Şimdi Ara

bilgisayar mühendisliğinden mezun olan iş bulabiliryorumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• daha mezun olamadım 2 sene daha var, beklersen soruna cevap bulabilirsin
  • açıkcası pek değil tabi iyi olan buluyodur o ayrı ama çok fazla mezunu var piyasada
    bi de sakın şöyle düşünmeyin gelecekte her şey bilgisayarlarla yönetilecek çok iş olanağı olur alakasız bişey çünkü bi arkadaş DH de böyle bi yorum yapmıştı zamanında ondan dedim
  • Mühendisim dicen ama oturup bilgisayar tasarlicanı zannetmiyorum.. sana şöyle söyliyim bi tekniker veya teknisyenle aynı işi yapmaya göz yümarsan anca iş bulursun gazetelerden aramaya devam
  • hangi okuldan mezuın olduğunada bağlı.
  • Bilgisayar mezunu da iş bulamıyorm derse biz üniversiteye hazırlananlar napsın bea
  • her sey kendini yetistirmeye baglı mesela bende hazırlanıyorum bu sene fizik bolumunu bıraktım 2. sınıfta

amacım bilgisayar muhendisligi okumak iş konusuna gelince gerçekten cok mezun var ama hem universitenin iyi olması hemde kendini yetistirmen onemli iş bulmak için artık 4 + 1 sene bakıcaz insallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar mühendisi olup da iş bulamıyacaksan diğer insanlar ne yapsın be
  • harbi ya peki biz neci olalım. bilgisayar mühendisleri iş bulamıyorsa??? ama tabi ki teknolojik çağımızın mesleklerinden olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgc

harbi ya peki biz neci olalım. bilgisayar mühendisleri iş bulamıyorsa??? ama tabi ki teknolojik çağımızın mesleklerinden olacak...

vallaha yazılım muhendisligi olabilir gelisen bir bolum ve bence iş imkanı bilgisaayr muhendisligine gore daha ustun tek kotulugu 2 -3 universitede bu bolumun bulunması 1 tane bahcesehir universite si 2 sene once acıldı bolum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

quote:

Orjinalden alıntı: erdemgc

harbi ya peki biz neci olalım. bilgisayar mühendisleri iş bulamıyorsa??? ama tabi ki teknolojik çağımızın mesleklerinden olacak...

vallaha yazılım muhendisligi olabilir gelisen bir bolum ve bence iş imkanı bilgisaayr muhendisligine gore daha ustun tek kotulugu 2 -3 universitede bu bolumun bulunması 1 tane bahcesehir universite si 2 sene once acıldı bolum

bence bu kötülük değil şans... ortalık makine mühendisi kaynıyo mesela kolunu sallasan makinacıya çarpıyo nasıl iş bulcak bunlar

öss ye hazırlanan arkadaşlarda puana göre bölüm seçmesinler çünkü bazı bölümlerin hiç geleceği yokken en yüksek puanlardan alıyo sırf millet tercih ettiği için yoksa puanlar mesleğin değerine göre belirlenmiyo bildiğiniz gibi. örneğin seneye herkes ebelik yazsa ebeliğin puanı bi sene sonra tavan yapar o şekilde düşünün

geleceği olan bi çok meslek var adına havasına aldanıp yazmayın

• At antrenorlugu gibi

bu arada geçen sen yazılım muhendisligi kaç puanla kapattı? bilen varmı bahceshir universitesinde
  • burslu 325
  • RAHAT İŞ BULURSUN AMA , TÜRKİYEDE DONANIM İLE İLGİLİ İŞLERDE DAHA ÇOK ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ TERCİH EDİLİYOR DİYE BİLİYORUM.SEN YAZILIM KONUSUNDA KENDİNİ GELİŞTİRMEYE BAK BENCE
  • iyi bide bil. mühendisleride iş bulamasın. kimler bulcak gali işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

iyi bide bil. mühendisleride iş bulamasın. kimler bulcak gali işi.

torpili sağlam olan tabiki de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevgili

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

iyi bide bil. mühendisleride iş bulamasın. kimler bulcak gali işi.

torpili sağlam olan tabiki de...

Bilgisayar mühendisini işe alırken torpil yapan işverenin akından şüphe ederim, çünkü verdiği işi kısmen yapmak diye bişey yok, ya yaparsın ya yapamazsın

Rahatça iş bulabilmen tamamen kendini geliştirmeyle orantılı, okul herşeyi veremez, yarı zamanlı bi işte çalışabilirsin çok faydası olur...
    Sürekli kod yazıcaksın
    Özel hayatın olmıycak, arkadaşlarını fazla göremiyceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.