Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hips H kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim cevabınız için.


    şans eseri sitelerde geziyodum şunu gördüm;


    https://www.sedunamobilya.com/seduna-heaven-fab-oyuncu-koltugu


    kumaş oyuncu koltuğu diyor. ben de genel olarak yorumları okudum ikea marcus tarafının belli bi süre sonra ergonomisini yitirdiğini okudum. O yüzden vazgeçtim.

    nurus mou, decofis arvo t veya seduna thunder pro arasında kararsızım. sizin bir tavsiyeniz var mı?


    Koltuğun dik durması ve ergonomik olması önemli. çok fazla bilgisayar başındayım


    edit: nurus me too için o kadar para vermeye gerçekten değer mi acaba? kendimi zorlayıp alsam mı diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egzz -- 3 Temmuz 2021; 22:24:10 >




  • Egzz kullanıcısına yanıt

    Nurus - Me too'yu Mesut Çevik ve Mendabur Lemur kullanıyor. Premium bir ürün. Memnun olmayanı duymadım o fiyatlara çıkıp çıkmamak kişinin bütçesine göre değişir.


    Nurus'un Breeze modeli indirimdeydi geçenlerde fakat şimdi baktım tekrar arttırmışlar. Hatta me too'ya da 50 lira zam yapmışlar. Tulya modeli falan 1800 idi o da 3000'e çıkmış. Ciddi artış var.


    Linkteki Seduna güzel bir koltuğa benziyor, Seduna'nın bazı ürünlerinden insanlar memnun ama Seduna'nın bir önceki çıkardığı gaming serisi suni deri koltuğu neden almamalısınız diye video çeken de biri vardı youtube'da.


    Şu oyuncu koltuklarındaki yan tarafların baldırları sıkıştırma, sıkıyormuş gibi hissettirme durumları olmasa Hawk chair veya Seduna'yı kendim deneyebilirdim ama beni bozuyor o yan bölümler. Karar sizin.

  • bence https://xprime.com.tr/xprime-omega-kumas-oyuncu-koltugu-kirmizi-145.html bu ürünü bir inceleyebilirsin. Yukarıda kendi şahsi incelememi paylaştım ve çok memnunum. Günlük ortalama 8-9 saatlik kullanım sağlıyorum ve terleme vs problemler yok. Kumaşı oldukça kaliteli.


    Ama bütçenizi bilmiyorum ama ben mağazada birebir inceleme fırsatı bulmuştum bunun için Xprime Cool Modelinde kullandıkları Tay tüyü kumaş dokusu harikaydı. Xprime Omega Kaşe Kumaş olarak geçiyor fakat Xprime Cool Tay Tüyü kumaş olarak geçiyor.


    Eğer Bütçeniz var ise Xprime Cool modelini incelemenizi öneririm. https://xprime.com.tr/xprime-cool-kumas-oyuncu-koltugu-136.html


    Bende uzun arayışlar sonucunda doğru koltuğu satın aldım ve çok memnun kaldım. Firma iletişime çok iyi ve profesyonel. sitelerinde whatsaap destek hattı da yer alıyor.





  • ikea markus ile jarvfjallet arasında kaldım.


    seduna heaven fab da seçenekler arasında. dizi film izlerken koltuğu yatırmak hoş, ama ergonomisi günlük kullanımda nasıldır bir fikrim yok.


    ikea markus veya jarfvjallet 187 boy için uygun mudur? deneyimleyen var mı?

  • Egzz kullanıcısına yanıt

    aynı problem (186) bende de vardı, özellikle yabancılardan baya bi review izledim. Markusu övmüyorlar ama jarfvjallet'i çok gömüyorlar. Markus F/P gibi düşünebilirsin.

  • kuftikufti kullanıcısına yanıt
    Dik oturma ve ergonomi konusunda ne düşünüyorsun? Sen de Markus aldın mı?

    Ben de çok review izledim, budget budget diye dolasiyorlar ve Markus'u çok ovuyorlar ama 187 boy icin yeterli mi acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egzz kullanıcısına yanıt

    Hocam 1-2 sayfa geriyi okursan rahatlıkla görebilirsin diye o sebeple söylemiştim. Markus ve Jarvfjallet'i üç aşağı beş yukarı inceledim kendimce.


    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-ve-ofis-koltuklari-icin-sicak-firsatlar-ana-konu--41064898-410


    187 boy için oturak küçük gelebilir. Ama gidip görmekte fayda var diyeyim.

  • Hips H kullanıcısına yanıt

    Hocam o kadar çok şey okudum ki, artık ne okuduğumu hatırlayamıyorum.


    187 75-80 kg civarındayım ben. oturak değil de boy olarak kafamın boşta kalmasını istemiyorum. oturakda bi problem olacağını sanmıyorum

  • Egzz kullanıcısına yanıt

    Kafa konusunda problem yaşamazsın diye düşünüyorum. benim boyumda 183 kafalığı en yukarı kaldırdığımda net yaslıyorum. 4-5 cm ile bir şey değişmez. Ikea internet alımlarında ciddi kargo ücreti istiyor ki bence çok sinir bozucu ve boşa giden para diye düşünüyorum. Gidip denemek en mantıklısı ee zaten denediğinde de kararı sen vereceksin.


    Bence Jarvfjallet Markus'tan çok çok daha iyi bir sandalye. Sadece oturağı biraz daha büyük olabilirmiş. 410. sayfada sebeplerini de yazdım neden Markus'u beğenmediğimi. Tabii bunlar kişiden kişiye göre değişir.

  • bossdarkkiller B kullanıcısına yanıt

    Hawk'ın kullandığı iskelet diğer markalara göre ince olduğunu ve sürekli yamulduğunu okumuştum. Ayrıca 50 dansite dökme sünger kullanıyor. Xprime mesela kalın çelik iskelet + 60+ Dansite sünger kullanıyor. Ayrıca otuma alanı Xprime Omega, Xprime Titan ve Xprime Cool modellerinin daha geniş. Kumaş Kalitesini hawkın görmedim ama Xprime Omega kullanıyorum ve mağazada Titan, Cool Modellerini de incelemiştim. titan, omega modellerinde kaşe kumaş kullanıyorlar fakat cool modelinde tay tüyü kumaş kullanıyorlar ve yumuşak dokusu harikaydı. benim bütçem xprime cool modeline yetmediği için xprime omega modelini satın aldım ve çok memnunum. incelemenizi öneririm hocam.

  • Hocalarım selamlar

    Uzun zamandır bir çalışma koltuğu ve masa arıyordum. Internette düşük fiyata bir sürü koltuk var. Ama hangisine güvenip alacağımı bilemedim. En sonunda düşünüp taşınıp ikea ya basvurdum. 350 tl ye bir masa ve 650 tl ye bir çalışma koltuğu aldım

    Koltuk budur



    Umuyorum memnun kalırım. Kısa boylulara önerilen bir koltuk. Yani 1.80 altina. Bir koltuğa şimdilik büyük paralar baglayacak durumda değildim. Ama bu koltuk umarım beni idare eder. Sizin dusunceleriniz nelerdir. Saygılarımla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • nurus mou için biraz daha yorum bakayım diyordum,yeni çıktığı için.Bakalım halen fazla tercih eden yok sanırım

  • Blackworms kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.


    Acaba 4 yatış modunda rahatlıkla kitlenebiliyor mu ? Bel kısmı yattığınız zaman çok açıkta kalıyor ve sanki kayıyormuş koltuk sizi atıyormuş hissi oluyor mu ? Soruyorum çünkü Ikea Jarvfjallet kullanıyorum ve arkaya yattığımda kitleme modunun olmaması geçtim,düzelirken seni atıyor sanki koltuk ,sert şekilde öne geliyor.Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 


  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Nasıl kilitlemiyor hocam. Jarvfjallet arkaya doğru yatıp kilitleniyor. Hangi varyasyondan bahsediyorsunuz veya hoşnut değilsiniz anlamadım.

  • buyukbang kullanıcısına yanıt

    benim dxracer de bu halde bir daha asla almam, atsan atılmıyor kalsa soyulup duruyor parça parça napıcam bilmiyorum bir de benim modelin şuan sıfırına 3500tl istiyorlar çok komik

  • Selam Arkadaşlar,


    4 sene Me Too kullandım 7 senedir de markus kullanıyorum.


    Me Too;


    Eğer masa başında bilgisayarda çok uzun vakitler geçiriyorsanız mutlaka Me Too alın. Eğer stabil düzgün standarlarda kullanımda ömürlük bir sandalye diye biliriz. Turkcell de çalışırken kullanmıştım benim zamanımda yeni alınmıştı ayrılalı 7 sene oldu hala aynı sandalyeleri yoğun bir şekilde hunharca kullanmaya devam ediyorlar.


