Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linnmon kullanıyorum ben de. Ayaklarını ayarlasanız bile sallantı olacaktır. Çünkü hafif malzeme ve 4 uçtan küçük ayaklar tutuyor. Ya duvara dayayacaksınız arkasını ya da üzerine iiy bir ağırlık koyacaksınız. Benim duvara sıfır araya bir silikon ped koydum duvarı çizmesin diye. Şuan sadece yana doğru ufak bir sallantı var. Ama problem olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.xmaxoyuncukoltugu.com
    XMAX RİO TERLETMEZ Profesyonel Oyuncu Koltuğu (ÇİFT MEKANİZMALI) Siyah
    https://www.xmaxoyuncukoltugu.com/xmax-rio-terletmez-profesyonel-oyuncu-koltugu--cift-mekanizmali--siyah-16

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

bu modeli 800e aldık 65 de kargo verdik.
    efsane değil ama xdriver 2500 civarı olmuş sadece kafa desteği çıkmıyor öyle efsane bir koltuk değil ama en yakın rakibi x2 fiyatta nerdeyse ,ist ici arkasdaslar incelesin youtubede de incelemeri var
    180 ' yatıyor sırt tarafını sabitleme var kollar ileri geri - sağa sola - yukarı aşağpı ayarlanabiliyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 25 Mayıs 2020; 15:1:40 >

• DukeMew D kullanıcısına yanıt
    Linnmon kullanıyorum. 200x60 olanından. Sallantı biraz var evet ama abartılacak kadar sallanmıyor. Duvarla birleştirince oldukça düzeliyor. Yabancı videolarda masanın testi vardı. Üzerine çıkıp oturuyordu, kırmaya çalışıyordu. Onlara bir göz atın. Üzerine çok ağır yükler koymadığınız sürece kırılmaz iş görür. Bütçeniz el veriyorsa altına keson da koyabilirsiniz. Keson ile kullanan çok kişi var. Hem şık duruyor hem de daha sağlam oluyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DukeMew

İkea'lar 1 Haziran'da açılıyormuş. Yorumları okudum Markus vs gidip incelicem. Masa olarak linnmon kullanan var mı beklentim yüksek değil birkaç yıl idare etsin yeter. PC masası olarak kullanılacak sadece sallanmasın yeter. 120-60 ölçülerinde. İç dolgusu kağıtmış çökmez di mi masa 😁
    gerçekten kartondan yapılmış masa :)
    Matt's Tech & Vlogsyoutube
    Ikea Linnmon Stress Test
    https://www.youtube.com/watch?v=NcMEat4BBx8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 25 Mayıs 2020; 16:4:0 >

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Efsane nedir hocam? Efsane için binlerce lira harcamak lazım..

Yaklaşık 3 ay önce düz siyah ve terletmez modelinden aldım. Gidip depolarından aldım attım araca taşıdım eve 😀 Bence gayet güzel bir sıkıntısı yok. Bu paraya daha iyisi zaten yok. Ayrıca benim şahsi görüşürüm, üst modeller harici pek bir para bayılmanın anlamı yok. Göründüğü kadarıyla çoğu kullanılan materyaller aynı. Ha benim takıntım var marka olsun diyen olur bir şey demeye hakkımız yok 😀 Hayırlı olsun hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: contavolta

Merhabalar,
    Evden çalışma düzenine geçince evdeki yemek masasının sandalyeleri belimi baya ağrıttı. Eylüle kadar da böyle çalışacakmışız. Bu yüzden sandalye arayışına girdim artık.

Çok para vermek istemiyorum.Max 500-600 tl civarına ikeada aşağıdaki modeli buldum. İş görür mü acaba? Başka tavsiye ettiğiniz modeller varsa onlara da bakabilirim.

