Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.184.310
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 19 Ekim 2022; 22:45:34 >
  • Arkadaşlar İkea Markus mu? Zio fabric mi? (Önerebileceğiniz başka gaming varsa onu da önerebilirsiniz.)
    Hem gaming sandalye kullanmış hem ikea markus kullanmış biri cevaplarsa çok harika olur. Aşırı kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markusun görsellerden görebileceğin üzere sınırlı özellikleri var. Sabit kolçaklar, sabit bel desteği nedeni ile kısıtlı ergonomi, standart ürün ve özelleştirme imkanı yok, alacağın zio koltuğun duruma göre daha çok özelliği olabilir (180 derece rocking chair) fileli bir çalışma koltuğunun 3800 TL edip etmeyeceği (ben gaming koltuk uzmanı olmasam da ofis mobilyaları ile aram iyidir ofis sandalyesine neredeyse patron koltuğu kadar para ödemek mantıklı gelmiyor)

Zio alınır mı dersen ben aldım ama kimseye sen de al demem benim aldığım zaman discord üzerinde birisi rahat pozisyon alamamış fabricte ikimizinde boy kilo yakın ama ben rahat ettim. Herkesin rahat oturuşu farklı demekki kimsenin mabadı bir değil. Ben rahat ederim sen edemezsin sen deri koltukta rahat edersin ben deri koltuğa oturamam bile vs ürüne iyi bak mesela hareketli kolçaklar asla tam sabit durmazlar biraz oynar illaki bunu seven olur sabit olmasını isteyen olur bunlar hep kullanıma bağlı...

Markusu ikeada denedim satın almadım güzel koltuk (tabi bana göre 1.75 68kg) ama bu paraya alınacak bir koltuk olduğunu şahsen düşünmüyorum. Düşük bütçede ofis koltuğu makul olabilir 1000-1500tl fileli benim kiloma sorun yaramayacak orta düzey malzeme kalitesinde bir koltuk alınır. Ama tutup neredeyse 4000 tl ye sabit kolçaklı ürün almak hayır mantıklı değil. 2000-2500Tl ye kadar kaliteli fileli ofis koltukları tamam alınabilir fazlası düşündürür. Emin olmasam da eskiden markusun fiyat olarakta avantajı vardı şu an çok yakın fiyatlara satış yapılıyor.

Markus tercih ettmede büyük bir faktör yüksek ihtimalle mobilya sektörünün gamer veya ofis kotluklarında kalite tutturamaması ancak ikea nın sattığı ürünün arkasında 10 yıl durması var. Satış sonrası firmanın verdiği güven nedeni ile çoğu kişinin rahatlıkla aldığını düşünüyorum.

• 2-3 aydır markus kullanıyordum memnundum, şimdi de HP Omen aldım o çok daha iyi bence. Tabi uzun dönem kullanımda ne olur bilemem.

Evden calısma, 80kg, 183boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagoncu -- 19 Ekim 2022; 23:36:13 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

bugün zio'nun mağazasına arkadaşım gitti adamlar ilgili alakalı davrandı ne sorduysam cevapladı bir arkadaşın valor koltuğunu incelettiler mağazada kurulu yokmuş tam kurulum anına denk geldik binlerce ürün var

vivense ve xdrive ürünlerde görmüş fason olarak zio ya

mu ürettiyorlar diye düşündük yada onlardan bir şeyleri mi kopyalıyorlar bilmiyorum :D

resimdede vivense ürün gözüküyormuş zaten

açıkcası adamlar çok kolpa gibi gelmedi ürünlerinin arkadasındalar buradada ne olursa olsun 2 yıl size destek oluruz ne kırılırsa yardımcı oluruz diye belirttiler

buda canlı bir valor modeli belki buradan birinindir :)

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

Bu benim koltuk sanırım hocam :D Valor ve aynı renk. Kargoya verin artık deseydiniz keşke :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 19 Ekim 2022; 20:4:6 >
  • Noira kullanıcısına yanıt

sizinse %1001 güzel montaj oldu canlı canlı montajı izledim alıcam dediğim için baya özendiler sanmıyorum normalde pata küte kurup gönderiyorlardır diye düşünüyorum

:D ama bu kurulu gidecekti siz böyle mi almıştınız?

edit visco sünger eklenmiş bugün bir şey demediler 199tl farkla insan bir şeyler söyler gelmişiz mağazaya kadar nedir bu diye insan gösterir akşama ekleyecektiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 19 Ekim 2022; 21:32:13 >

evet kurulu aldım hocam, umarım benimdir. Eklediğiniz fotodaki kağıtta isim yazıyor sanırım, okunmuyor. Sizin okuyabildiğiniz bir fotoğraf var mı :D

Exvegadan pegasus edition aldım. vida deliği olmadı. direkt gönderin ürünü dediler. tam 4 buçuk ay sonra iade aldım. Başvurmadığım mecra kalmadı iadeyi alabilmek için. 5500 tlmi 4buçuk ay kullandılar. rezalet firma uzak durun

• valla hocam eldeki bütün resimlere baktımda yok detaylı orası gözüken siz ne kadar ödediniz toplam 4499 mu ?

@bircanaksay adam telefonda geçmişte ürün gönderimlerimizde yoğun sipariş ve özel siparişte sıkıntı vardı bugün 24 saatte kargo yapıyoruz dedil

yine bu tip kötü yorumlar exvega hakkında binlerce var ama bu devirde parayı geri almak o kadar zor olmaz ya en kötü bankadan iade alırız da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 19 Ekim 2022; 21:59:46 >

4677 ödedim hocam, kol pedi de aldım. Koltuk henüz gönderilmedi, visco ekleme yapmak istiyorum dedim mümkün değil diyorlar. Şu ana kadar zio'nun sevmediğim tek sevmediğim özelliği kişiye özel söylemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 19 Ekim 2022; 22:20:56 >

200 tl zam gelmiş o zaman

şimdi kurulu almazsam + visco ekletirsem (199 tl fark ile) 4677 oluyor

bu arada arkadaş döşek çok sert dedi rahatsız anlamında değil dolu dolu imiş

siz taksitle mi aldınız ? iş bankasına 3 taksitten sonra vade farkı atıyor var mı acaba fazla taksitle az vade farklı imkanı siz nakit almadıysanız

Ben nakit aldım hocam. Visco ekletmek istiyorum dedim ama yapmıyorlar, gerçekten illet ettim şu andan.

yani kargo yapmadılarsa niye eklemiyorlar ilginç

Müşteri memnuniyeti kapsamında yardımcı olmaları gerekiyor ama işte hocam, söylenecek pek bir şey yok.

• yani bu ürüne bunu eklediniz kargo yapmadıkları adamlara neden imkan vermiyorlar whatsapptan konuşuyorsunuz dimi kesin 200 tl zam yapmışlar o yüzden 200+199 verin bak nasıl yapıyorlar

edit

Mekanizma (+200,00 ₺):

180° Yarasa Mekanizma

buna fiyat farkı almıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 19 Ekim 2022; 22:32:18 >

hocam parasını gönderiyim zaten dedim ama yine yapmıyorlar. Evet o dediğiniz mekanizmaya para almıyorlardı, ben pazar günü sipariş verdim.

işte o mekanizmaya para almaya başladılar kesin o yüzden yapmak istemiyorlar diye düşündüm keşke bu olay dün yaşansaydıda bugün mağazaya gidince arkadaş onuda yaptırırdık bence

Hocam yaklaşık 5k para veriyoruz, 400-500'ünde değilim. Tek istediğim almışken en iyisini almaktı ama sağ olsunlar yardımcı olmadılar.

iptal edin siparişi onuda mı kabul etmiyorlar?

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.