberin yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 28 Şubat 2006; 16:06:10 >
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS

• bi şey olmaz ana kart yanar ana kart dediğinde ne ki? yansın boşver
    Ben o şekilde gülerek kendi attığım mesajla dalga geçmiyorum.Yaptığım hareketin bilgisayara bir zararı varsa umurumda değil demek istiyorum.Birazcık anlayış varsa anlarsınız.
    @hunter_one: İnsanların sana göre salakça bulduğun hareketleri senin için dalga geçme vasıtası olabilir.Herhalde sen ve senin etrafındakiler hiç salakça bir eylemde bulunmayan seçilmiş insanlarsınız.Maazallah biri salakça birşey mi yaptı,hemen dalgaya başlarsınız...Sizin gibilerin ilkokulda kaldığını sanırdım ama yanılmışım anlaşılan...Bu forumda bile bulunuyormuş

Not:Salak ve şebek sözlerin için tek söyleyeceğim şu."Kötü söz,sahibine aittir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 28 Şubat 2006; 15:16:49 >
  • quote:

,@karamastik ve @hunter_one
    Ben o şekilde gülerek kendi attığım mesajla dalga geçmiyorum.Yaptığım hareketin bilgisayara bir zararı varsa umurumda değil demek istiyorum.Birazcık anlayış varsa anlarsınız.
    @hunter_one: İnsanların sana göre salakça bulduğun hareketleri senin için dalga geçme vasıtası olabilir.Herhalde sen ve senin etrafındakiler hiç salakça bir eylemde bulunmayan seçilmiş insanlarsınız.Maazallah biri salakça birşey mi yaptı,hemen dalgaya başlarsınız...Sizin gibilerin ilkokulda kaldığını sanırdım ama yanılmışım anlaşılan...Bu forumda bile bulunuyormuş

Not:Salak ve şebek sözlerin için tek söyleyeceğim şu."Kötü söz,sahibine aittir"

Seni anlamak mümkün değil ki ! Yani bizim anlayışımızdan yakınıyorsun , peki senin anlayışın nasıl , fiş çıkarmak falan ?
    P4 3.2E (1MB,800MHz) @ 3.7 (stock fan),SAPPHIRE X1950PRO,ASUS P4C800, 2GB(2x1GB) DUAL KINGSTON DDR400@462,2*80GB SAMSUNG SATAII RAID 0 + 80GB MAXTOR PATA,SAMSUNG 770P,ASUS DRW-1608p2S,CREATIVE AUDIGY2 ZS,LOGITECH Z-2300,

HP COMPAQ NX9010,ASUS A8JN LAPTOP

• arkadaşlar slm,
    yaw arkadaş soruyu sorarken kendin zaten gülmüşsün ve
    sende biliyorsun yani yaptığın şeyin ne kadar tehlikeli olduğunu
    sonra millet saka şenlik gülerek anlatmış tehlikeli olduğunu
    senden başka kimse BAN çekmemiş kimseye ne biçim anlayıştır bu.
    saçma sapan soru soruyorsun sonrada gelen tepkileri anlayışla karşılamayıp başlıyorsun BAN çekmeye.

Orjinalden alıntı: ozee2505

arkadaşlar slm,
    saçma sapan soru soruyorsun sonrada gelen tepkileri anlayışla karşılamayıp başlıyorsun BAN çekmeye.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

arkadaşlar slm,

Ya anlatamadım galiba.Geyik olsun diye açmadım ve geyik olsun diye gülmedim.Diyorum ya yaptığım şeyin bir zararı varsa bilgisayara umurumda değil anlamında gülmek istedim.Ama herhalde benden başka herkes farklı anlamış.
    Neyse madem bu konu fazla uzadı.Anladık tehlikeli,anladık benim kastettiğim şeyi başkaları farklı anlayabilir...
    Açıklayan herkese teşekkür...
    Not:Eğer ben geyik yapıyor olsam bile en başından itibaren bu kimseye bana şebek ve salak deme hakkını vermez...

• quote:

Not:Eğer ben geyik yapıyor olsam bile en başından itibaren bu kimseye bana şebek ve salak deme hakkını vermez...
    bir tek bu konuda haklı olabilirsin ama bu portakal olduğun gerçeğini değiştirmez

Orjinalden alıntı: evolvo

quote:

bir tek bu konuda haklı olabilirsin ama bu portakal olduğun gerçeğini değiştirmez

quote:

bence sen harbiden portakalsın be güzel kardeşim,, safi portakal ==>orda kal bu tarafa pek gelme bence sen evdeki aletlerin fişlerini filan çek bir de televizyonun üzerine damacanayla su dök evde duman efekti yaratırsın .aynen devam...

haaa bi de unutmadan

Pardon ama sen bu konuya birileriyle dalga geçme kompleksini gidermek amacıyla mı dahil oldun?Şu anda dalga geçiyor gibi görünsen de asıl sen dalga geçilecek durumdasın.Hala insanlarla nasıl tartışılır,karşındakine nasıl saygı duyulur,bihabersin...Aslında sana cevap vermek bile senin için fazla...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.