    Özellikle kolçak ayaları baldır ayaları bel desteği gibi ayarları sayasinde bilgisayar başında oturmaktan zevk alacaksınız. En önemlisi sağlınıza yaptığınız bir yatırım. Bilgisayarlar 10 20 K para verip sürekli güncelliyoruz ama kendimizi ve sağlınızı güncellemessek bir önemi kalmıyor. İmkanınız var ise taksitle alın uzun yıllar çok rahat kullanırsınız.


    Markus ;


    Ikeadan 2014 yılında 600 TL ye deri olanını aldığım sandalyedir. Şekli güzel diye aldım ofisimde kulllanıyorum. Ortalama günlük üzerinde 6 saat civarı oturmaktayım bu zamana kadar herhangi bir bel ağrısı yada boyun ağrısı hissetmedim. Bu bir ofis çalışma sandalyesidir bilgisayar başında çalışmada belli bir zamana kadar sizi tolera ediyor sadece yukarı/aşağı ve ileri/geri ayarı bulunmaktadır. Eğer sandalyeye uygun güzel bir masanız var ise kullanılabilir. Derisine herhangi bir soyulma filesinde herhangi bir yırtık bulunmamaktadır. Sadece oturma kısmındaki deride klasik kırışmalar ve çatlamalar mevcuttur buda çok doğaldır. Dışardan bakıldığında 7 yıllık her gün kullanılan bir sandalye gibi durmamaktadır. Daha diri ve yeni durmaktadır. Sırtı fileli olduğu için terleme yapmıyor oturduğumuz derisi kaliteli sanırım terleme yapmıyor yada ofis ortamında hava normal olduğu için bizde yapmıyor olabilir.


    şuanda bu cevabı size kardeşimin Me Too sandalyesinden yazıyorum bir daha sandalye alacak olsam kesinlikle Me Too alırım :) Bu buna değecek bir konfor olduğunu düşünüyorum.


    Kesinlikle sırtı deri olan hava almayan kalitesiz süngerli sandalyeler almayın 1-2 sene sonra süngeri eriyecek iskeleti yamulacak atmak durumunda kalıp yenisini almak istediğinizde aynı ürünü 2 katı fiyata alacaksınız. Aklınızdan minimum 10-15 yıl sandalye konusunu bitirmek istiyorsanız kesinlikle Me Too.





  • Egzz kullanıcısına yanıt

    Kesin eminlik yoksa aklında, ayda 10K ya yakın kazanıyor ve bilgisayar başında saatlerini harcıyorsan kesinlikle taksitle :) Me Too almalısın. 4.500 TL civarı bir fiyatı var ben başlıksız olanını kullandım başlık konusunda birşey diyemem lakin ama ömür konusunda 10 yıl götürür diye düşünüyorum. Aldığında tek hayal kırıklığı şu olacak, sonuçta bir koltuğa o kadar para verince senin için mükemmel olmasını bekliyorsun ama değil sonuçta seri üretim kişisel üretim değil :) Mağazalarda var gidip deneyenilirsin.


    Kesinlikle sırtı fileli ve filesi kaliteli bir koltuk seç. Konfor olarak çok iyi olacaktır.

  • Hips H kullanıcısına yanıt
    Arkaya yattığında sen dik pozisyona doğru geçtikçe seninle birlikte geliyor.

    Serhan Demirkoparanyoutube
    İkea Ofis Oyuncu Koltuğu JÄRVFJÄLLET
    https://www.youtube.com/watch?v=GGovjx5E_IM


    Bu videoda 7.05 ve 7.11 arasındaki gibi diyeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Tamam da hocam o açıda isterseniz kilitleyebiliyorsunuz ki. Video'daki moda salıncak modu mu ne diyorlar. Yaslan geri gel gibi. Yoksa sırtı geriye doğru açıp o açıda kilitleyebiliyorsunuz. Ben Ikea'da denedim ve kilitledim acaba sizin mekanizma mı bozuk yoksa denemediniz mi kafam karıştı şimdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 7 Temmuz 2021; 13:25:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hips

    Tamam da hocam o açıda isterseniz kilitleyebiliyorsunuz ki. Video'daki moda salıncak modu mu ne diyorlar. Yaslan geri gel gibi. Yoksa sırtı geriye doğru açıp o açıda kilitleyebiliyorsunuz. Ben Ikea'da denedim ve kilitledim acaba sizin mekanizma mı bozuk yoksa denemediniz mi kafam karıştı şimdi.

    Valla ben hiç bilmiyordum kitlendiğini.Kurarken hiç farketmedim.Bir daha bakarım.Nasıl hani kol ile kitleniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.