Şimdi Ara

Bilgisayar ses kartını görmüyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI

arkadaşlar bu ses kartına windows 7 64 bit driver lazım çok acil hangi driveri denediysem hata veriyor ;

setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that our product is properly installed before running this setup program setup will exit

biostan audio ile ilgili herşeyi kapattım ama olmuyor ses kartını yükleme ye kalktığımda yukardaki hatayı veriyor sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor kasanın içinden resminide vereyim ;

• 0570 benim baktigim kadari ile 7.1 degilde audigy se olarak geciyor...ona gore driver denerseniz cozume ulasabilirsiniz diye dusunuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

0570 benim baktigim kadari ile 7.1 degilde audigy se olarak geciyor...ona gore driver denerseniz cozume ulasabilirsiniz diye dusunuyorum...

hemen deneyip dönüceğim teşekkürler
  • quote:

0570 benim baktigim kadari ile 7.1 degilde audigy se olarak geciyor...ona gore driver denerseniz cozume ulasabilirsiniz diye dusunuyorum...

malesef aynı hatayı verdi
  • Audigy to X-Fi Extreme Audio... bunu arayip bu driveri dener misin.
  • quote:

Audigy to X-Fi Extreme Audio... bunu arayip bu driveri dener misin.

hocam dediğinizden beri arıyorum ama hiç biyerde çalışan link bulamadım indiremedim modu bide benim pc win7 x64 saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ilk sayfa ilk link...

http://www.ziddu.com/download/4252626/AudigytoX-FiExtremeAudioMODdrivers.exe.html

hocam aynı hatayı veriyor sorun nerde acaba
  • Arkadasim sound blaster suruculerini elle kurmayi denedin mi?
  • quote:

Arkadasim sound blaster suruculerini elle kurmayi denedin mi?

cd ile denedim bu hatayı verdi biraz araştırdım bios ayarları falan yaptım gene denedim gene bu hatayı verdi bende farklı sitelerden driverler indirdim gene bu hatayı veriyor sizin verdiklerinizi denedim gene bu hata elle kurmak derken tam olarak nasıl?
  • Valla arkadasim acaba diyerek gittim kendi 0570 e ayni driveri kurdum. bir tek sıkıntı olmadi... sıkıntı baska gibi...
    yalniz ben yuklerken direk yonetici olarak calistir diyorum setup exe ye.
  • quote:

Valla arkadasim acaba diyerek gittim kendi 0570 e ayni driveri kurdum. bir tek sıkıntı olmadi... sıkıntı baska gibi...
    yalniz ben yuklerken direk yonetici olarak calistir diyorum setup exe ye.

sabahtan beri uğraşıyorum neden yapar bi fikriniz varmı çok uğraştım ama sonuç yok
  • nasil bir fikrim olsun. driver tanimiyor dedin sana farkli bir yol soyledim. elle tanitmak aygit yoneticisinden ses kartini zorla tanitmaktir...
    ben tek tanitma ile yapiyorsam birseyler eksik demektir. driver olabilir yanlis pci yuvaya takmak olabilir. psu gucu ki bu creative ses kartlari icin oldukca onemlidir yetismiyorsa ses karti calismaz...
  • quote:

nasil bir fikrim olsun. driver tanimiyor dedin sana farkli bir yol soyledim. elle tanitmak aygit yoneticisinden ses kartini zorla tanitmaktir...
    ben tek tanitma ile yapiyorsam birseyler eksik demektir. driver olabilir yanlis pci yuvaya takmak olabilir. psu gucu ki bu creative ses kartlari icin oldukca onemlidir yetismiyorsa ses karti calismaz...

psu 500 w xilence , pci yuvalarına takılıyorum aklımda kalan tek şey var çünkü aygıt yöneticisindede ses kartı yok pci yuvaları çalışmıyormu bunu biostan kapa gibi bi durum olabilirmi ?yanlış pci yuvasına takmam imkansız 2 tane var 2 siniede denedim ekran kartı 1 tanesini kapatıyordu ekran kartını çıkartıp ses kartını pci yuvasına taktım tekrar gene olmadı .
  • setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that our product is properly installed before running this setup program setup will exit.
    (kurulum desteklenen bir ürün algılayamadı, bu kurulumu çalıştırmadan önce lütfen ürünün düzgün bir biçimde kurulduğundan emin olun)

