Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epey bi arastirma safhasindan sonra aklimdaki koltugu gittim denedim.Burosit file 9 uzerinde bi yarim saat oturdum mekanizmasina baktim.Her sey gayet iyi geldi.Guzel bir fiyata siyah renk ve lucia kumas secenegi ile birlikte 2 taksit 700 liraya aldim.Internette Istanbul disinda almak isterseniz en ucuz 900 lira fiyati.Dxracer belki olabilirdi ancak cok fazla plastik iceriyor ve hosuma gitmedi bu durum acikcasi.File 9 dan rahat olabilir belki onu bilmiyorum.File 9 tasarim ve rahatlik olarak gercekten iyi ve o kaliteyi koltugun her yerinde hissediyorsunuz.Kolunuzu koydugunuz plastik bile yumusacik.Koltuk ulasinca daha detayli yazarim.Koltuk linkteki ancak internet uzerinden almadim burosit bayisinden aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 31 Aralık 2016; 19:32:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce aldığım adore max office racing model koltukta üretim aşamasında bir sorun olmuş görseldeki gibi sırt kısmını yeniden yollayacaklarmış garip bir hata olmuş

Ahhahaa bu ne hocam? Adore max office in tüm ürünleri defolu sanırım benim aldığımın mesela desenlerinin genişlikleri uyuşmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WP Maokai kullanıcısına yanıt
    Bu resmi mail olarak yolladım yeni bir sırt kısmı yolladılar özür dileyerek en azından ilgili ve müşteri memnuniyetini düşünen bir firma takdir ettim

• quote:

Bu resmi mail olarak yolladım yeni bir sırt kısmı yolladılar özür dileyerek en azından ilgili ve müşteri memnuniyetini düşünen bir firma takdir ettim

Ben kullanımda sıkıntı olmadığı için değiştirmedim. Şimdi bir koltuk alacağım fiyatlara bakıyorum yine en uygun adore gibi görünüyor.

• merhaba benim gibi 130 kiloluk bir adama koltuk tavsiye edebilirmisiniz.

türksitden bir koltuk aldım 300 tl idi sanırım ama mekanizması bozuldu. havaya kaldırıyorum sistemi aşağı doğru alçalmaya başlıyor.
  • arkası yatabilen bir koltuk önerebilirmisiniz
    uygun fiyatlı olması tercih sebebidir fakat 500tl ye kadar çıkabilir bütçem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 2 Ocak 2017; 0:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

arkası yatabilen bir koltuk önerebilirmisiniz
    uygun fiyatlı olması tercih sebebidir fakat 500tl ye kadar çıkabilir bütçem.

hocam aliexpress te yok muydu
  • www.hepsiburada.com
    Bürosim Uzay Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/burosim-uzay-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-p-OFISUCKAROK08

hepsiburada'da satılan bu sandalyeyi 7 ekim tarihinde satın almış bulunmaktayım. 5 tane tekeride kırıldı. firmadan yeni teker istedim 15 gündür ısrarla bekliyorum. Sürekli gacır gucur gacır gucur sinir bozucu bi sesi var. Montajı zor, parçalar kalitesiz. Koltuğun kol dayama yerleri pasif, indir kaldır çevir falan hareket ettiremiyorsunuz. Ama koltuk güzel yalan yok. 300 liraya iyi gibi. Pek sağlam değil alıp 5 sene oturamazsın ama 1 sene oturursun diye düşünüyorum.

Bu koltuk için kılıf önerisi yapabilecek var mı? Pislenmesin diye çarşaf örtüyorum üzerine. Bir kılıf bulamadım. Isıtmalı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Beyler. IKEA Markus'lar nasıldır yav? Sağlam mıdır? Rahat mıdır? Beli iyi destekler mi, bundan biraz şüpheliyim ama.

Şimdiye dek oturduğum en rahat koltuk...Tabii evde değil,İKEA'ya her gidişimde...
    Fiyatı 300 lü rakamlardan beri takibimde idi,"indirim olsun alacağım,indirim olsun alacağım" diye diye bugünlere geldi,indirim falan da olmadı,ben de alamadım...
    Ama koltuk hakikaten güzel...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    400'e buldum. Alayım bari...

• drvimu kullanıcısına yanıt
    yok hocam olsa aliexpress den alırdık
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede 400 biz de alalım
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce aldığım adore max office racing model koltukta üretim aşamasında bir sorun olmuş görseldeki gibi sırt kısmını yeniden yollayacaklarmış garip bir hata olmuş

Koltuk bakıyordum bu fotoğrafın gizemini çözmeye çalışıyorum. O kablo neden koltuğun içinden çıkıyor hala çözemedim.

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    Az kullanılmış ya da kullanılmamış 2. el. :)
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Valla bende çözemedim cevap verdikleri mail'de üretim sürecinde bir hatadan kaynaklandığı yazıyordu aslında yeni arka kısım gönderdiler onu takıp bunu söksemmi ne yapsam
  • quote:

Valla bende çözemedim cevap verdikleri mail'de üretim sürecinde bir hatadan kaynaklandığı yazıyordu aslında yeni arka kısım gönderdiler onu takıp bunu söksemmi ne yapsam

ben olsam eski koltuğu söker kablonun kaynağını bulurdum belki müzik seti falan kalmıştır içinde çok ilginç bi durum gerçekten.
  • Çek kabloyu çek, bakalım ne çıkacak içinden. :)
  • djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da iseniz ürünlere bakılıp alınabilir. 2. el az kullanılmış, bir göz atıp alınabilir.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-buro-mobilyalari-yonetici-koltugu-yesil-336784497/detay/
  • Beyler ikea markus almayı düşünenler varsa

7-10 ocak arası ikea internet mağazalarında 400 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

yaklaşık 70-80 tl bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markusta Sadece bej kalmis.. acip leke gosteri degil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.