Şimdi Ara

Bilgisayarda 3D film izlenir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
155.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: korkuadam

Evet izlenir ben 3 aydır internetter 3d film izliyorum ve gerçekten güzel bir görüntü veriyor hatta bunla kalmadım kendi videolarımı da 3d yapıp izliyordum henüz internnetten 3d film izlemediysen 3dgozluk.com sitesinden fikir almanı tercih ederim

pcnizdeki flimleri 3D hangi parogramla çeviriyorsunuz link verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusevam

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Evet izlenir ben 3 aydır internetter 3d film izliyorum ve gerçekten güzel bir görüntü veriyor hatta bunla kalmadım kendi videolarımı da 3d yapıp izliyordum henüz internnetten 3d film izlemediysen 3dgozluk.com sitesinden fikir almanı tercih ederim

pcnizdeki flimleri 3D hangi parogramla çeviriyorsunuz link verebilirmisiniz

Bunun için Stereoscopic Player kullanıyorum.Aslında başka bir program daha vardı da o programdaki görüntü çok kötü oluyor.
    Şuradan indirebilirsiniz:http://3dtv.at/Downloads/Index_en.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 20 Ocak 2012; 14:45:11 >

• @korkuadam teşekkürler bu görüntüyü kırmızı mavi gözlüklemi izliyorsunuz
  • stereoscopic player red-cyan gözlükler için oldukça güzel bir çevirici,
    tavsiye ederim,
    gerçi ben aktif sistem kullansamda bir zamanlar kırmızı mavi gözlükleri kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusevam

@korkuadam teşekkürler bu görüntüyü kırmızı mavi gözlüklemi izliyorsunuz

Evet,tüm gözlükler oluyor.Ben Nvidia 3d Vision Gözlüğü kullanıyorum.
  • bu tarz 3d anaglyph videoları nereden bulabilirim
  • arkadaşlar böyle bir bilgisayar alıyorum HD yüzünden filmlerde ve oyunlarda takılma olabilir dediler tavsiyeniz nelerdir SSD HD olması şart mı?

ASUS G74SX-DH73-3D 17.3-Inch 3D Gaming Laptop - Replublic of Gamers (Black)

Product Features

Intel Core i7 Processor 2.2GHz
    12GB DIMM RAM
    1.5TB 7200RPM Hard Drive
    17.3-Inch Screen, NVIDIA GeForce GTX 560M
    Windows 7 Home Premium 64-bit

Processor, Memory, and Motherboard

Hardware Platform: PC
    Processor: 2.2 GHz Intel Core i7
    Number of Processors: 4
    RAM: 12 GB
    RAM Type: SODIMM
    Max RAM: 12 GB
    Memory Slots: 4

Hard Drive

Size: 1500 GB
    Type: Serial ATA
    Speed: 7200 rpm

Graphics and Display

Graphics Card: GeForce GTX 560M
    Graphics RAM: 3000 MB
    LCD Native Resolution: 1920 x 1080

• Bu pc mi takılcak
  • Şimdi bazı arkadaşlar sinema salonlarındaki gözlükle dışarıda satılan gözlükleri kıyaslamışlar bu elbette olmaz. Dışarıda satılanlar red (kırmızı) cyan(mavi) diye adlandırılan gözlükler, ki bu gözlüklerle sadece kırmızı mavi fonlu filmler seyredilebilir. Sinemada ki gözlüklere dikkat ettiyseniz yeşil renktedir ve buğulanma yapmazlar. Kaldı ki sinema salonlarındaki 3D film makineleri yaklaşık 60 trilyon renk aktarmakta perdeye. Sadece salonlarda dağıtılan gözlüklerle izlenebilmekte. Yani o gözlüğü alıpta evde mavi kırmızı fonlu filmler izleyemezsiniz. Ha bazı yardımcı prog. var. Normal filmi 3D yapıyor playerlar. Dışarıdan satın alınan gözlüklerle izlenebiliyor. Ama sinema tadını alamazsınız, hiç uğraşmayın derim. Hem de gözleriniz belli bir zaman sonra gözlüğü çıkartınca mavi kırmızı görüyor. Bu da sinir bozuyor. En iyisi verin parasını bu tür 3D filmleri gidin sinemada izleyin derim. En iyisi bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: durdukyere

arkadaşlar böyle bir bilgisayar alıyorum HD yüzünden filmlerde ve oyunlarda takılma olabilir dediler tavsiyeniz nelerdir SSD HD olması şart mı?

