Şimdi Ara

Bilgisayara 4 monitor bağlanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, msi p35 platinium anakarta sahip biraz eski bir bilgisayar var. 2 adet ekran kartı icin 2 adet slot var 4 monitor takabilir miyim?
    2 farklı ekran kartı ile denedim ATI radeon fakat driverlar sıkıntı çıkarıyor.
    sizce ne yapabilirim?

teşekkürler

• BaRRacuDa_ab kullanıcısına yanıt
    Önemli olan anakart değil dostum, ekran kartı. Tek ekran kartı ile 4 ekrana paylaşım yapabilirsin ama vram önemli.
  • uygun bir ekran kartı var mı bu işi yapabileceğim?
    Bütçen nedir?
  • 4 Tane 42inc LED TV takıp WALLTV yapmayı hedefliyorum 16 ekran çıkışlı kartla var fakat o kadar para vermek istemiyorum. oyun oynamak için değil video izlemek icin. en ucuz ne olursa :)
    Şimdi nvidia ekran kartlarında nview teknolojisi ile çoklu ekran yapıldığını biliyorum ama 4 çıkış için alt sınırı bilemiyorum. gt 630 ile dual yapılıyor gtx 650 ile 3 e çıkıyor; 4 olur mu emin değilim. Net bilen bir arkadaş yardımcı olsa daha iyi olur yani. Amd tarafında muadillerini bilmiyorum, f/p amd zaten bilen bir arkadaş konuya girerse yardımcı olacaktır
  • 4 cikisli masaustu karti yoktur.6 mini cikisli kartlar var dunyada ama tr'de yok sanirim.display port'tan tek girisi 3'e cikaran aparat var anca oyle bir seyle olur ama tr'de var mi bilmiyorum.diplay port to hdmi diye ayrica kablo da gerekebilir.hdmi coklayici var mi bilmiyorum o sekilde de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz araştırınca aslında bende ki asus HD7750 erkan kartının 6 monitoru desteklediğini buldum. ATI eyefinity diye bir özellik mevcut. fakat türkiye'dehttp://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/mst-hub-1-3.html bu yada benzeri bir display port için hub bulamadım.

bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRRacuDa_ab

biraz araştırınca aslında bende ki asus HD7750 erkan kartının 6 monitoru desteklediğini buldum. ATI eyefinity diye bir özellik mevcut. fakat türkiye'dehttp://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/mst-hub-1-3.html bu yada benzeri bir display port için hub bulamadım.

bu konuda bilginiz var mı?

display port'tan tek girisi 3'e cikaran aparat var anca oyle bir seyle olur ama tr'de var mi bilmiyorum.

bir ust mesajda boyle demistim bundan bahsediyrosun.zannetmiyorum o aparatin tr'de satildigindan ve ucuz bir sey de degil 200 kusur dolar mi oyle bir sey.arastir amazon gibi bir yerden getirtebilirsin vergi vs bir kart parasi vererek.

• Coklu monitor sistemlerinde amd sorun cikariyor az da olsa nvidia titan veya black isini gorecektir tabi saglam bir psu lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.