Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
540
Favori
1.184.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nursu için Mou modelinin kitlenmiyor olması kötü olmuş.En iyisi yarın bir fırsat bulup mağazasında bakayım .Tulya ve Dyna modellerine dikkat kesilirim.Normalde hemen alamazdım ama almaya karar verdiğimde Jarv modelinin satacağım için pek sıkıntı olmayacak.

Aslında Jarv kötü değil tabi ama oturma kısmındaki süngerinden olsa gerek 2-3 saat sonra ağrıtmaya başlıyor.Nurus alacağım model öyle olacak mı bilmiyorum ama riske gireceğiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 14 Temmuz 2021; 16:5:34 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız. Eğer rahat ediyorsanız zaten gerisinin önemi yok.
    Uygun maliyetli ise bozulunca atar yenisini alırsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese geçenlerde buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle Xprime Cool modelini hepsiburada indirimiyle 1350 TL ye sipariş verdim.

• ben de siyah nurus mou modelini 3d kol pedi ekleyerek havale ile 1947 liraya aldım. İstanbul'a teslim istediğim için 122 lira kargo cıktı ancak müşteri temsilcisiyle görüşünce bir kupon tanımladı ve kargo bedava oldu. Nurusun kendi personeli teslim etti, kapı agzında hızlıca kurulumunu yaptılar, zaten yarı kurulu olarak getirmişler. şimdilik memnunum rahat bir koltuk, düşünenlere tavsiye ederim.

• Darion kullanıcısına yanıt

Bu tarz bir şey alacaksanız madem yıllardır bu sektörde olan xDrive'a neden bakmadınız?

Edit: Bende arıyorum da o yüzden soruyorum, bildiğimden değil.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Temmuz 2021; 17:34:41 >
  • sculptor S kullanıcısına yanıt

Hocam siz de müsait olduğunuzda 1-2 fotoğraf atarsınız. Sırtının yatırıldığı vakit kilitlenememesi dışında güzel bir sandalye olduğunu düşünüyorum. Burdan bir arkadaş Nurus MH ile görüşüp bu bilgiyi vermeseydi ben de Amazon'daki modeli alacaktım. Böyle bilgiler önemli oluyor. Hayırlı olsun.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

uyguna buldum aldım hocam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: sculptor

ben de siyah nurus mou modelini 3d kol pedi ekleyerek havale ile 1947 liraya aldım. İstanbul'a teslim istediğim için 122 lira kargo cıktı ancak müşteri temsilcisiyle görüşünce bir kupon tanımladı ve kargo bedava oldu. Nurusun kendi personeli teslim etti, kapı agzında hızlıca kurulumunu yaptılar, zaten yarı kurulu olarak getirmişler. şimdilik memnunum rahat bir koltuk, düşünenlere tavsiye ederim.

oturma minderi nasıl ? İkea modellerini deneyimlediyseniz fark var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bu tarz bir şey alacaksanız madem yıllardır bu sektörde olan xDrive'a neden bakmadınız?

Edit: Bende arıyorum da o yüzden soruyorum, bildiğimden değil.  

ben de aynı cool modelden sipariş verdim. zaten xprime ın giriş seviye modelini 1 senedir kullanıyordum farklı olsun diye xdrive bakıyordum ama hepsiburada indirimi öncesi xdrive koltuklarına zam yapmış. xprime ise tersine hepsinde ciddi indirim yaptı kampanyayla birleşince sıcak fırsat oldu. bendeki xprime ı her gün kullandım giriş modeli olmasına rağmen rahatlığı iyiydi başına da bir şey gelmedi ilk günkü gibi duruyor. sadece mekanizması çok iyi değil gibi ya da ben ayarlarını tam yapamadım.

bu arada başlıkta ikea nın marcus ve jarjavelet modelleri çok konuşuluyor. ikea da bu hafta denedim ikisini de. bende boyun ve bel sorunlarım var. oturunca benim hissettiğim bu iki modelin bence ne boyuna ne de bel için bir desteği olmuyor bütün yükü size veriyor kendi kendinizi dik tutmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospect11 -- 15 Temmuz 2021; 22:35:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

minder orta-sert bir sünger, öyle aşırı rahat falan diyemem standart birşey bence, diğer modelleri denemedim o yüzden yorum yapamayacağım

• sculptor S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Yeni aldığım ofis koltuğundaki bel desteği kısmı belimi aşırı ağrıtıyor
    Bu modellerin tümünü böyle acaba?
    Araya yumuşak bir havlu sıkıştırdım ancak yine fayda etmedi.
    Acaba o bel desteğini oradan çıkartsam olurmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xprime cool koltuğumu bugün teslim aldım kurulumu yaptım. oturduğumda demir tam oturmamış gibi sanki ufacık bir sallantı var bunu tamamen yok etmenin bir yolu var mı demir de tam oturdu çıkmıyor yerinden

edit: altta bir mandal daha varmış yukarı aşağı hareketi sağlayan dışında onu kitleyince sorun çözüldü arkadaşlar acemilik işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darion -- 17 Temmuz 2021; 12:17:59 >
  • Darion kullanıcısına yanıt

Görüşlerini bekliyoruz, özellikle rahatlık konusunda birde boy kilo nedir.

Boyu uzun olup ta xDrive kullanan var mı? 185-190 arası AKINCI öneriliyor ama bilemedim, oturduğumuz yerin geniş olması da önemli bacakları açtığımız zaman sağa sola çarpmaması lazım hemen.

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/90339412/millberget-calisma-sandalyesi.aspx

https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-yesil-siyah

https://www.hepsiburada.com/xdrive-sancak-profesyonel-oyuncu-koltugu-yesil-siyah-p-HBV000019OP45

https://www.hepsiburada.com/xdrive-akinci-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah-p-HBV00000LMTUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Temmuz 2021; 18:22:4 >

• Xprime cool veya Titan modellerinden hangisini tercih etmeliyim cool 150 lira daha pahalı ama ben farklarını göremedim.

Boy 171cm kilo 92.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRexMystic -- 23 Temmuz 2021; 0:29:1 >
  • şu anda Xprime.com.tr sitesinde Xprime Cool modellinde çok iyi indirim var hatta donanım haber için hazırladıkları bir kupon var. onuda kullanabiliyorsunuz.

ben omega modelini almıştım ama o zaman arasında 150 TL fark vardı ve bütçemi yetiremedim. Birebir denedim ve kumaşı bir harika, Firma zaten güvenilir ve istanbul izmirde hem fabrika hem de mağazaları yer alıyor.

xprime
    Xprime Cool Kumaş Oyuncu Koltuğu - xprime
    https://xprime.com.tr/418-xprime-cool-kumas-oyuncu-koltugu

Yukarıdaki linkten Xprime Cool Modelini 1449,90 TL den satın alabiliyorsunuz lakin extra Donanım Haber için özel indirimi var 100 TL Lik. Onunda İndirim Kuponu: DH-XPRİME

İndirim kuponu ile 1349,90 TL ye satın alabiliyorsunuz. En son ben 2 ay oldu omega modelini satın aldığımda tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 6 Taksit yapıyorlardı. eğer bir bakın kampanya devam ediyorsa peşin fiyatına taksitte yapabilirsiniz.

bence bu indirimleri birde Xprime pad kol desteği alacak değerlendirmelisiniz. kolçaklar çok yumuşak ve konforlu oluyor. onunda linkini bırakıyorum. Bayram kampanyası yapmışlar kaçırmayın derim.

xprime
    Xprime Pad Oyuncu Koltuğu Kol Dirsek Desteği
    https://xprime.com.tr/xprime-pad-oyuncu-koltugu-kol-dirsek-destegi-138.html

• Xprime cool kullanan var mı ? Kumaşı nasıl acaba ? Jarvfjallet ile ikisni kıyaslasak hangisini almak daha iyi olur. Boy 1.83 Kilo 85

• Lionheart kullanıcısına yanıt

Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum fakat reklamvari hareketler olabilir, bize gerçek kullanıcı incelemesi lazım ya. 

• Selamlar herkese,

1 ay önce XDrive 15'li modelini satın almaya karar verdim. Ankara Altındağ'da yerlerine gidip denedim. Sancak modelini de denedim, orada hem yeni Sancak hem eski Sancak modeli vardı. Boyun yastığının ayarlanmasından dolayı 15'li yi tercih ettim şu ana kadar da bu tercihten pişman değilim ama Sancak alacak olsam eski Sancak modelini alırdım eski Sancak modelleri daha iyi neden yeni modele geçmişler anlamadım eskinin oturma yeri daha uzun.

Ben normalde bilgisayar başında ortalama 8 saat geçiren bir insanım. Boy: 179 Kilo: 73. Hem incelememi hem de satış öncesi yaşadığım bazı problemleri anlatmak istiyorum.

Öncelikle Hawk Fab ve Xdrive 15'li arasında çok kaldım. Ben son kararımı verirken 15li 1300, Hawk 1500 tl idi. İkisi arasında kalmamın sebebi 1500 tlye kadar olan bütçem ve araştırmalarımdı.

Hawk kumaş olmasından dolayı çok çok büyük bir artıydı tabii, ancak Whatsapp hattından iletişime geçtim ve satış öncesi müşteri ilişkisinden hiç memnun kalmadım. "Alacaksan al kardeşim yoksa uza" tavrında tok satıcı olan Hawk, beni XDrive almaya zorladı. Buna ek olarak başka bir forumdaki incelemeden gördüğüm kadarıyla iskeleti pek sağlam değil ve son zamanlardaki üretimde bazı sıkıntılar var. En büyük gördüğüm sıkıntı ise koltuğun sırt kısmını şöyle bi itince hacıyatmaz gibi sallanması ve firmanın buna tepkisinin "bu doğal bir şey" olmasıydı.

15'liyi incelemeye gittiğimde gördüm ki 15 li sağlam bir koltuk. Koltuğun özellikleri zaten sitesinde mevcut, her şey orada göründüğü gibi. Ancak pazartesi almaya geleceğim dediğimde bana cuma günü havaleye 1300 tl fiyat veren Ankara şubesi, pazartesi günü sözünde durmayıp 1450 tl fiyat çekince yollu siteden 1342 tl'ye almaya karar verdim.

Ankara'ya Horoz Lojistik ile 3 günde ulaştı. Horoz Lojistik'in ne kadar bela olduğunu anlatmama gerek yok zaten bilen biliyor. Birkaç yıl önce beyaz eşyalarımızı gayet özenli taşımışlardı memnun kalmıştık, bu sefer 1 km'lik adres değişikliğini onaylayıp buna rağmen eski adrese götürdüler ve "talimat böyle abi" deyip gittiler. Neyse ki kutu sağlamdı şükrettim.

Gelelim problemlere. Bu kadar sponsorluk sağlayıp isim yapan firma seri üretim yapmıyor mu anlamıyorum. Kurulum aslında çok basit ancak koltuğun oturma kısmının altını monte ederken deliklerin uygun açılmadığını gördüm. Gerçekten aklım almıyor bunu, seri üretim değil mi bu, fabrika çıkışı değil mi bu kardeşim göz kararı mı açıyorsunuz delikleri yahu 2 cm nasıl dışarı kaçırılır bu delik? Neyse, vidaları eşit şekilde ittire ittire biraz dengeledim, daha fazla uğraşmamak için iade etmedim ama şu an demir havada duruyor az da olsa :)

Koltuk terletiyor evet. Çok terletiyor. Herkese uyarım sıcak bir iklimde yaşıyorsanız bu deri koltukları almayın kardeşlerim. Hava 30 derece üstündeyse temas eden her yerini su yapıyor insanın.

Normal bi rahatlığı var, 10 senelik bürosit koltuktan geçince öyle “oh be ben nasıl oturuyormuşum ona” dedirtmedi. Boyun yastığı ve bel desteği güzel ayrıntılar, bunların ayarlanabilir olması çok daha güzel bir ayrıntı, kolçakların ayarlanabilmesi de ancak.. Koltuğun başka bir artısını göremiyorum geriye baya yatabiliyor olması dışında. Zaten bu yatma olayına başta vaov diyorsunuz ama ben hep 130 dereceye kadar kullandım bir şeyler izlerken en rahatı da oydu daha ötesine hiç gerek duymadım. Evet malzeme bu markanın çakmalarına göre daha kaliteli. Tamam ama kolçaklar bel desteği vs bunlar artık birçok koltukta var. Bu markayı bu modeli 1000 tl altı koltuklardan ayıran ne diye düşünmeye başladım ve gerçekten bu fiyata değmediğini anladım. 500 - 750 tllik bir koltuk alıp, dışarıda satılan bel ve boyun desteklerini satın alıp ona koyduktan sonra hiçbir farkı yok diye düşünüyorum. Postürünüzü düzelten, dik oturmanızı sağlayan şeyler bunlar. Hele bir de kumaş koltuk alırsanız çok daha rahat edersiniz.

Uzun bi yorum oldu ancak ben 7 aydır koltuk araştırıyorum ve karar verene kadar her türlü yoruma açtım. O yüzden diğer arkadaşlara yol göstermesi açısından ayrıntılı yazdım umarım yardımcı olur. Sorunuz olursa da yardımcı olurum

• bossdarkkiller B kullanıcısına yanıt
    Ne kadar uzun olursa iyi bu mesajlar, ne bela bir arayış bu... bir yandan bel ağrısı yaşarken bir yandan düzgün koltuğu uygun fiyata bulma telaşı insanı yoruyor.

Şu xprime cool modelide kumaş olarak gördüm fakat omega ile ne fark var onu çözemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.