MSIin ürünleri son zamanlarda çok kalitesizleşti, aşırı kalitesiz komponent kullanmasından vs kaynaklanıyor heralde. 10 sene önce aldığım MSI laptopumu canavar gibi 8 sene kullanadım (sonra sattım). 2 sene önce aldığım laptopsa, sık kullanmadığım halde şu ana kadar 3 kere arızalandı. Bi keresinde akşam laptopu kapattım, sabah açmaya çalıştım hiç açılmadı, tamire götürdüm anakart yanmış dediler. Özellik soylesen soylenen gibi çıkmıyor zaten, 11800h işlemci var sözde ama diger laptoptakilerden %20-30 daha yavaş, 3060 ekran kartı da oyle, nerdeyse tüm laptoplarda en az 2 ekran çıkışı var bunda 1 tane vardı o da arzalandı. Arkadaşım da en üst sınıf laptop aldı (MSI) o da arızalarla boğuştu. Rutubetmiş, kasa havalandırmasıyımış falan bunlar senin sorunun değil, üreticinin sorunu, adamları bunlara uygun şekilde üretim yapması lazım. Döviz'in yüksek olması, ekonomik şartların iyi olmamsı bunlara neden oluyor ve aynı zamanda bu durumları daha can da sıkıcı yapıyor doğru yoksa herkes en iyi ürünü sıfır olarak almak ister. 2. el almanın bunun gibi riskleri var tabiki. Geçmiş olsun artık, harbiden can sıkıcı bir durum, bir daha yaşamazsın inşallah. |