Bildirim
Bilgisayarı bıraktım ama uğraş bulamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Balığa gidebilirsin kardesim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni oyunlar bakabilirsiniz. Yaşadığınız boşluk ağır gelirse daha depresif olabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diecast ler var boyamalı!!! bire bir -
Beni zaten depresif hallere oyunlar soktu. Özellikle orta son ve lisenin başlarında çok fazla vaktimi oyunla öldürdüğüm için bugün hala sosyal ortamlarda sıkıntı çekiyorum, rahat olamıyorum. Olabildiğince bilgisayardan uzaklaşıp yeni insanlarla tanışmak istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Yeni oyunlar bakabilirsiniz. Yaşadığınız boşluk ağır gelirse daha depresif olabilirsiniz. -
-
Umarım insanların arasına karıştıktan sonra geriye dönüp baktığınızda bugünleri özlemezsiniz. İnsanlarla beraber olmak şahsen bireyi daha büyük fedakarlıklar ve tavizlere zorluyor. Sizi bilmiyorum elbette ancak yalnız kalmayı tadan biri bunları yapmakta zorlanır hızlıca geçmişteki haline dönenmeye çabalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sana önerim çay demle çay iç özgürleş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çay iç hocam kitap oku zeka kupuyle uğraş, gel git çay iç bol bol
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X