|
Merhaba arkadaşlar, öncelikle geçmiş olsun, anladığım kadarıyla sınavlar geride kalmış artık. Zorlu ve bir o kadar da heyecanlı bir tercih süreci sizleri bekliyor. Ben 2018 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum ve yıllardır bu dönemde bu bölümde bu konuyu açıyorum. Farklı olarak başlığa Koç yazmadım bu sefer, çünkü ana temanın Koç Üniversitesi olmasını istemedim. Benim okuduğum, özellikle girdiğim seneden beri pek çok şey değişti, burslu oranı değişti, okulun şu anki öğretim kadrosuna hakim değilim, bildiğim kadarıyla okul çevresindeki bazı sosyal alanlar kapanırken bazı yenileri açıldı ve hatta okul içinde benden sonra yapılan yeni binalar bile mevcut, ama tabi ki cevaplayabileceğim pek çok soru da olacaktır. Onun haricinde bölüm, okurkenki zorluklar ve mezuniyet sonrası dönem hakkında her türlü sorunuzu sorabilirsiniz. X okul mu okumalıyım Y mi tarzı sorular sormamanızı rica edeceğim, çünkü bilmiyorum :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 4 Temmuz 2021; 19:28:29 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt