Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kimkim Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11.680
Cevap
539
Favori
1.185.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ikinci günden böyle olması çok garip. Yatırıp kaldırırken yaslanıyor musunuz? Yoksa önce sırt mekanizmasından yükü alıp sonra kolu çekip öyle mi yaslanıyorsunuz ?

Çünkü bunlar anladığım kadarıyla sertleştirilmiş çelik dişli değil. Yumuşak bir malzeme ve hor kullanmaya gelmiyor. Şöyle ki en dik halde dik halde arkaya yatıracaksanız eğer, bira öne eğilip sırttan yükü alın ve kolu öyle çekin, koltuğu yatırdıktan sonra da kaldıracağınız zaman, kendinizi biraz aynı seviyede sıkı tutun mekik çeker gibi ve kolu öyle çekip sırtlıkla birlikte öne doğru gidin.

Benimki anca 6 ayda falan boşluk yapmaya başladı. Onun sebebi de sırtlığa bütün gücüyle yaslanırken kolu çekip geri yatırmak isteyen misafirlerim sayesinde. Yatırırken bi zoorttt ettirdi geriye sonra kaldırırken de öne kalkıp, kolu çekti zarrt diye sürterek bir de kaldırdı sırtlığı. Ondan sonra zamanla kullana kullana boşluk çoğaldı.

Eğer Dediğim gibi bir olay olduysa sizinki de L koldandır. Testini şöyle yapın. Hani açıda en çok sesi yapıyorsa, L kolu bastırın yani elfreni gibi olanı. Ve yaslanıp ileri doğru hareket edin sırtlıktan ses gelmiyorsa mekanizma bozulmuştur. Eğer ses kesiliyorsa mekanizma sağlam ya vidalar gevşedi ya da başka bir şey var. Ama mekanizma olması muhtemel, koçtaşta xdrive incelemiştim onda da vardı benzeri. Bu parçaların toptancısı bir muhtemelen ve her koltuk üreticisi aynı yerden temin ediyor Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• FreeShah kullanıcısına yanıt

Class 3 mü daha iyi :) Yanlış mı anladım. Düz mantık 4 daha yeni/iyidir diyordum.

• 4 daha iyi hocam. 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeShah kullanıcısına yanıt

Sağol hocam dedim yaş tahtaya basmayayım.

Siz de var koltuk :)

• GÜMÜŞOK G kullanıcısına yanıt

Bende Xdrive 1453 var. Mekanik olarak taş gibi. Derisi yırtıldı sünger biraz inceldi. Kaplaması 2.200 istemişlerdi. Dedim yeni koltuk alırım öyle vazgeçtim. İçime sinene kadar bir şey almak istemiyorum. 2 forumu, site yorumları, youtube vs derken hemen hepsi aynı kalitede ürün kullanıyor bunu farkettim. Size de tavsiyem hoşunuza gideni alın ve mümkünse amazon ile alın. Mesela Hawk sitesinden alanların yorumu başka amazondan alanlar başka. Belli ki adamlar Amazon'un farkında ve yurt dışına da satabileceklerini öğrenmişler. Yoksa özel bir ilgi göstermezlerdi. Bazı markalar yok maalesef onlar için bir şey demesi zor. Bir de ben Xmax gördüm 5k civarında gözüme bi güzel geldi. Model adını hatırlamıyorum ama yorumları iyiydi. Hepsiburada veya trendyolda yazınca çıkar. Xmax oyuncu koltuğu. Seduna Fab Pro var iyi denilen. Zaten diğerlerini her yerde okumuşsunuzdur. Xdrive, Fab vs. Exvega bana güven vermedi. Ondan da memnun olan var. Biraz şans yaver giderse tasarımını beğendiğiniz bi koltuğu alın ve süngerlerden rahatlama hissi beklemeyin. Visco eklenebilen modeller hariç çoğunda 65 DNS sünger var. Bi yerden sonra ince kalıyor hepsi. Yani ciddi rakam yükselmedikçe vs çok farklı bir ürün bulmak zor. Hepsi yakın.

• Bu masayı almayı düşünüyorum, kullanan varmı?

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]idefix
    TWISTED MINDS T DESIGN TM-T-1060-RGB KARBON FİBER E-SPOR OYUNCU MASASI - idefix
    https://www.idefix.com/twisted-minds-t-design-tm-t-1060-rgb-karbon-fiber-e-spor-oyuncu-masasi-p-987014?vendorId=106
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Yarım saat oturuyorum ağrı yapıyor. abicim bari alt parçan rahat olsun ya. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 25 Kasım 2023; 17:29:0 >
  • Hrt_c kullanıcısına yanıt

Asiri kotu duruyor hocam. Bedava verseler eve kurmam es dost gorse utanirim vallahi

• www.hepsiburada.com
    Ally Mobile Ergonomik Araba ve Ofis Koltuk Bel Yastığı Araç Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/ally-mobile-ergonomik-araba-ve-ofis-koltuk-bel-yastigi-arac-arka-yastik-bel-destegi-pm-HBC00002FXOHJ

Ben 3 4 farkli bel destegi aldim denedim. Tek bu model dd rahat ettim. Tabii koltugumla ilgisi olabilir.
    en uste getirdim ben ayari var ama bunu tutan lastik sistemi guclu degil koltugun tabanina oturup icrri sokmak lazim biraz. Baya memnunum 1 yildir falan kullaniyoru

• 10 yaş çocuğum için ikea hattefjall aldım öneririm, mekanizması sağlam hissettiriyor, ayar kısmı çok fazla, oturum alanı ön arka kayabiliyor, sırt kısmı aşağı yukarı ayarlanabiliyor ve önemli bir özellik 10 yıl garantisi var

Oğluma da alacaktım ama illa oyuncu sandalyesi istiyor, yarış arabası koltuğu gibi olmayan ama siyah oyuncu koltuğunu anımsatan bir koltuk arayışına girdim

Ikea matchapell alacaktım ama oturum alanı deri sırtı fileli, terkeletir diye tereddüt ettim, bu koltuğu kullanan var mı?

• Hips H kullanıcısına yanıt

Üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de yazayım. Geçen hafta Markus edindim. Sandalyeden oldukça memnunum, bel ve boyun ağrılarımı bitirdi diyebilirim. Ancak bende de kilitli haldeyken geriye yaslanınca gelen metalin metale çarpma sesi var. Kilitsiz haldeyken de nadiren de olsa ufak bir gıcırtı sesi geliyor. IKEA'ya kilitli haldeyken gelen ses ile ilgili yazdım, video gönderdim ve değişim talebi onaylamışlar direkt olarak. Ama sanırım yeni gelen sandalyede de bu ses olacak. Bulunduğum şehirde IKEA mağazası yok, zaten gelmesi bir haftayı bulmuştu, haftalarca sandalyesiz kalmak istemediğim ve yeni sandalyede de aynı şey olacağı için iptal edeceğim galiba değişimi.

• howard_roark H kullanıcısına yanıt

Yabancı forumlarda da benzer sorunu yaşayanlar varsa ve kronik ise değiştirin. Belli ki sizi rahatsız etmiş. Gıcırdılar yağlama ile de çözülebilir bu arada.

• iron_man İ kullanıcısına yanıt

Hawk Fab serisi olabilir, Warrior Scorpion var, Zio markası var bir de Xmax rio var. Hepsi çocuğunuzu mutlu eder. Hepsi kumaş üretime sahip. Terletme yapsalar da deri gibi olmazlar. Hepsinin sade renkleri var. Bir de bu bütçenin üstü o yaş için zaten gereksiz. Daha uygun rakamlara da var başka markaların. Ama ben tavsiye edilenlerde en çok Hawk, Zio gibi markaları gördüm. Kaliteli olsun deri olsun derseniz Hp Citadel var. Bende Xdrive var. O markanın da kumaş olarak bir kaç modeli var ama bir bakılması lazım hepsine hakim değilim.

Hocam değer diyor musun?

Denedin mi hiç başka marka veya benzerini? Direkt aldınız mı?

• Adore internetten aldığım Alfa koltuğu beğenmedim maalesef. iade etmk istiyorum ama aradım mh iade almayız diyor Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] dedim almak zorundasınız, ne demek almayız. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• 2300'e düşmüşken aldıysanız çok iyi fırsattı, onu iade edip 2/3 katını verip başka bir şey mi alacaksınız?

• Hrt_c kullanıcısına yanıt

Kullanışlı mı bilmiyorum ama kullanışlı ise ve rakam uygunsa alınır. Bence şık görünüyor. Işıklı ve renkli ürünler gaming tadı veriyor bence. 🤘🏽😎

• damn2u kullanıcısına yanıt

adore flex yönetici koltuğu aldım hocam adore mağazasına uğrama fırsatım olunca.5500 den 7 taksit yaptılar güzel oldu. kumaş olan bordo renkten. vlt-390 diye geçiyor. vlt-380 olan tekno manager sordum üretimi bitti onun dediler.

alfada sıkıntı kurdum yamuk duruyor üst tarafı, çok özensiz kalitesiz geldi, misal vidanın birinin yuvası bozuk çıktı girmedi vida, önce elle hafifçe yerleştirip sonra sıkıyorum normalde ama bir türlü vida yuvaya geçmedi. geriye yatma desen çok az yatıyor ve yatık durmuyor dedi satış temsilcisi, kilit yok dedi. ama lock unlock yazıyor, tam çözemedim de var gibi. ben yapamamışım sanırım denerken. 2300 den 3 taksit almıştım. şimdi bitmiş galiba. aslında bizim küçük çocuk bu benim olsun baba diyor ama, ona da ilkokul bire başladı diye çalışma masası alacaktık. ben de ona kalması taraftarıyım ama filesini yırtarlar çocuklar, daha ucuz bir çalışma koltuğu alınabilir çocuğa.

Flex modelde de hareketli bel desteği var ama sadece yukarı aşağı çekilebiliyor, arabanın koltğundaki bel desteği gibi öne arkaya hareket yok! kolçakların alfa gibi sabit değil de 3 yöne hareketli olması iyi gibi, gerçi kolumu pek kolçağa koymuyorum ama klavye kullanırken, belki film izlerken işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 27 Kasım 2023; 19:48:14 >

Hocam o ses kalıcı. Markus'un üretimi sebebiyle olan bir şey. Hiç uğraşmayın yenisinde de olacak. Yani yakın zamanda alan birine sorun yine de ama zannetmiyorum üretim bandının değiştini. Onunla ilgili giderme veya azaltma yöntemleri vardı sanırım konuda aramanız lazım. Ucuna yumuşak bir şey bağlayarak da önüne geçilebilir belki. Bu nedenle ben Jarvfjallet almıştım hala kullanıyorum. Markus daha rahat ama Jarvfjallet daha özellikli.

• İkeanın modeline benzeyen değil mi? Biraz daha detaylı açıklama şansınız var mı hocam

• 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.