ASUS G74SX-DH73-3D 17.3-Inch 3D Gaming Laptop - Replublic of Gamers (Black)

Product Features

Intel Core i7 Processor 2.2GHz
    12GB DIMM RAM
    1.5TB 7200RPM Hard Drive
    17.3-Inch Screen, NVIDIA GeForce GTX 560M
    Windows 7 Home Premium 64-bit

Processor, Memory, and Motherboard

Hardware Platform: PC
    Processor: 2.2 GHz Intel Core i7
    Number of Processors: 4
    RAM: 12 GB
    RAM Type: SODIMM
    Max RAM: 12 GB
    Memory Slots: 4

Hard Drive

Size: 1500 GB
    Type: Serial ATA
    Speed: 7200 rpm

Graphics and Display

Graphics Card: GeForce GTX 560M
    Graphics RAM: 3000 MB
    LCD Native Resolution: 1920 x 1080

Bu arada bu PC de HD filmler takılma yapar diyen arkadaş halt etmiş.

Ben AMD 2000 İşlemci
    728 Mb Ram
    256mb geforce ekran kartı

ile 720p filmleri izlemekteyim hiçbir sıkıntı olmadı bu zamana kadar.

hesabını yap işte.

• Vallaha laptopu alırken adam bana 3d oyun film izleyebilir oynayabilirsin dedi daha izlemek nasib olmadı
  • Alın bi 3DS gözlüğede gerek yok. Youtube daki 3D videolar izleniyor 3D olarak 3ds de :D
    cümle biraz garip oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Alın bi 3DS gözlüğede gerek yok. Youtube daki 3D videolar izleniyor 3D olarak 3ds de :D
    cümle biraz garip oldu.

abi youtubedaki 5 6 dk videolar için değermi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Alın bi 3DS gözlüğede gerek yok. Youtube daki 3D videolar izleniyor 3D olarak 3ds de :D
    cümle biraz garip oldu.

abi youtubedaki 5 6 dk videolar için değermi :D

Stereoscopic 3d filmlerde convert edilip izlenebiliyor. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar laptopta veya masaüstünde 3d izlemek için gözlük şart mı şartsa ekran kartıyla mı uyumluluk göstermek lazım
  • arkadaşlar 3d özellikli tv aldım, hdmi bağlantısı var, bilgisayara ekran olarak bağlasam 3d izleyebilirmiyim, izleyebilirsem normal filmleri 3d izleyebilmek için bir program varmı, filmleri 3dye çevirmeyeceğim direk açınca pcde yada tvde otomatik 3d yapabilmek için soruyorum?
    televizyonum samsung ps43e490b1w
    bilgisayarım intel core 2 quad cpu q9300 2.50 ghz 4 gb ddr3 ram asus p5p41t-le
    ekran kartım ati radeon hd 5400 series
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatixxx

arkadaşlar 3d özellikli tv aldım, hdmi bağlantısı var, bilgisayara ekran olarak bağlasam 3d izleyebilirmiyim, izleyebilirsem normal filmleri 3d izleyebilmek için bir program varmı, filmleri 3dye çevirmeyeceğim direk açınca pcde yada tvde otomatik 3d yapabilmek için soruyorum?
    televizyonum samsung ps43e490b1w
    bilgisayarım intel core 2 quad cpu q9300 2.50 ghz 4 gb ddr3 ram asus p5p41t-le
    ekran kartım ati radeon hd 5400 series

bu arada tvnin usb girişi de var tv de 3d çevirme sistemi varmıdır
  • 3d tv ise tabiki usbden 3d filmleri izleyebilirsiniz.Pc'den nasıl olur bilemiyorum.Normal filmler için pek umutlanmayın derim en iyileri sbs side by side olanlar sanırım.Hatta bence 3d göz boyayan bir teknoloji şu an iyi seviyelerde olduğunu düşünmüyorum.Ki şu an Lg 23 inç monitörümle 3d izleme deneyimini yaşıyorum.Tavsiye edilen pasif gözlüklü ve son model 3d olarak bakılıyor.Daha çok gelişmesi gerek bence.
  • ya bu toshiba qosmio gibi birşey vardı googledan baksanıza dermanınız onda konu ahalisi:)
  • İzlenebilir (Her oynatıcıyla)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.