Şimdi Ara

Bilgisayar topladım Hangi İşletim sistemini kurmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sistemi topladım arkadaşlar.SSD üzerine hangi yazılımı kurmalıyım en iyi randımanı alabilmem için. Win 7 64 bit kurmayı düşünüyorum ancak donanımhaber dostlarınada bir sorayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Birde SSD üzerine kurulum yaparken veya kurulumdan sonra yapılması gereken özel bir durum var mı ?

Anakart----> MSI Z77A-GD55 INTEL Z77, DDR3, LGA1155, SATA6Gb/s, USB3.0, PCI-E 3.0, HDMI, D-SUB, DVI, ATX
    İşlemci----> INTEL Core i5-3570K SR008, 3.40GHz, 6MB L3, çift kanal DDR3, 22nm, LGA1155
    Bellek----> GSKILL F3-14900CL9D-8GBXL G.SKILL RipjawsX DDR3-1866Mhz CL9 8GB (2x4GB) DUAL (9-10-9-28) 1.5V
    Dahili sabitdisk----> SEAGATE ST2000DM001 Barracuda 2TB 64MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s
    DVD yazıcı----> ASUS DRW-24B5ST-19 24X Siyah, Kutusuz
    SSD sabitdisk----> INTEL SSDSC2CW120A3K5 520 serisi 2.5 120GB SSD SATA 6.0Gb/s 550-500MB/s İNCELEMESİNİ SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
    Ekran kartı----> MSI N660Ti PE 2GD5/OC GTX660Ti, PCI-E16 2.0, 2GB/192bit GDDR5, DisplayPort, HDMI, 2xDVI
    Kasa----> ZALMAN Z11 Plus USB 3.0 Mid Tower Güç Kaynaksız TANITIM VİDEOSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdintel -- 10 Mart 2013; 23:35:49 >

• w8
    Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
    Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
    Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
    Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
  • şu durumda windows7 ama windows 8 gelişme aşamasında , sanırım microsoft tüm ağırlığuını buna verecek,
    sonuç olarak her zaman son işletim sistemi iyidir, gelişmelere açık en azından.
  • Teşekkürler arkadaşlar win 7 64 bit kurdum.İlerde win 8 in kendisini geliştirmesini bekliyoruz.

Orijinalden alıntı: amdintel

Teşekkürler arkadaşlar win 7 64 bit kurdum.İlerde win 8 in kendisini geliştirmesini bekliyoruz.

crack ise sorun yok zira eski bir işletim sistemine para yatırmaktansa en son çıkan sisteme para yatırmak daha akıllıca
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: amdintel

Teşekkürler arkadaşlar win 7 64 bit kurdum.İlerde win 8 in kendisini geliştirmesini bekliyoruz.

crack ise sorun yok zira eski bir işletim sistemine para yatırmaktansa en son çıkan sisteme para yatırmak daha akıllıca

Dostum Ben Parasıyla Alırım Windows Xp Vista Windows 7 Windows Server Windows 8 Bunların Orjinallleri Var Bende Windows 8 tıpkı Xp den Sonra Cıkan Vista Gibi Oldu Windows 7 nin yanında...
    WİNDOWS 8 KULLANMAMAK İCİN EN BUYUK NEDENLER
    1:Donma Sorunu
    2:Donunca Görev Yöneticisini Baslatıyorsun Görev Yöneticiside Donuyor
    3:Oyun Sorunu. Microsoft. W7 Neyi Acarsa W8 de Acar Demiş Ama Alakası Yok Oyunlarda Sorun Oluyor.
    4:İnterneti Olmayanlar İcin İlk Formattan Sonrası Sıkıntı Net framork Guncellemesi Ve Bazen Net Fremork hatası Veriyor İnternet Olmadan Olmuyor Sadece Guncelleme İle SorunGidiyor

• Şu özelliklerdeki bir bilgisayara kurulabilecek en iyi işletim sistemi Windows 7 Ultimate 64 bit olacaktır.Windows 8 64 bit de olabilir ancak yukarıdaki bazı arkadaşlarında belirttiği gibi Windows 7 ile Windows 8 arasında öyle çok çok abartılacak bir fark yok ortada.Sadece Windows 8 ile gelen metro arayüzü ve biraz görsellikteki farklılık.Ancak windows 8 işletim sistemi henüz daha gelişim aşamasında olduğu için bazı programlar ve oyunlar ile uyumsuz olabiliyor o yüzden bilgisayarınıza şu durumda kurulabilecek en iyi işletim sistemininin Windows 7 Ultimate 64 bit olduğunu düşünüyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.