Bildirim
Bios ekranı geç gelme sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Donanım taraması uzun sürüyor. Bu genellikle hard diskten kaynaklanır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: letmax
Donanım taraması uzun sürüyor. Bu genellikle hard diskten kaynaklanır.
ssd ve harddisk var işletim sistemini ssdye kurdum hızlansın diye ama gene aynı acaba sistem açılırken harddisk taramasını yapmamasını sağlama şansım var mı bir nevi uyku modunda kalsın harddisk_____________________________ Ne Mutlu Türküm Diyene !!! -
Ssd kullanmadım hiç ama bios boot menüsüne girip hdd önceki sıralarda ise ssd nin altına alarak hdd taranmadan ssd çalıştırılabilir herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hddleri tek tek çıkarıp sorunun hdd den kaynaklandığına emin olmalısınız. Bir de SSD ve hddleri anakartta uygun slotlara takiniz ( sata 3 olanı sata 3 e sata 2 olanı sata 2 slotuna)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
harddiski boottan disable yaptım 3-4saniye daha erken geldi çok sağolun _____________________________ Ne Mutlu Türküm Diyene !!! -
biosunda fast boot secure boot gibi bi seçenek varsa onu enable yap.
ayrıca bu 10 sn süresince monitör açılıyormu yoksa beklemede mi kalıyor?_____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
ayrıca bu 10 sn süresince monitör açılıyormu yoksa beklemede mi kalıyor?
fast boot seçeneğini açtım o 10saniyede kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü geç geliyor acaba tam olarak sorun ney normalde dizüstü pcler hemen açılır benim pc çok bekliyor_____________________________ Ne Mutlu Türküm Diyene !!! -
quote:
Orijinalden alıntı: kasimm95
quote:
fast boot seçeneğini açtım o 10saniyede kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü geç geliyor acaba tam olarak sorun ney normalde dizüstü pcler hemen açılır benim pc çok bekliyor
ekran kartı marka model psu marka model nedir._____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kasimm95
quote:
fast boot seçeneğini açtım o 10saniyede kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü geç geliyor acaba tam olarak sorun ney normalde dizüstü pcler hemen açılır benim pc çok bekliyor
ekran kartı marka model psu marka model nedir.
Rx470 4gb PSU-Aerocool 600w 80+ Bronze_____________________________ Ne Mutlu Türküm Diyene !!!
-
Aynı sorun bende var, nasıl çözmüştünüz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı