Şimdi Ara

Bilgisayarı bırakamıyorum.Bu sorun mu?Yoksa herkes mi böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 17.Bu sene lise 3 e geçtim.Lise boyunca hep teşekkür aldım boş geçmedim.Kitapların yüzüne bakmıyorum.Ama yine de başarılıyım.
    Düşünüyorum acaba şu pc'yi azaltsam neler olur diye.

Şuanda yaz için çalışıyorum.sabah 8 de kalkıp gidiyorum.Akşam 7-8 gibi evdeyim.Geldiğim gibi bilgisayar başına.Ailem kızıyor bana bizle gelip oturmuyorsun felan.Onlarda haklı yani.
    Mesela bugün ve yarın işe gitmiyorum.Tatil. Bütün gün pc başındaydım.Hepte öyleyim. Sanki pc başında olmasam zaman boşa geçiyormuş gibi.

Lise 3e geçtim.Lys Ygs var. / Dershaneye yazıldım.Pazartesi sınıf belirleme sınavı var. Hiç çalışamıyorum. Bilgisayarı bırakıp nasıl çalışayım :S

Kitap aldım BAŞARI ÜNİVERSİTESİ Diye 40 sayfa felan okudum.Bilgisayardan kitap okumuyorum.

ÇÖzÜM nedir arkadaşlar.Bu illetten kurtulan yöntemini bilen varmı ?

Bu arada not: bilgisayarda ne yapıyorsun onuda söyle ona göre yardımcı olalım diyorsanız söyliyeyim.

Çoğunlukla CS [Bu sene arkadaşlarım yüzünden başladım.Nalet olasıcalar]
    Face-DH Konudışı-arada MSN

Bazen çok nadir film.Şimdiye kadar internetten en fazla 10 tane felan izlemişimdir.

Bu kadar.

• kendine hakim ol
    Ders çalışmaya bak ama illa olmuyorsa yavaş yavaş azalt
  • bende lıse3 e gectım. Durum aynı. Ama ben hem calısıp hemde koca gun bılgısayarın basındayım. Oyun olarak knıght oynuyorum, lıse hayatım boyunca hep tesekkur aldım. Kıtabın yuzunu acmam. Tıpatıp uyuyoruz. Cozum bulursan pm at.
  • Aynı sorun bende de var . Aklımda sürekli farklı planlar kuruyorum.

Bugün İspanyolca çalışırım sonra kitap okurum diyorum. Bu şekilde birçok plan yapıyorum ama bilgisayar bunları engelliyor.

Derslerime de çalışma mı erteletiyor.

Başından kalkamıyorum da nedense sanki beni bağlayan bir şey varmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Aynı sorun bende de var . Aklımda sürekli farklı planlar kuruyorum.

Bugün İspanyolca çalışırım sonra kitap okurum diyorum. Bu şekilde birçok plan yapıyorum ama bilgisayar bunları engelliyor.

Derslerime de çalışma mı erteletiyor.

Başından kalkamıyorum da nedense sanki beni bağlayan bir şey varmış gibi.

Sorma kardeş ya. Muhakkak bunun bir çözümü olmalı. Psikolojik mi artık neyse.
  • bazen net yuzunden yemek yemeyı unutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvo23

bazen net yuzunden yemek yemeyı unutuyorum

büyük sorunumuz var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 ay önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnterneti kapatacaksın . PSU'yu sök kasadan olay bitmiştir .
  • bilgisayarı geleceğiniz olarak gördüğünüzden olabilir.
    Yani ilerde rahat rahat bilgisayar oynamayı düşünüyorsanız ve sonra zaten pc oynuyorsanız,hayattaki amacınıza ulaşmış insanlarsınızdır.
    Daha açık olayım;Hayatta pcden daha fazla bir beklentiniz yok demektir.
  • Lise 3 e gectim hayatim boyunca taktir aldim butun gun pc basindayim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

bilgisayarı geleceğiniz olarak gördüğünüzden olabilir.
    Yani ilerde rahat rahat bilgisayar oynamayı düşünüyorsanız ve sonra zaten pc oynuyorsanız,hayattaki amacınıza ulaşmış insanlarsınızdır.
    Daha açık olayım;Hayatta pcden daha fazla bir beklentiniz yok demektir.