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/20339420/renberget-kolcakli-donen-sandalye.aspx
    Merhaba,

Bahsettiğiniz modeli yaklaşık 7 sene kullandım. Deri kısımların aşınması dışında bence bu fiyat düzeyindeki en iyi seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Merhaba,

Bahsettiğiniz modeli yaklaşık 7 sene kullandım. Deri kısımların aşınması dışında bence bu fiyat düzeyindeki en iyi seçenek.

Alıntıları Göster
    Merhaba jasonu hocam bu model geri yatabiliyor mu? Sırt yüksekliğini bulamadım bir türlü bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

gerçekten kartondan yapılmış masa :)
    https://www.youtube.com/watch?v=NcMEat4BBx8

Alıntıları Göster
    Orası öyle ama piyasada o fiyatlara daha sağlam masa bilmiyorum. 4 yılda üzerinde uzun süre 3(2 tanesi monitör koluna monteli) monitör+1 kasa, ekipmanlar, laptop vs taşıdım. Ortadan hafif bombe oluştu. Onun haricinde ne kırılcak ne de aşırı esneme yaptığını hissettim. Hatta masanın ortasında bir kaç tane 2 parmak genişliğinden fazla delik açtım, hala taşıyor her hangi bir tereddüt aman kırılcak hissi bırakmıyor. Sadece ortada hafif bombe var. O da 4 yılda ve o kadar yüke olur gibi. Ama üzerindeki kaplamalar çabuk soyuluyor. Ben aldığımda 180 lira mı neydi. Şuan da 300 küsür 150*75 olan. Yine de o fiyatlara daha sağlam ve kullanışlı masa bulmak zor. Hani alınıp gönül rahatlığıyla sistem üstüne konulabilir. Hatta 1 tane daha almayı düşünüyorum şu ara. L masa düzeni yapıp TV'yi de masanın üstüne koymak için. Son olarak L düzene geçmeye karar verince kasayı kesonun üzerine aldım. Masadaki yük azalsın diye. Ama masayı alamadım Ikea'nın 500 TL çakallığı sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 25 Mayıs 2020; 17:21:32 >

• DukeMew D kullanıcısına yanıt
    Özel yapabilirsiniz isterseniz hocam bende düşünüyorum. N11 de çam ladin vs satanlar var birçok ölçüsü var benim düşündüğüm:

120*70*18

n11.com'dan Ladin Ahşap Plaka - 1. Sınıf Masif Panel 18– 30 mm seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Ladin Ahşap Plaka - 1. Sınıf Masif Panel 18– 30 Mm - n11.com
    https://urun.n11.com/mobilya-hirdavati/ladin-ahsap-plaka-1-sinif-masif-panel-18-30-mm-P404540351

Ayak olarak

X Metal Masa Ayağı 2 Adet En60cm Boy72cm 169,00 TL yerine 149,00 TL
    urun.n11.com
    X Metal Masa Ayağı 2 Adet En60cm Boy72cm - n11.com
    https://urun.n11.com/mobilya-ayaklari/x-metal-masa-ayagi-2-adet-en60cm-boy72cm-P427084072

Masayı seçerken en kısmını uzun yapıp boy kısmını kısa yaparsanız daha uygun fiyat çıkıyor 😃😃😃😃

120en 70 boy 18mm kalınlık seçtim ben 168tl ladin olan.

Edit: evdeki tv ünitesini yemek masasını şuanki pc masamı ölçtüm hepsi 18 mm 30mm de seçebilirsiniz ama tank gibi olur diye düşünüyorum gözümde canlandırdım metre ile baya kalın oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 25 Mayıs 2020; 17:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Orası öyle ama piyasada o fiyatlara daha sağlam masa bilmiyorum. 4 yılda üzerinde uzun süre 3(2 tanesi monitör koluna monteli) monitör+1 kasa, ekipmanlar, laptop vs taşıdım. Ortadan hafif bombe oluştu. Onun haricinde ne kırılcak ne de aşırı esneme yaptığını hissettim. Hatta masanın ortasında bir kaç tane 2 parmak genişliğinden fazla delik açtım, hala taşıyor her hangi bir tereddüt aman kırılcak hissi bırakmıyor. Sadece ortada hafif bombe var. O da 4 yılda ve o kadar yüke olur gibi. Ama üzerindeki kaplamalar çabuk soyuluyor. Ben aldığımda 180 lira mı neydi. Şuan da 300 küsür 150*75 olan. Yine de o fiyatlara daha sağlam ve kullanışlı masa bulmak zor. Hani alınıp gönül rahatlığıyla sistem üstüne konulabilir. Hatta 1 tane daha almayı düşünüyorum şu ara. L masa düzeni yapıp TV'yi de masanın üstüne koymak için. Son olarak L düzene geçmeye karar verince kasayı kesonun üzerine aldım. Masadaki yük azalsın diye. Ama masayı alamadım Ikea'nın 500 TL çakallığı sağolsun.

Alıntıları Göster
    Masa konusunda spotçulara muhakkak bakın şuan kullandığım devasa masayı 2-3 ay önce spotçudan 300 TL'ye aldım nakliye dahil (Yukarıda arkadaş demiş 30 mm tank gibi oluyor diye benimki de 25 mm gerçekten tank gibi).

Benzer birçok masa da vardı ben gezdiğim sırada yakın fiyatlara masanın üstündeki monitör 32 inch ona göre boyutunu düşünürsünüz.

Mağazada neredeyse aynısına hatta küçüğüne 1000 TL fiyat çekmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 25 Mayıs 2020; 18:2:23 >

• Zaten yazıyor hocam dolgu malzemesi kağıt diye dürüstler en azından 😁

• stazy kullanıcısına yanıt
    Bakalım bi hocam deneyim duvara montaj sıkıntı yaratır muhtemelen hanım sağolun 😁

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Onu alamam hocam 60 ölçü zorunlu gibi birşey 75 olmaz sağolun 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 25 Mayıs 2020; 18:7:35 >
  • Montajında zorlanırım hocam galiba ayrı firmalar ikisi de sağolun 😁

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bakarım bı spotçulara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Merhaba jasonu hocam bu model geri yatabiliyor mu? Sırt yüksekliğini bulamadım bir türlü bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Geri yatıyor hocam oturma kısmıyla beraber, siz sorunca ölçtüm sırt kısmı yaklaşık 55 cm
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Duvarla birleştirebilirim de hocam bu sefer kabloları nerden atıcam. Duvara sıfır dayamayı kastettiniz di mi ? Yoksa bilmediğim bir aparat falan mı var ? Zaten hiç düzenleyemedim kablo çirkinliğim çoktur 😁 Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 25 Mayıs 2020; 18:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Masa konusunda spotçulara muhakkak bakın şuan kullandığım devasa masayı 2-3 ay önce spotçudan 300 TL'ye aldım nakliye dahil (Yukarıda arkadaş demiş 30 mm tank gibi oluyor diye benimki de 25 mm gerçekten tank gibi).

Benzer birçok masa da vardı ben gezdiğim sırada yakın fiyatlara masanın üstündeki monitör 32 inch ona göre boyutunu düşünürsünüz.

Mağazada neredeyse aynısına hatta küçüğüne 1000 TL fiyat çekmişlerdi.

Alıntıları Göster
    Masa güzelmiş hocam.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Yasak bittiği zaman bende gezeceğim mobilya imalat ve spot yerleri o yüzden sipariş etmedim zaten şuan sunduğum ürünü bakalım. Benim derdim şuan kullandığım masanın yüksek olması. 70 75 cm yükseklikte düşünüyorum. 83 cm şuanki masam. Hepsi burada da 90*60 masa vardı 100tl fiyat etiketiyle. Ucuz olsun diyen varsa şans verebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Geri yatıyor hocam oturma kısmıyla beraber, siz sorunca ölçtüm sırt kısmı yaklaşık 55 cm

Alıntıları Göster
    sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.