Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı düşünüyorum tavsşye eder misin masıl, manager techno almak istiyodum ama pahalı ve stokta yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜMÜŞOK G kullanıcısına yanıt

Alfa Yönetici koltuğu modeli için yazmıştım hocam.

"kurdum yamuk duruyor üst tarafı, çok özensiz kalitesiz geldi, misal vidanın birinin yuvası bozuk çıktı girmedi vida, önce elle hafifçe yerleştirip sonra sıkıyorum normalde ama bir türlü vida yuvaya geçmedi. geriye yatma desen çok az yatıyor ve yatık durmuyor dedi satış temsilcisi, kilit yok dedi. ama lock unlock yazıyor kolun üzerinde, tam çözemedim de var gibi. ben yapamamışım sanırım denerken. 2300 den 3 taksit almıştım. şimdi bitmiş galiba. aslında bizim küçük çocuk bu benim olsun baba diyor ama, ona da ilkokul bire başladı diye çalışma masası alacaktık. ben de ona kalması taraftarıyım ama filesini yırtarlar çocuklar, daha ucuz bir çalışma koltuğu alınabilir çocuğa."

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

hocam istanbuldaysanız Beylikdüzü bauhaus mağazasında stok görünüyor Tekno Manager, 4750 lira da fiyatı görünüyor. telefonla arayıp sorun isterseniz. teşhir arızalı yıpranmış olabilir. gitmeden arayın.

flex modeli için ise mükemmel değil ama sanırım güzel, 5500 lira da çok para değil diyorum, mükemmel olmasını beklemek için 10-15 bin lira vermek lazımdı sanırım en az. bu paraya iyi bir koltuk bence.

sırt desteği yukarı aşağı kayıyor ama öne doğru çekilemiyor.

oturak kısmı öne doğru kayabiliyor, güzel bir özellikti bence ama az kayıyor gibi o da, yine de iyi bir özellik.

sırt kısmı yatık kalabiliyor ama 10-15 derecede bir takılı kalabiliyor, ufak ufak indirme şansı yok gibi.

başlık da yukarı aşağı yay şeklinde parça üzerinde gidip geliyor.

bunlar hem güzel olan özellikleri hem de daha iyi olabilirdi dediğim özellikleri.

yazın çok terlediğim için file sırtlı aldım ama şimdi kış ayları olduğu için de file kısmına bir sünger attım. Yazın fileli olması işe yarar diye umuyorum terleme açısından.

genel olarak kalitesi fiyatına göre makul geldi. normal fiyatı 11 bin lira da verilmezmiş bence. 5500 lira için kaliteli güzel.

• Omen Citadel için kılıf önerisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aradım da teşhirmiş iyi durumda değil dediler açıkça fkfkflf bu koltuğa çok okey olmustum ya her şey vardı, flex almaktansa nurus un 7 binlik koltuğu var onu almam daha mantıkkı bence ama onun da kafa destekği yok, olanlar da çok pahalı

nurusun flex benzeri koltuğu 12 bin lira tulya pro. farkı da mekanizması sanırım yarasa mekanizma var tekno managerdaki gibi. bir de kalite farkı olabilir, öyle diyorlar ama bilmiyorum tabi görmedim.

ayaklar aynı şekil plastik flex gibi.

file şart değilse HP Omen Citadel 9 bin lira amazonda, o daha rahattır muhtemelen. Ama yazın terletmesin derseniz olmaz o.

• quote:

Orijinalden alıntı: denoboicreamer

Yani dediğim gibi max 3-5 saat kullanıyosanız sorun değil bence. Üstelik kılıflar var cok güzel terlemeyi engeller.

Evet nurus estetik, ergonomik olabilir ama rahat değil. Bunu sadece çok fazla oturması gerekenler kullanmalı bence. İsterseniz alıp deneyin. Sürekli dik oturtur yayılamazsınız. Yayılınca bel ağrıtır. Ancak mesela gamepad ile vs oynamıyosanız competitive oynuyosanız nurus iyi bi seçim de olabilir denemek gerek.

Ancak sonuçta nuri usta'nın bu kadar abartılı fiyatlara sahip olmasını da anlamıyorum. Sen kimsin milletin yurtdışında 500 dolara sattıgı şeyi tr'de 1000 dolara satıyosun. Eşim hediye etmese almazdım.

Ben de yer olmadığı için Citadel almıyorum bu arada. Yoksa yeni eve geçersem ikisini de kullanacağım. birini ps karşısında diğerini de eşime veririm değiştirerek.

Hocam Citadel için kılıf öneriniz var mı, nereden bulabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• O da bi tık pahalı gibi geldi ya, seduna thunder pro alcam ne diyosun iş görür mü evden çalışcam işte 8 saat masa başı hesabı

benim de gözüme çarpıyordu o model, tandır pro falan ismi cafcaflı ama yorumlarına baktım çok iyi gelmedi. deneme fırsatım da olmadı tabi. fırsat varsa gidip bakmak lazım.

• www.ikea.com.tr
    STYRSPEL gri-kırmızı oyuncu sandalyesi | IKEA
    https://www.ikea.com.tr/urun/styrspel-gri-kirmizi-oyuncu-sandalyesi-60526085

Videosunu izleyin, fiyatına göre hala harika ürün.

• Thunder pro da kullandım bu arada. Arkadaşlarda da var ve bel ağrıttığını söylüyolar uzun süre sonra. Bende de aynısı oldu. Ancak kilolu veya genişseniz baya iyi seduna.

• PVH kullanıcısına yanıt

Arkadaşta var citadel bi sorayım ona

• lecnotr kullanıcısına yanıt

Kullanan var mı nasıl dersin

Ikea Kartal'da vardı bayağı deneyimleeim sağlam hisli özellikleri kullanışlı. Kişisel fikrim diğer çoğu oyuncu koltukları bir kaç aya soyuluyor, ve fazla yer kaplıyolar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lecnotr kullanıcısına yanıt

Yorumlarda öyle diyor valla alıcam bunu galiba hayırlı olsun diyelim şimdiden girdin aklıma dkfkckcp

• quote:

Orijinalden alıntı: çikkarito09

Yorumlarda öyle diyor valla alıcam bunu galiba hayırlı olsun diyelim şimdiden girdin aklıma dkfkckcp

hayırlı olsun.

• Merhaba arkadaşlar, ayak uzatma özelliği olan koltuk bakıyorum. Bu ürünün fiyatı uygun geldi, kullananız var mı?

warrior-aragorn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecool07 -- 28 Kasım 2023; 17:59:9 >
  • Manager techno aldım şansa stok gelmiş 7 k dan yapcak bir şey yok taksitle aldım

hayırlı olsun hocam.

flex modelinden daha tok daha sağlam görüntüsü var. yarasa mekanizma dedikleri de sağlammış öyle diyorlar.

flex modelinde biraz daha geliştirme yapmak istemişler sanırım, oturak kısmının kayması falan. ama ayakları plastik, gerçi içinde demir çekirdek var sanırım görünüyor takarken ama. tekno manager daha güzel duruyor.

• Valla öyle duruyor aldık bakalım pahalı oldu ama napalım mecbur

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.