Yok öyle bişey, tabi ki amaçlarımız hedeflerimiz var ama pc başından kalkınca sanki zaman boşa geçiyomuş, pc başında olmam gerekiyomuş gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 17 Temmuz 2011; 11:50:00 >
  • Lise 1'den beri yaşadığın sorunların mislini yaşadım sana tavsiyem bilgisayar ile alakalı bir meslek edinmen. Ben Grafik okuyorum mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Lise 1'den beri yaşadığın sorunların mislini yaşadım sana tavsiyem bilgisayar ile alakalı bir meslek edinmen. Ben Grafik okuyorum mesela.

Grafik için sayısal ağırlıklı okumak gerekiyor. Lise 2 de sayısaldım. Yine 2 dönem teşekkür aldım ama fiziğim kötü bir tek. Bu yüzden bu sene TM Geçiceğim. Daha ders seçmeye gitmedim okula.10 günüm var.Ama gidersem TM seçmeyi düşünüyorum.
  • Bak güzel kardeşim herşeyimiz aynı, bende dershaneye yazıldım, 11. sınıfa geçtim

Şimdi.. 6 yaşımdan beri pc oyuncusuyum ( Nfs 1 ler ile başladım ) Ozamana kadar çok pc değiştirdim. Ama buna rağmen hayatımın son 3 yılında asosyalliğimi attım ve pc oyunculuğunu sadece akşama çektim. Ama bu yeterli değil. Gerçekten büyük bir karar verdim. Beni oynatan ne ? Sistemimin canavar gibi olması. Oynamayı nasıl engelleyeceğim ? Pc den kurtularak. Eylülde pc mi satıp sıradan bir laptop alıyorum. Beklediğim bir sürü oyun vardi, posterleri bile asılı odamda. Ama artık gerçekten canım istemiyor. Nasıl oldu bilmiyorum ama senin de bir şekilde bu kararı vermen gerek..>

Tabii.. bu kolay bir süreç değil. Kız arkadaş lazım, çevre lazım arkadaş lazım.. Ben fitness a başladım mesela, fantastik kitap okumaya falan. Bunları elde ettikçe zaten soğuyacaksın.
  • Ben sabah akşam pc başındayım bi uykudan uykuya kalkıyorum. Normal zamanda hava sıcak yapcak birşey bulamıyorum çıkıp sıcakta gezmek mantıksız geliyor. Yaptığım en büyük olay bahçeye çıkıp çiçekleri sulamak, arabayı yıkamak, haftada bir hatunun yanına gitmek
  • Asosyalim 2 konsol + 1 pc mutluyum.Haftada 1 dışarı çıkıyorum.O da BİMe gidiyorum.Dışarıda gezmek mantıksız geliyor bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanlevis

quote:

Lise 1'den beri yaşadığın sorunların mislini yaşadım sana tavsiyem bilgisayar ile alakalı bir meslek edinmen. Ben Grafik okuyorum mesela.

Grafik için sayısal ağırlıklı okumak gerekiyor. Lise 2 de sayısaldım. Yine 2 dönem teşekkür aldım ama fiziğim kötü bir tek. Bu yüzden bu sene TM Geçiceğim. Daha ders seçmeye gitmedim okula.10 günüm var.Ama gidersem TM seçmeyi düşünüyorum.

Ne sayısalı yav kandırmışlar sizi ben meslek lisesinde grafik bölümünü bitirdim, ardından bu sene de özel bi üniversite'de grafik tasarım okuyacağım. Güzel sanatlar bölümlerinde baraj puanı yetiyor, sadece yetenek sınavı ile kabulediliyorsunuz. Düz lise, anadolu, meslek farketmez baraj puanı alıp çizim yeteneğine güvenen herkez girebilir güzel sanatlar'a.

• elindeki internete girecek ne varsa emanet bile verme.paketlemekten veya saklamaktan bashetmiyorum bile SAT.ben öyle yapmıştım..
  • quote:

quote:

quote:

Ne sayısalı yav kandırmışlar sizi ben meslek lisesinde grafik bölümünü bitirdim, ardından bu sene de özel bi üniversite'de grafik tasarım okuyacağım. Güzel sanatlar bölümlerinde baraj puanı yetiyor, sadece yetenek sınavı ile kabulediliyorsunuz. Düz lise, anadolu, meslek farketmez baraj puanı alıp çizim yeteneğine güvenen herkez girebilir güzel sanatlar'a.

tam burslumu okuyorsun nasıl ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tam burslumu okuyorsun nasıl ?

%50 burs'lu okuyucam büyük ihtimal oda yetenek sınavındaki başarımdan dolayı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.