Şimdi Ara

Bilgisayara ekran gelmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun pc actıgımda kasa calsıyor hdd ısıgı yanıyor powersubb fanı calısyor fakat ekran gelmıyor kasayı acıp ıcını temızledım hd cıkısndan dırek tv baglayıp denedım yıne lmadı 10 bord cıkısını denedım yıne olmadı arkadan ekran kablosunu cıkardıgımda monıto ısıgı yesıl oluyor taktıgımda sarı pc actıgımda monıtor ısııgnın yesıl olması erekıyor fakat hıc bır sey degısmıyor sarıda kalıyor Bu konuda bılgısı olna varmı acaba

Orijinalden alıntı: Djyle

Arkadaslar dun pc actıgımda kasa calsıyor hdd ısıgı yanıyor powersubb fanı calısyor fakat ekran gelmıyor kasayı acıp ıcını temızledım hd cıkısndan dırek tv baglayıp denedım yıne lmadı 10 bord cıkısını denedım yıne olmadı arkadan ekran kablosunu cıkardıgımda monıto ısıgı yesıl oluyor taktıgımda sarı pc actıgımda monıtor ısııgnın yesıl olması erekıyor fakat hıc bır sey degısmıyor sarıda kalıyor Bu konuda bılgısı olna varmı acaba

Onboard ekran kartından görüntü alabilmen için harici ekran kartını sökmen lazım. Bu şekilde deneyin sonucu yazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Laptop ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Bios ekranı geç gelme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    görüntü gelmeme sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.