Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.676
Cevap
539
Favori
1.184.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Ikea Markus mu yoksa Adore vlt-380 mi tercih edilmeli. Veya başka hangi modelleri önerirsiniz. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın ama 200-300 bütçeyle alacağınız hiçbir koltuk sizi memnun etmez en azından kumaş markus almanızı öneririm, cebinize koyacağınız ufacık telefon için 1000+ üstü rakamları kolayca gözden çıkarırken sürekli masabaşı çalışıyorsanuz koltuk için bu kadar cimri olmayın ilerde bütün hayatınızı ve duruşunuzu etkiler bel ağrıları. 60 dkda bir 5 dk ayağa kalkıp hareket etmeyi de unutmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt7n4

Merhaba, Ikea Markus mu yoksa Adore vlt-380 mi tercih edilmeli. Veya başka hangi modelleri önerirsiniz. Teşekkürler

Bu soruma cevap alamadım ancak, 600-700 maksimum 800 liraya hangi koltuklar mantıklı?
  • tt7n4 T kullanıcısına yanıt
    Hocam size bürosit file 9 almanızı öneririm.
  • tt7n4 T kullanıcısına yanıt
    Adore'yi bilmem ama ikea markus rahat bayaa. filesi batmıyor ve yazın sıkıntı çıkarmaz.
    Derisi biraz daha görünür yıpranıyor kumaşa göre ama kolçağı yumuşak. Kumaşta ise kemik plastik var. Sert.
    Ben deriye çok bastırdığım için yastığı 10 günde pütürleşti diye iade edip kumaş aldım fakat kolçağa alışamadım. Deri yıpransada farketmez diyip geri deri alıcam galiba.
    30 gün iade hakkınız var -mağaza karta iade yapıyorlar-
  • 500-550 TL'ye kadar ben de koltuk bakıyorum bir kaç gündür. Benim için en önemli özelliği yatış ayarı olması. İstediğim açı da sabitleyebiliyor olmam. Var mı öneriniz?
  • İkea markus aldım fakat bir türlü rahat edemedim. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sanırım iade edeceğim.

1,92 Boy ve 115 kiloyum. Bana şöyle kallavi hacim olarak oldukça büyük ve gerçekten yapısı çok sağlam bir çalışma koltuğu tavsiye edebilir misiniz?

1500tl ye kadar vermeyi düşünüyorum artık. Çünkü neredeyse 10 saat pc başında çalışıyorum.

DXRacer Tank serisi baya büyük gözüküyor ama mekanizma olarak sağlammıdır?.

Örneğin çoğu piyasada satılan koltuklar her ne kadar hacimli olsalar da, kısa süre sonra bu kadar ağırlık altında mıdır nedir bilmiyorum sağa ya da sola eğilmeye başlıyor. Yani iskelet yapısı çok sağlam olmuyor.

Nurus Mee Too'ya da baktım ama oturma kısım derinliği biraz düşük geldi bana.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Ofiste herman-miller aeron var. Tek kelimeyle efsane. Ama onda da ne fırsat ne de başka biley denk gelmez ömrü billah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 17 Şubat 2017; 18:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullseye_F16

500-550 TL'ye kadar ben de koltuk bakıyorum bir kaç gündür. Benim için en önemli özelliği yatış ayarı olması. İstediğim açı da sabitleyebiliyor olmam. Var mı öneriniz?

Bu ürün nasıldır arkadaşlar?

• Bende Markus kullanıyorum 2 aydır dxracer tuzlu geldigi için buna yoneldim. Keşke biraz daha geniş olsa dedirtiyor bazen evet

• weros W kullanıcısına yanıt
    Benim Markus dan rahatsız olduğum tek şey oturunca kalçaya birşey batıyor bazen bir sorun mu var acaba y

80kg yum

• Dr. JhonSmith kullanıcısına yanıt
    uzun süre oturunca bazen hocam ama oturduğumda direkt batan bişey yok

Aynen o mekanik parça bı süre sonra hissettiriyor kendini ilerde daha çok rahatsızlık vermez umarım

• Dr. JhonSmith kullanıcısına yanıt
    benim sıkıntı yaslanmayı herhangi bir açıda kitleyince geri açınca bazen düzelmiyor hocam, aşağıya sert bir şekilde bastırmak gerekiyor sizde var mı bu kilitten çıkarmış da olsam ileri geri de yapsam takılı kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 22 Şubat 2017; 11:27:4 >
    Hiç sorun yaşamadım o konuda düzgün çalışıyor mekanik aksam da sorun olabilir sizin parça değişimi isteyebilirsiniz mail atarak

• Aynen arkadaşlar bahsettiğiniz batma kısmı çok rahatsız ediyor ve koltuk derinliği özellikle benim için çok yetersiz. Ve ben neredeyse 10 saat pc başında oturarak çalışıyorum. Bugün itibari ile mağazaya götürüp iade edeceğim. Para iadesi yapmıyorlarmış iade kartına yüklüyorlarmış. Artık başka bir zaman başka bir alışverişimde kullanırım.

1-2 haftaya kadar da DXRacer Tank serisinden sipariş vereceğim. Bulabildiğim büyük ebatlı, yüksek ağırlığa dayanabilecek ve maksimum konforlu sadece bunu bulabildim.

Çok güzel koltuklar var, Nurus MeeToo olsun. Herman Miller Aeron olsun. Ama hepsi boyut olarak çok küçük.
  • Günde 5-6 saat kullanılacak fiyat / performans bilgisayar koltuğu önerir misiniz? Oyuncu için olacak, birkaç sayfa okudum konudan ama çok bakamıyorum yoğunluktan. Hediye alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Aynen, dediğiniz gibi... Dxracer tank serisinden daha büyüğü yok. Bende düşünüyorum ama çok pahalı. 2100 tl. Beklesem fiyatı daha düşermi ki bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Günde 5-6 saat kullanılacak fiyat / performans bilgisayar koltuğu önerir misiniz? Oyuncu için olacak, birkaç sayfa okudum konudan ama çok bakamıyorum yoğunluktan. Hediye alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

+1 bende aynı dertten müzdaribim. Bakıyorum fakat cuk olmuyor hiç bir şey. Zamanında aldım bir tane koltuk 12 yıldır aynı koltuk. Şimdi zart zurt ses çıkartıyor. Artık rahatsız olmaya başladım. Önerilere açığım.
  • Bu ürün nasıl

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.