Şimdi Ara

Bilgisayardan Günlük Tutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük tuttuğum belgeyi şifrelemek istiyorum ve kesinlikle internetten bir siteden günlük tutmayı düşünmüyorum sitenin kapanma ihtimaline karşı çünkü günlüğün amacı gelecekteki çocuklarıma benden bir hatıra bırakmak yaşadığım tüm özel olayları açıkca anlatacağım güvenli olmalıdır her ihtimaline karşı bilgisayarın hafızasında telefonda ve usb bellekte saklamayı düşünüyorum. Yaratıcı dh üyelerinden öneri bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 22 Aralık 2012; 21:51:37 >

• up
  • iyide hocam bunu buraya yazmandaki amaç ney?
  • my personal diary adında bir program var. dene istersen bir.
  • Arşiv dosyasına koy her düzenlediğinde belgeyi.Arşivi şifrelersin.Daha kolay yöntemler eminim vardır.
    Ancak şöyle cep boyutunda bir günlüğe yazmak kadar zevkli olacağını sanmıyorum.İnsanlar kağıttan okumayı,bilgisayara tercih ederler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G3NJUR0

Arşiv dosyasına koy her düzenlediğinde belgeyi.Arşivi şifrelersin.Daha kolay yöntemler eminim vardır.
    Ancak şöyle cep boyutunda bir günlüğe yazmak kadar zevkli olacağını sanmıyorum.İnsanlar kağıttan okumayı,bilgisayara tercih ederler diye düşünüyorum.

Tabiki hocam o konuda kesinlikle haklısınız ama güvenlik üst düzey olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Arşiv dosyasına koy her düzenlediğinde belgeyi.Arşivi şifrelersin.Daha kolay yöntemler eminim vardır.

Tamam ama tercihini bilgisayardan yana yaparsan yedeklemeyi sakın unutma.Verilerini kaybetme ihtimalini düşünmeyi unutma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tamam ama tercihini bilgisayardan yana yaparsan yedeklemeyi sakın unutma.Verilerini kaybetme ihtimalini düşünmeyi unutma derim.

Aynen o yüzden word dosyasını şifreleyip tutmayı verilerimi de usbye ve telefonuma yedeklemeyi düşünüyorum.

• bende gelecek nesillere kültürümüzü aktarmak amacıyla bir multimedya günlük tutmak istiyorum ama bu tek başına yapılabilecek bir iş değil.Organize olmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evernote'u bir araştır, bilgisayar ve telefondan ulaşabiliyorsun. notlarını ister uygulama aracılığı ile istersen web arayüzüyle giriyorsun ve sitenin database'inde saklanıyor.İnternet erişimi sağladığın heryerden notlarına ulabilirsin.

Site kapanırda notlarım gider diye düşüyorsan, düzenli aralıklarla yedek alabiliyorsun.Yani sadece site database'inde kalmaz notların istediğin heryerde saklayabilirsin.
  • Eski avatarın güzeldi niye değiştirdin ya.
  • kağıt ve kalemin yerini tutmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Eski avatarın güzeldi niye değiştirdin ya.

Değişiklik iyidir tüm sosyal ağlarda ve üye olduğum forumlarda bunu kullanıyorum şuan

Bu arada günlük tutmaya başladım insanı acayip rahatlıyor herkese tavsiye ederim
  • ben ıphondan gunluk tutuyorum guzel oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeOvErsıx

ben ıphondan gunluk tutuyorum guzel oluyo

Rica etsem app. ismini paylaşır mısın ?
  • Bilgisayardan yazma bence.
  • ---- 23.12.2012 -----

dsfddgfgfgfggfgfgfgfgfgfhgh

---- 24.12.2012 ------

dsffdgfgfgfhg

Tek bir not defterine böyle tutarsan senin için kolay olur.
  • Dostum bence defterin sığabileceği büyüklükte ahşap kalın sağlam bi kutu al ona kilitle defteri de bilgisayar başında günlük yazmak kağıt ve kalemin verdiği hazzı vermeyecektir.
  • quote:

Günlük tuttuğum belgeyi şifrelemek istiyorum ve kesinlikle internetten bir siteden günlük tutmayı düşünmüyorum sitenin kapanma ihtimaline karşı çünkü günlüğün amacı gelecekteki çocuklarıma benden bir hatıra bırakmak yaşadığım tüm özel olayları açıkca anlatacağım güvenli olmalıdır her ihtimaline karşı bilgisayarın hafızasında telefonda ve usb bellekte saklamayı düşünüyorum. Yaratıcı dh üyelerinden öneri bekliyorum

Sana özel program yapabilirim. Pm atman yeterli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.