Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BusteID

Merhaba, koltuğun sünger yoğunluğu/rahatlığı nasıl kilolu 90 kiloluk biri de rahatlıkla kullanabilir mi?

Laptopun altındaki masada çok güzel duruyor nerden aldığını sorabilir miyim? Dik oturduğunuzda bilgisayar tam göz hizasında kalıyor değil mi?

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ben 95 kiloyum, bana gayet rahat geldi. Ayrıca yazın çok terletmez gibi de geldi. Umarım temmuz ağustosda haksız çıkmam

Laptobun altındaki altlığı Bim'den almıştım seneler önce. Buna benzer altlıklar hala vardır eminim. Ayrıca, evet bilgisayar tam göz hizama geliyor.

Teşekkür ederim iyi dileğiniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Markus tavsiye etmiyorum .. parasinin koltugu degil maalesef.. kolcaklari rahatsiz edici

derininkiler iyi ama ötv indirimi bitmediği halde 80 lira zam aldı.

kumaş düşünenler şunu kaçırmasın, farklı renkte olanlarından 60 lira ucuz

şehrinde stoğu olan bir şans versin derim

• drexel D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben birlestiremedim ya parcalari, tekerler yerine oturmuyor sizde de ayni mi olmustu? Tekerler yerine gecmedi bir turlu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 6 Mayıs 2017; 9:31:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Güle güle kullan hocam , aynı koltuktan ben de almştım bugün geldi. Rahat bir koltuk , sağlam hissi uyandırıyor. Tek şüphelendiğim nokta ayakların birleştiği lehim yerleri sanki zayıf gibi.

Kolçaklar metal mi değil mi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 6 Mayıs 2017; 10:3:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Güle güle kullan hocam , aynı koltuktan ben de almştım bugün geldi. Rahat bir koltuk , sağlam hissi uyandırıyor. Tek şüphelendiğim nokta ayakların birleştiği lehim yerleri sanki zayıf gibi.

Kolçaklar metal mi değil mi?.

Metal hocam.
    Çalışma alanınız gayet sağlıklı duruyor resimlerden, güle güle kullanın. Koltuk terletir gibi yaparsa pamuklu bir şeyler serersiniz koltuğa, kirlendikçe yıkamaya atarsınız.
    Güzel duruyor güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Hocam ben birlestiremedim ya parcalari, tekerler yerine oturmuyor sizde de ayni mi olmustu? Tekerler yerine gecmedi bir turlu..

İyice bastırın tekerleri. Kaba kuvvet uygulayın.

• weros W kullanıcısına yanıt
    aynne hıckımse yansıtmadı ztn otv ındırımı yazıklar olsun aksıne zamladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

aynne hıckımse yansıtmadı ztn otv ındırımı yazıklar olsun aksıne zamladılar

650 iken 590-600 arası bişey yapmıştı ikea. sonra niyeyse 680e kadar çıkardı ötv indirimi bitince bir 50 lira zam daha yer herhalde.
  • ARkadaşlar bu linkteki koltuğu almayı düşünüyorum, daha önce kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varsa bilgilerini paylaşabilir mi ?

Boy: 180
    Kilo:77

https://www.adoremobilya.com/
    Adore DXRacer Profesyonel Çalışma ve PC Oyun Koltuğu DX-OH-RB1-NR-1 Kırmızı - Siyah Oyuncu Koltukları, Muhteşem Cuma %5, Bilgisayar Koltuğu, Çalışma K
    https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-rp1-nr-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu

• vay be asgari ücret fiyatına pc koltuğu, daha neler göreceğiz kimbilir....
  • Arkadaşlar acil bi pc koltuğuna ihtiyacım var.

400-500 arası limitim.

nette en çok satılan bunu gördüm ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KHeto -- 11 Mayıs 2017; 15:15:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KHeto

Arkadaşlar acil bi pc koltuğuna ihtiyacım var.

400-500 arası limitim.

nette en çok satılan bunu gördüm ne düşünüyorsunuz?

Ben de arıyorum, bunun tipi super ama deri. Fena yakar.

• yaklaşık 2-3 aydır pc başında kullanmak için koltuk araştırıyorum.
    aradığım özellikler;
    *özellikle der-suni deri asla olmayacak.
    *oturulan kısmı bir kaç saatten sonra acı hissi vermemesi için için süngeri kaliteli ve kalın olacak.
    *geriye salınım hareketi olmasa da olur ama az da olsa geri yatar özelliği olursa zaman zaman dinlenme hareketi yaparım.
    *şuan yemek masasının sandalyesinde oturuyorum ve oturum alanı normal sandalyeden büyük ve ne kötü alışkanlık edindiysem oyun oynarken istemdışı bağdaş kurarak oturuyorum.
    alacağım koltuktada bağdaş oturabilme ihtimalim olsun istiyorum.
    bu sebepten ötürü kolçakları T şeklindekilere bakıyorum. bazı koltuk modellerinda kolçaklar ayarlanabiliyorlar. mesela;
    bu koltuğun kolçakları istediğim gibi ama fiyatı biraz bütçemi aşıyor. birde oturululan süngeri resimden edindiğim izlenim çok aşırı sertmiş gibi duruyor zamanla popoyu rahatsız edebilirmi acaba.
    *yaklaşık 15 yıl önce
    Bürosit Koltukları Online Satış Mağazası
    BÜROSİT COSMO KOLLU ÇALIŞMA KOLTUĞU - BBS 96401 -
    https://www.burositofis.com/burosit-cosmo-kollu-calisma-koltugu-bbs-96401
    bu koltuğu almıştık ve koltuk hala sıfır gibi sapasağlam duruyor. o sebepten burosit koltuklara çok ilgim var.
    şu koltuğu
    bir kaç özelliği dışında çok beğendim.
    özellikle yandan bakınca s şeklindeki sırt yapısı ne denli rahat oturumunun olacağını söylüyor bize, ama kolçak yapısını pek beğenemedim. zira kolçaklar T değilde D şeklinde olduğundan bağdaş kurmama engel gibi duruyor(saçma sapan oturuş şeklime gülmezsiniz umarım).

boyum 182 kilom 90. diğer endişem koltuk ufak gelirmi acaba.en ve sırt yüksekliği olarak.

• Bende yaklaşık bir aydır koltuk araştırıyorum, ilk başlarda benimde dikkatimi max office racing çekti almak için stoklara girmesini bekledim fakat daha sonra burayı okuyunca ikea markus a doğru bir kayma oldu bende, şuan ikisi arasında kararsız kalmış durumdayım, sanırım hangisinde bir kampanya yakalıyıp uyguna almaya bir fırsat yakalarsam onu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaqs -- 12 Mayıs 2017; 0:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaqs

Bende yaklaşık bir aydır koltuk araştırıyorum, ilk başlarda benimde dikkatimi max office racing çekti almak için stoklara girmesini bekledim fakat daha sonra burayı okuyunca ikea markus a doğru bir kayma oldu bende, şuan ikisi arasında kararsız kalmış durumdayım, sanırım hangisinde bir kampanya yakalıyıp uyguna almaya bir fırsat yakalarsam onu alacağım.

Benim de en beğendiğim 2 koltuk o 2si. Adore Racing.i kumaştan yapsalar onu alırım ama deri olması işi bozuyor. Markus'u da gidip görmem lazım.
  • burositin max 700 tl seviyesinde oturumu rahat modeli varmı tavsiye edebileceğiniz, yada burosit kalitesinde başka markada.
  • Arkadaslar sakın suni deri koltuk almayın hem rahat değil hemde terletiyor, 500-600 civarı tr de alabileceğiniz en iyi koltuk iken markustur, 10 sene mekanizma garantili baska koltuk yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Arkadaslar sakın suni deri koltuk almayın hem rahat değil hemde terletiyor, 500-600 civarı tr de alabileceğiniz en iyi koltuk iken markustur, 10 sene mekanizma garantili baska koltuk yok

Peki hocam markus un derisini mi önerirsiniz yoksa kumaş kaplamayı mı, ikisi arasında epey bir fiyat farkı var.İzmir mağazasında kumaş kaplama olanın stoğu yok, deri olan var ama ona da 160 lira fazla verip almak içimden gelmiyor açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.