Bildirim
Bilgisayara 64 bitlik işletim sistemi kuramıyorum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HyperX ler 1.65v ripjaws lar 1.5v oldugundan olmasin. mhz tuttu yeterli degil. -
64 bitlik işletim sistemi kurarken sistemde hata veriyor 32 bitte ram görüyor ama format atmaya kalkerken 32 bitte 12 gb olmuyor ama -
başka fikri olan yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Allen_ıverson
64 bitlik işletim sistemi kurarken sistemde hata veriyor 32 bitte ram görüyor ama format atmaya kalkerken 32 bitte 12 gb olmuyor ama
32 bitte 3gb a kadar ram desteklendiği için modüllerden biri zaten dışarıda kalıyor o yüzden 64 bit kuramıyosun sadece mhzlerin tutması yeterli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: skidproof
quote:
Orijinalden alıntı: Allen_ıverson
64 bitlik işletim sistemi kurarken sistemde hata veriyor 32 bitte ram görüyor ama format atmaya kalkerken 32 bitte 12 gb olmuyor ama
32 bitte 3gb a kadar ram desteklendiği için modüllerden biri zaten dışarıda kalıyor o yüzden 64 bit kuramıyosun sadece mhzlerin tutması yeterli değil.
peki ne yeterli sadece 003 volttanmı yani
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- server error in "/" application.
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- iso dosyası nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- oem açılımı
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X