Aygıt yöneticisinde ses kartı gözüküyor mu söylermisiniz yani demek istediğim tanımlanamayan PCI aygıtı vs gibi birşey yazması ve yanında ünlem olması gerekli. Eğer bu yoksa sistem herhangi bir kartın takılı olduğunu görmüyor demektir. Birde anakartınızın modelini yazarsanız bios'unda pcı slotlarını açıp kapatmaya yarayan bir seçenek var mı söyleyebilirim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: handful

setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that our product is properly installed before running this setup program setup will exit.
    (kurulum desteklenen bir ürün algılayamadı, bu kurulumu çalıştırmadan önce lütfen ürünün düzgün bir biçimde kurulduğundan emin olun)

Aygıt yöneticisinde ses kartı gözüküyor mu söylermisiniz yani demek istediğim tanımlanamayan PCI aygıtı vs gibi birşey yazması ve yanında ünlem olması gerekli. Eğer bu yoksa sistem herhangi bir kartın takılı olduğunu görmüyor demektir. Birde anakartınızın modelini yazarsanız bios'unda pcı slotlarını açıp kapatmaya yarayan bir seçenek var mı söyleyebilirim size.

Asus P5G41T-M LX anakart bu aygıt yöneticisinde ses kartı ile ilgili birşey yok ve aygıt yöneticinden sistem aygıtlarında hepsi düzgün ünlem işareti olan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: smt325

quote:

setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that our product is properly installed before running this setup program setup will exit.

Asus P5G41T-M LX anakart bu aygıt yöneticisinde ses kartı ile ilgili birşey yok ve aygıt yöneticinden sistem aygıtlarında hepsi düzgün ünlem işareti olan yok.

Tamam o zaman sıkıntı burada işte, eğerki siz sisteme ses kartını düzgün takmış olsaydınız iki ihtimal olacaktı, ya windows sürücüyü otomatik olarak yükleyecek ve "ses video oyun kontrolleri" sekmesinin altında Creative Audigy olarak gözükecekti ya da driver olmadığı için tanımlanamayan PCI aygıtı gibi bir ünlem çıkacaktı. Son olarak sizden birşey yapmanızı isteyeceğim, anakartınızın biosuna girin "advanced" sekmesinin altında PCIPnP sekmesine tıklayın. Plug & Play O/S seçeneği var buradaki değer No ise Yes olarak değiştirin veya Yes ise No yapın. kaydedip cıktıktan sonra kartı görüp görmediğini deneyin eğer ki görmüyorsa ihtimaller şöyle;

1) Ses Kartını düzgün takamadığınız için sistem görmüyor
    2) Ses Kartı bozuk
    3) Anakartın PCI slotları bozuk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smt325

quote:

Tamam o zaman sıkıntı burada işte, eğerki siz sisteme ses kartını düzgün takmış olsaydınız iki ihtimal olacaktı, ya windows sürücüyü otomatik olarak yükleyecek ve "ses video oyun kontrolleri" sekmesinin altında Creative Audigy olarak gözükecekti ya da driver olmadığı için tanımlanamayan PCI aygıtı gibi bir ünlem çıkacaktı. Son olarak sizden birşey yapmanızı isteyeceğim, anakartınızın biosuna girin "advanced" sekmesinin altında PCIPnP sekmesine tıklayın. Plug & Play O/S seçeneği var buradaki değer No ise Yes olarak değiştirin veya Yes ise No yapın. kaydedip cıktıktan sonra kartı görüp görmediğini deneyin eğer ki görmüyorsa ihtimaller şöyle;

1) Ses Kartını düzgün takamadığınız için sistem görmüyor
    2) Ses Kartı bozuk
    3) Anakartın PCI slotları bozuk

dediğinizi yaptım no idi yes yaptım ancak gene görmedi aygıt yneticisi ses video oyun kontrollerinde 4 tane nvide audio 1 tane realtek audio çıkıyor pci slotlarını daha önce hiç kullanmadım anakartta yeni bozulması değilde ben pcyi kendim topladım psuya giden kablolarla ilgili birsorun olurmu pc sıkıntısız 1 yılı geçiyo toplayalı ama kablolarla ilgili olabilirmi acaba pcnin onboardı bozulduğu için seskartı aldım ..

• güncel
  • arkadaşlar güncel yardım bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.