xdrive tufan aldım ama 3 gündür kargoyalayacaklar merak ediyorum neden bu kadar uzun sürüyor şimdiden pişman ettiler gibi |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (410. sayfa)

-
-
aynısını ankara'da aldık. 120 kg arkadaş arkasına yaslanınca ilk gün kırıldı.
-
xdrve sancak ile ilgili görüşlerimi yazayım 15 gün civarında geldi .
benim için tam bir hayal kırıklığı oldu
bir adet bozuk ayak tekerleği yüzünden bi süre kullanamadık. sonra gönderdiler kargoyla
kolçak kocaman ileri geri aşağı yukarı yazıyor hb da. ama onlara yazdığımda artık sancak ın değiştiğin ileri geri değil sağa sola olduğunu söylediler. oysa resim hem hb hem xdrive ın sitesinde hala ileri geri diyor.
kurarken acaip uğraştırdı sırtı altla birleştirirken delikleri tutturmak bayağı zahmetliydi. o ara kılavuz da yetersiz olduğu için yanlış deliği zorlarken koruma plastiği de havada kaldı.
ben kendime değil benim oğlana almıştım ha o memnun o ayrı. ama kolçağın hemen altındaki vidanın çapağı kalmış sipsivri o da elini kesti
yani totalde bu paraları hak eden bi koltuk değil. ancak çocuk ergeni oyuncu moyuncu ayağıyla gönlünü eylemek için. ben oturmam şahsen. buna 500 lira bile vermezdim böyle olacağını bilseydim
-
arkadaslar selamlar,
9 yasindaki oglum icin masasina bir ders calisma koltugu bakiyorum. f/p urunu olarak onerebileceginiz bir urun varmi? Acikcasi cok fazlada para vermek istemiyorum. 300-400 TL maksimum.
-
3000 liralık ürün alan da pişman oluyor, 500 liralık ürün alan da ne kadar para o kadar köfte diyor. Şeklini şemalini beğendiğiniz bir ürünü seçin, alın. nasip diyeceksiniz artık. Ben oğluma xdrive aldım. Memnun muyum, değilim.quote:
Orijinalden alıntı: scetin01arkadaslar selamlar,
9 yasindaki oglum icin masasina bir ders calisma koltugu bakiyorum. f/p urunu olarak onerebileceginiz bir urun varmi? Acikcasi cok fazlada para vermek istemiyorum. 300-400 TL maksimum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar selamlar 2500tl bütçeli bir oyuncu koltuğu almak istiyorum boyum 183 , kilom 100 .MSI MAG ch120 yi araştırdım muhtemelen bunu alıcam fakat hiç alternatif bakmadım bu bütçe ile önerebileceğiniz alternatif varmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kullanıyorum memnunum açıkçası. 15'li almak daha mantıklı olabilir kafa kısmından dolayı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösteriade düşündüm de o kadar büyük ki onu kutuya koy kargoya götür değmez. bi de oğlana aldım şimdi hevesini kırmiim dedim. üstüne bi de şimdi gacırdama başladı. 30 kiloluk çocuk oturunca garç gurç ediyor
-
Ikea Markus mu onerirsiniz yoksa XPrime Cool modelini mi?
Boy 170 Kg 62
-
Markus tabiki 10 yıl garantisi var kilo sorunu olmasa markus alırdım xdrive yerine
-
geçen konuştuğumuzu ikea ile de paylaşmıştım. siteye jarvfalletin kolçaksızını da eklemişler.
nurus ve bürositte de indirimler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 18 Haziran 2021; 21:34:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eyvahnecdetağzınıza sağlık, bir mark. bir jarv. arasında gidip geliyorum. boyumuz aynı sayılır ama kilom 74-75.
jarv.a karar verdim diyeceğim ama netten kolçaksız 1500lük bir fiyata ulaşamıyoruz sanırım.
amazon prime dayde indirim olur da burosit veya nurus almazsam ikeadan alacağım sanıırm.
teşekkürler.
kolçaksız seçeneğine internetten ulaşıp ulaşamayacağımı sordum ikeaya.
olumlu döneceklerini sanmam ama yanıt alınca yazarım buraya.
Kolçaksız versiyon internetten satışa açılmış tekrar, bi de kargo olmasa :)
Edit: yazmışsınız zaten, geriden geliyorum mesajlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 20 Haziran 2021; 13:46:7 >
-
hocam koltuğu kurdunuz mu? memnun musunuz?
-
İndirimden bende sancak aldım. Kurulum için merkezî arayıp bilgi aldım.
Sistemi 15 li olarak güncellenmiş. Video ile kurulum yaptım.
Sadece ayaklar beni zorladı.
Kolçak sitesinde 2d yazıyor, ileri hareket etmiyor.
Bu haliyle gayet memnunum.
Sadece İzmir sıcağında biraz terletebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
zahmet verdim teşekkürler. boy 180 kilo 75 benim.
1600 tlye alsam mı bilemedim. koltuk terletme vs yapıyor mu? malum file kumaşlar revaçta ondan soruyorum.
-
Estağfurullah.kilo olarak bir sorun yaşamazsınız, boy olarak da sanırım uygun size.kumaş kalitesi fena değil tabi ne kadar dayanıklı onu zaman gösterecek.quote:
Orijinalden alıntı: eyvahnecdetzahmet verdim teşekkürler. boy 180 kilo 75 benim.
1600 tlye alsam mı bilemedim. koltuk terletme vs yapıyor mu? malum file kumaşlar revaçta ondan soruyorum.
Bürosit GittiGidiyorda da satış yapıyor.ben oradan aldım.yüzde 8 indirimle 1471 TL ye geldi.75 TL worldpuanla yaklaşık 1400 TL ye 9 taksitle almış oldum.
Bence gerek bu model olsun gerekse diğer modeller için gg u takip edin.sürekli yapıyor yüzde 8 indirimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 21 Haziran 2021; 11:34:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağolun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-30A640B69
İndirimden bende sancak aldım. Kurulum için merkezî arayıp bilgi aldım.
Sistemi 15 li olarak güncellenmiş. Video ile kurulum yaptım.
Sadece ayaklar beni zorladı.
Kolçak sitesinde 2d yazıyor, ileri hareket etmiyor.
Bu haliyle gayet memnunum.
Sadece İzmir sıcağında biraz terletebilir.bizim 15 gün sonra gacırdama başladı. sizn alt mekanizma da çizik vb şeyler var mıydı. benim alt mekanizma sanki çıkma veya ikinc iel gibiydi çizikti hep. gacırdama ordan geliyor zaten
-
Hocam oturduktan sonra yâda dönerken pek ses yok.
Sadece oturma kalkmada bir gıcırdama var.
Onun için de internette sprey gibi çözümler var fakat henüz denemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X