Şimdi Ara

Bilgisayardan internet yazan paketleri normal hat için kullanabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar sadece vınnda felan mı kullanılıyor?O paketlerden alıp telefonu bilgisayara bağlayarak girmek istiyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloroflorokarbon -- 22 Temmuz 2012; 17:50:02 >

• hayır alamazsın, onlar data hatları için. ses hatları için cepten int. paketlerini alabilirsin.
    ayrıca cepten internet paketlerinde 8gb'a kadar bir sürü seçenek var, onları neden almıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turks41

Bunlar sadece vınnda felan mı kullanılıyor?O paketlerden alıp telefonu bilgisayara bağlayarak girmek istiyodum.

3g modemi olan ya da modemi olmayan bir paketi alıp içindeki sim kartı cep telefonuna takıp kullanabilirsin... ama hatlar sadece sms ve data gönderip almaya açık....

eger sorunuz şu şekilde ise: konuşma yaptıgım hattıma bu internet paketlerini alabilir miyim? diye soruyorsan bu şekilde yapamazsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

hayır alamazsın, onlar data hatları için. ses hatları için cepten int. paketlerini alabilirsin.
    ayrıca cepten internet paketlerinde 8gb'a kadar bir sürü seçenek var, onları neden almıyorsun?

quote:

gece internet paketi vardı orda onu almak istiyodum normalde yok bu paket.

3g modemi olan ya da modemi olmayan bir paketi alıp içindeki sim kartı cep telefonuna takıp kullanabilirsin... ama hatlar sadece sms ve data gönderip almaya açık....

eger sorunuz şu şekilde ise: konuşma yaptıgım hattıma bu internet paketlerini alabilir miyim? diye soruyorsan bu şekilde yapamazsın....

Teşekkürler,gece internet paketini almak istiyodum normalinde bu paket yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloroflorokarbon -- 22 Temmuz 2012; 21:52:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turks41

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

hayır alamazsın, onlar data hatları için. ses hatları için cepten int. paketlerini alabilirsin.

quote:

gece internet paketi vardı orda onu almak istiyodum normalde yok bu paket.

Teşekkürler,gece internet paketini almak istiyodum normalinde bu paket yok.

şimdilik sahur kampanyasından her gece ücretsiz verilen 250 mb kullanabilirsiniz. kayıt olmak için sahur yazıp 2222'ye göndermek için yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.