arkadaslar ya bugun bi cpu aldim amd x2 6000. Bende daha once x2 3800 kullaniyodum. Adam'a 6000 alicam uyarmi dedim..uyar uyar tabi ayni socket onlar dedi..eve geldim taktim uymuyo..baktim benimki socket 939`mus.. simdi yeni anakart almak istemiyorum..islemciyi vericem kendiminkini overclock edip kullanirim daha iyi..Yazicioglundan aldim..kredi karti ile, yaninda bi ekran karti+guc kaynagi.. sizce parami geri alabilirmiyim yoksa illa yeni bisimi almam lazim..Bu arada tabi ki de kutusu felan herseyi acildi islemcinin..
alman lazım anakartını söylediğin halde uymadıysa suç karşıda iade hakkın var
geri götürüp degistirebilirsin dostum.. eger herif uyar uyar diye iddia etmis ise.. ahh bizim türkler ahh...
uyar uyar diyerek seni yanlış yönlendirmiş.iade edebilirsin tabii.
iade et almazlarsa şikayetle tehdit et hakkaten almazlarsa şikayet et firmalar bu konuda çekiniyorlar sanayi bakanlığından
aldıktan itibaren ilk 7 gün hiç bir mazeret öne sürmeden iade hakkın var. kredi kartı sliminide götür ki prada işlem kodu ile iptal yapacaklar
Evet 7 gün süreyle iade hakkınız var ama yerine S939 olarak en fazla 4800+ yada Opteron 170 felan alabilirsiniz...
adam belki am2 x2 3800 sanmıştır ondan dolayı uyar demiştir olamaz mı arakdaşlar
adam am2 x2 sanı büyük ihtimalle, kaç kişi 939 da x2 olduğunu biliyo ki :) ama geri alması lazım, para iadesinden başka bişey isteme bence. ya da madem işlemci almışsın, sistemin kalanını da değiştir zoraki bir şekilde am2 ye geç :)
x2 3800'ü satarsan da talibim
Boşuna anakartını ve ramlerini değiştirip masraf yapma değmez. AM2 soket yapısı ömrünü tüketti. X2 3800+ varken elinde niçin X2 6000+ almayı düşündün ki Neyse adam alırsa kesinlikle iade edip paranı geri al bence bir süre daha 3800+ ile devam et sonrasında Phenom X4 lere geçiş yaparsın.
suç sende... adama 939 soket diyecektin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme