Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Internet stogunda koyu gri disinda diger renkler var bakabilirsiniz.
  • Maalesef sepet eklenmiyor
  • arkadaşlar nurus marka sandalyelerden arıyorum uygun fiyata var mı bildiğiniz?
  • hocam nasılsın, koltukla ilgili olumlu yada olumsuz herhangi bir fikir değişikliğin var mı?

bende aldım bakalım ondan bir daha rahatsız ettim, 214,08 € ya geldi. birde son olarak sizin aldıkdan sonra vergi iadesi yapıldı mı amazondan?

teşekkürler.
  • Hala koltuk arıyorum. Piyasadaki koltukların çoğu olması gereken fiyattan daha yüksek. Fileli yapıyor 500 TL istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 12 Ocak 2017; 0:43:1 >
  • bende hala bulamadım koltuk :(
  • bu amazon iyice saçmaladı, dxracer1 yerine 3 göndermiş şimdide. lanet olsun böyle işe, beş para etmez kalitesiz suni deri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Epey bi arastirma safhasindan sonra aklimdaki koltugu gittim denedim.Burosit file 9 uzerinde bi yarim saat oturdum mekanizmasina baktim.Her sey gayet iyi geldi.Guzel bir fiyata siyah renk ve lucia kumas secenegi ile birlikte 2 taksit 700 liraya aldim.Internette Istanbul disinda almak isterseniz en ucuz 900 lira fiyati.Dxracer belki olabilirdi ancak cok fazla plastik iceriyor ve hosuma gitmedi bu durum acikcasi.File 9 dan rahat olabilir belki onu bilmiyorum.File 9 tasarim ve rahatlik olarak gercekten iyi ve o kaliteyi koltugun her yerinde hissediyorsunuz.Kolunuzu koydugunuz plastik bile yumusacik.Koltuk ulasinca daha detayli yazarim.Koltuk linkteki ancak internet uzerinden almadim burosit bayisinden aldim.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

iyi yapmışsınız. bürosit koltukların mercedes'i. ta ilkokulda aldığım koltuğum vardı 15 yıl geçti kırıldı kolu sırtlığı falan, 15 yıl dayandı tık demedi helal olsun. şimdi yerine bulamıyorum güzel bir şey, param olsa gidip bürosit'ten alıcam da para yok

• Bende koltuk bakıyorum piyasada adam gibi koltuk yok olanlar da çok pahalıya satılıyor. File ile koltuk yapmış adamlar bi yırtılsa at çöpe böyle saçma bir tasarım olamaz.
  • Max 500 tl bütçe ile en uygun seçim adore vlt-270 sanırım (manager elite sandalye).Başka önerisi olan var mı ?
  • Veya şu 3 sandalyeden hangisini tavsiye edersiniz ? bel ve sırt desteği önemli.

www.amazon.de
    SONGMICS Bürostuhl Chefsessel Drehstuhl Computerstuhl SGS EN12520 Sitzhöhenverstellung office Stuhl Polsterung OBG24B: Amazon.de: Küche & Haushalt
    https://www.amazon.de/gp/product/B00UTC9T7E/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Max 500 tl bütçe ile en uygun seçim adore vlt-270 sanırım (manager elite sandalye).Başka önerisi olan var mı ?

var mı piyasada?
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Racing modeli iyi bu konuda ben memnunum gayet ama rahatlık bakımından Elite modeli daha iyi gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDoCT

quote:

Max 500 tl bütçe ile en uygun seçim adore vlt-270 sanırım (manager elite sandalye).Başka önerisi olan var mı ?

var mı piyasada?

Kendi sitesinde ve tekzen mağazalarında var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDoCT

quote:

var mı piyasada?

Kendi sitesinde ve tekzen mağazalarında var.

teşekkür ederim
  • iri yapiliyim Turksit Mustang koltuk saglam mi sungeri iyi mi tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 23 Ocak 2017; 17:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MentosKola

iri yapiliyim Turksit Mustang koltuk saglam mi sungeri iyi mi tavsiye edermisiniz

100 kg üstü isen alma. ben aldım ilk önce kolu kırıldı. sonra ise mekanizma bozuldu.
  • Avansas
    Avansas Comfort Atlantis Yönetici Koltuğu Siyah | Avansas.com
    http://www.avansas.com/avansas-comfort-atlantis-yonetici-koltugu-siyah.html

arkadaşlar bu nasıl?

• Navdecoration Hepsiburada tekrar %50 indirimde ilgilenenler kaçırmasın

• casella koltukları nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 29 Ocak 2017; 0:37:24 >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.