Şimdi Ara

Bilgisayarı bıraktım ama uğraş bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı bırakmaya karar verdim eskisine oranla çok daha az kullanıyorum ama bomboş geçiyor günlerim. Gitar çalmak dışında hiçbir uğraşım yok. 7/24 gitar ve derslerle uğraşmam ki. Gitarın yanına tavsiye edeceğiniz hobi var mı? Şimdiden söyleyeyim bir spor salonuna yazılamam.

• Balığa gidebilirsin kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunlar bakabilirsiniz. Yaşadığınız boşluk ağır gelirse daha depresif olabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diecast ler var boyamalı!!! bire bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Yeni oyunlar bakabilirsiniz. Yaşadığınız boşluk ağır gelirse daha depresif olabilirsiniz.
    Beni zaten depresif hallere oyunlar soktu. Özellikle orta son ve lisenin başlarında çok fazla vaktimi oyunla öldürdüğüm için bugün hala sosyal ortamlarda sıkıntı çekiyorum, rahat olamıyorum. Olabildiğince bilgisayardan uzaklaşıp yeni insanlarla tanışmak istiyorum.
  • CliffordLeeBurtonn kullanıcısına yanıt
    Umarım insanların arasına karıştıktan sonra geriye dönüp baktığınızda bugünleri özlemezsiniz. İnsanlarla beraber olmak şahsen bireyi daha büyük fedakarlıklar ve tavizlere zorluyor. Sizi bilmiyorum elbette ancak yalnız kalmayı tadan biri bunları yapmakta zorlanır hızlıca geçmişteki haline dönenmeye çabalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sana önerim çay demle çay iç özgürleş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay iç hocam kitap oku zeka kupuyle uğraş, gel git çay iç bol bol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.