Şimdi Ara

Bilgisayardan video çekme ile ilgili yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Fraps ile kaydettğim 2 dakikalık video 2.5 gb boyutunda oluyor. Çekmek istediğim 10 dakika civarında bir video var ama bu boyutlarla bunu internete yüklemem imkansız.

Bu nasıl düşürülür yada kaydettikten sonra boyutu bu kadar büyük olmayan başka bir program var mı ?
    Yada çektiğim bu videonun boyutunu sonradan ne ile düşürebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 18 Temmuz 2013; 16:39:40 >

• programı kullanmadım ama,
    fraps ayarlarında "video kalitesi" ayarı olmalı. ayarlara bakmanızda fayda var.
  • Bi Ashampoo ürünü olması lazım. Sanırım Ashampoo Snap. Ona bi göz atın isterseniz.
  • quote:

Orjinalinden alıntı:Jazzart

Merhaba, Fraps ile kaydettğim 2 dakikalık video 2.5 gb boyutunda oluyor. Çekmek istediğim 10 dakika civarında bir video var ama bu boyutlarla bunu internete yüklemem imkansız.

Bu nasıl düşürülür yada kaydettikten sonra boyutu bu kadar büyük olmayan başka bir program var mı ?

Hyper Cam 2 Kullanın bir saniyede kaç kare göstereceği ve görüntü kalitesi gibi video boyutunu etkileyen şeyler ayarlanabiliyor. Yani görüntü kalitesinin biraz düşmesi lazım.
  • Tesekkurler, deneyecegim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 20 Temmuz 2013; 15:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet3553

quote:

Orjinalinden alıntı:Jazzart

Merhaba, Fraps ile kaydettğim 2 dakikalık video 2.5 gb boyutunda oluyor. Çekmek istediğim 10 dakika civarında bir video var ama bu boyutlarla bunu internete yüklemem imkansız.

Hyper Cam 2 Kullanın bir saniyede kaç kare göstereceği ve görüntü kalitesi gibi video boyutunu etkileyen şeyler ayarlanabiliyor. Yani görüntü kalitesinin biraz düşmesi lazım.

Yukledim fakat ucretli bir yazilimis, demosu yuklenmis oldu. Ben de internetten ucretsiz baska bir program buldum ezvid diye onu yukledim guzel gorunuyor

http://www.ezvid.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 20 Temmuz 2013; 19:10:54 >

• Hyper Cam 2'yi deneyin. Hyper Cam 3 ücretlidir. Hyper Cam 2 ücretsizdir ve tam sürümdür. Hyper cam 2 bedava olandıdır onu deneyin bence.Hyeper cam 3 ise ücretlidir. Yalnız bulduğunuz programın adını ilk defa duyuyorum. Güzelse hyper cam 2 yüklemenize gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 20 Temmuz 2013; 21:19:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak Bir Network İçin Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet3553

Hyper Cam 2'yi deneyin. Hyper Cam 3 ücretlidir. Hyper Cam 2 ücretsizdir ve tam sürümdür. Hyper cam 2 bedava olandıdır onu deneyin bence.Hyeper cam 3 ise ücretlidir. Yalnız bulduğunuz programın adını ilk defa duyuyorum. Güzelse hyper cam 2 yüklemenize gerek yok

Az önce ezvid ile 24 dakikalik bir video cektim göruntu kalitesi de pek bozulmadi videonun boyutu 700 mb tuttu cok begendim :) Uzerinde kucuk duzenlemeler yapilabiliyor ve youtube a program uzerinden yukleme yapilabiiyormus.
  • Yani güzel bir program olabilir. Ben çünkü ilk defa adını duydum.
  • arkadaşlar bilgisayardan video çekmek istiyorum kaliteli ses ve ekran kayıt programı önerebilir misiniz??
    bir de ezvid çok güzel gibi ama kurulumu hata veriyo ya da ses kaydetmiyo ezvid ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • CamStudio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 2 Eylül 2013; 18:47:03 >
  • Dostum bişey olmaz istersen öyle çek sonra vegas pro ile boyutunu %80 ine kadar düşürebilmek mevcut araştır. Kalitesi de aynı kalıyor nerdeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.