onboard in bozulduguna emin misin? birde pci yuvaya taktim demissin. baska bir ekran karti tek slot yer tutan bulabilirsen pci yuvani degistir dene. realtek ses karti gordugunu soylemissin birde.. onu goruyorsan ses kartin orada duruyor gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
onboard in bozulduguna emin misin? birde pci yuvaya taktim demissin. baska bir ekran karti tek slot yer tutan bulabilirsen pci yuvani degistir dene. realtek ses karti gordugunu soylemissin birde.. onu goruyorsan ses kartin orada duruyor gibi..
Onboard ses kartı bozulmadı aslında arka taraftaki yeşil jack girişi kırıldı bu yüzden ses kartı aldım . 2 tane pci yuvasınıda denedim ekran kartını söküp ikisindede olmadı .
Realtek ses driverini yukleyip herhangi bir sokete jack taktigin zaman onu hoparlor yapamadin mi? jack sense var diye hatirliyorum ben...
quote:
Realtek ses driverini yukleyip herhangi bir sokete jack taktigin zaman onu hoparlor yapamadin mi? jack sense var diye hatirliyorum ben...
eğer onboardı kullanmam için söylediyseniz amacım onboard kullanmak değil ama dediğini yaptım gene olmadı creative ses kartını kullanmak istiyorum ama pc görmüyor bir çözümü olmalı 2 pci yuvasıda bozuk değildir ya . creative 5.1 denemiştim oda bu hatayı vermişti .
slot bozuk degildir sanmam oyle birsey olsun. baska bir sıkıntı var gibi. pci yuvayi denemek icin baska bir kart yok mu elinde? eski tip fax modem bile olabilir.
quote:
slot bozuk degildir sanmam oyle birsey olsun. baska bir sıkıntı var gibi. pci yuvayi denemek icin baska bir kart yok mu elinde? eski tip fax modem bile olabilir.
malesef yok ama ben yaklaşık 1 ay öncede 5.1 creative ses kartı almıştım ondada bu hatayı vermişti pek uğraşmayıp geri iade etmiştim bilgisayara uyumsuz diye. şimdi 7.1 dede aynı hatayı veriyor .
creative ler her slotta rahat rahat calismazlar bu yuzden slot mu arizali yoksa creative mi sorun cikariyor anlamak icin bir pci kart bulmaniz lazim. ethernet faxmodem wireless vs.. pci kart.
quote:
creative ler her slotta rahat rahat calismazlar bu yuzden slot mu arizali yoksa creative mi sorun cikariyor anlamak icin bir pci kart bulmaniz lazim. ethernet faxmodem wireless vs.. pci kart.
hocam ozaman şu resimlerede rica etsem bakarmısın eğer bundanda birşey çıkmassa bir bilgisayarcıya gidip pci kart denemem lazım ;
dedigim gibi resimlere de baktim bir sıkıntı yok gibi gorunuyor. denemesiz bulunmasi zor bir iş...
quote:
dedigim gibi resimlere de baktim bir sıkıntı yok gibi gorunuyor. denemesiz bulunmasi zor bir iş...
tamam hocam sagolun bi bilgisayarcıya götürelim bakalım herşey için teşekkürler.
quote:
bugun pccideydi kasa slink marka ses kartını görmüş benimkini görmemiş format attılar yazılımsal olabilirdiye yine görmedi mecbur benimkini iade edicem peki slink seskartları iş görürmü sizce?
demekki kartta degil sadece hem anakart hem ses kartinda bir sıkıntı var... ses karti bir creative degildir. creative den madem ses alamiyorsunuz benim dedigim bir kac mesaj once jack sense ozelligini deneyin. maviye takarak ses almayi deneyin mesela.
quote:
demekki kartta degil sadece hem anakart hem ses kartinda bir sıkıntı var... ses karti bir creative degildir. creative den madem ses alamiyorsunuz benim dedigim bir kac mesaj once jack sense ozelligini deneyin. maviye takarak ses almayi deneyin mesela.
hocam adamın dediğine göre chipleri uymuyomuş benim kart başka pcde çalışıyo ama benimkinde çalışmıyor şimdi sizin dediğiniz şumu benim kartı takayım ve mavisine jacki sokiyim bu şekilmi söylüyorsunuz seskartını hiç görmediği için taksamda sonuç olmaz gibi geliyor. yoksa onboardın mavisimi eğer onboardın mavisiyse ona taktım ses gelmedi .
realtek ses karti driverini indirip onboard in mavi veya hangisi saglamsa cikislardan birine takin. sense jack ozelligi anca realtek yuklendigi zaman calisiyor.
quote:
realtek ses karti driverini indirip onboard in mavi veya hangisi saglamsa cikislardan birine takin. sense jack ozelligi anca realtek yuklendigi zaman calisiyor.
hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum . kasanın önündeki çıkışa bağlayınca eskiden çalışırdı şimdi çalışmıyor belli belirsiz beep sesi geliyor sürekli devam ediyor bilgisayar taktığımı görüyor soruyor ne taktınız falan diye ama çalışmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme