Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisi Seçecekler Baksın Baya Önemli. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerinin büyük bir kısmı fiyasko.YTÜ'de okuyorum ve hazırlık eğitimi gayet iyi, eğitim veren birçok yabancı hoca da mevcut.Hiç bir şey yapmayayım 1 yılda ingiliz gibi konuşayım kafasındaysan zaten hiç bir şey yapamazsın.YTÜ'de hazırlık okumuş biri olarak 1 senede çok büyük ilerleme kaydettim, bilgisayarla ilgili her türlü ingilizce kaynağı anlayabiliyorum.Okulun yeri biraz kötü olsada ulaşım imkanları baya rahat okulun kapısında direk metro, minibüs vb. çoğu ulaşım aracı var.Kampüs ise gayet iyi, teknoparkından go kartına kadar çoğu şey bulunuyor.Eğitim olarakta assembly en temel derslerden biri bunun yanında bir çok programlama dili görülüyor.Ayrıca kaynakların hepsi ingilizce olduğu için ingilizce öğrenme konusu çok sıkıntı olmuyor.
  • Galatasaray bilgisayar nasıl peki?
  • Bu adami dinleyip tercih yapmayin, yazik edersiniz. Universiteye gecince de siralama isinin dogru olmadigini ve hicbir oneminin olmadigini anlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Kısaca diyorsunuz iyi bir üniversite o zaman bakılabilir . URAP mühendislik sıralamalarında göremeyince dedim o kadar kötü mü mühendislik alanında . Yorumunuz için çok teşekkürler .
  • microsoft değilmiş galiba yanlış hatırladım

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119183923

bunu okumuştum sanırım

bilgim yok başka

quote:

"Forumda çankayadan uclaya giden vardı.Bazen iş size kalıyor.Ama akademik olarak değerlendirirsek çankaya çok vasat duruyor.Bilgisayar çıkışlı kimse yok hemen hemen.Petrol harita uçak uzay metalurji çıkışlı hocalar var.Anadolu daha iyi duruyor akademik kadro bazında.Ama net bilgim yok bu iki universite ile ilgili.Fakat sıralamanız 45 civarı sanırım gazi türkçe gelebilir belki daha iyidir bu iki üniversiteden."

ya da bu konuydu bulamadım, efsane konuymuş bu yalnız
    https://forum.donanimhaber.com/nasil-basarilir-dunyanin-en-iyi-universitelerinden-birinde-okumak-ve-calismak--56775438-23#125435817

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 12 Temmuz 2017; 15:4:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Shadow_Shooter ın konusunu diyorsun sanırım.
  • Odtü yazmayın
  • Hacettepe'nin laboratuvar ödevleri meşhurdur. Okulu uzatanlar genelde bu ödevler yüzünden uzatır. Lab ödevlerinden A ile geçenlere gözün kapalı güvenebilirsin, isterse ana dersleri düşük olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

Haha ytülüler bastı konuyu.Linkedin verilerine bakın şunların wtf.

https://www.linkedin.com/edu/alumni?id=17402&facets=FS.100347,G.us:0&keyword=&dateType=attended&startYear=&endYear=&incNoDates=true&start=0&count=10&filters=off

Ben bir üniversite hakkında fikirlerinizi, bildiklerinizi anlatmanı anlıyorum ama bir üniversiteyi neden karaladigini ve universiteye neden laf attigini anlamıyorum

• Hocam ben bilkent gibi düşünüyordm lakin herkes biyerden vurmuş. Boğazici falan hepsi tutuyor ama biraz daha detaylı bir karşılaştırma yapabilir misiniz?
  • murata42 M kullanıcısına yanıt
    Yapacagim akşam

• konuyu açan arkadaş bilgisayar mühendisliğiyle alakalı her türlü konuya damlar ve mutlaka ytü'ye olan kinini döker. ytü'nün donanım ağırlıklı olduğunu ve algoritma konusunda eğitim vermediğini söyleyerek zaten ciddiye alınmayacak derecede cahil biri olduğunu gösteriyor. hadi ytü'yü karalayalım da bau denen ticarethaneyi ytü'den üstün görmek neyin kafasıdır la? sütçü imam'ı bile bau'ya tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0pss WaZzo

15K ytü yazmak yerine bau yazmak mantıklımı

bau'nun seviyesini gösteren bir örnek vereyim:http://www.creatiny.com/2016/05/bir-bau-hikayesi-cihan-nalbant.html
    ytü'yü istemiyorsan en azından hacettepe'ye gitmeni öneririm.
  • quote:

Bilkentte 40 kdan adamlarla ayni proje grubunda ol da göreyim sene sonu ortalamani.

Şu lafı kim başlattıysa zaten, gelen geçen sallamasyon söylüyor bunu. 40k'daki adamla 5k'nın farkı ne? Ben şahsen 30k-9k-5k-2k da olan 4 kişi ile bir dönem proje yaptım ve inan 30k ve 9k en iyi işi yaptı. Nedir yani daha mı tembeller? Zekaları daha mı düşük?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Bilkentte 40 kdan adamlarla ayni proje grubunda ol da göreyim sene sonu ortalamani.

Şu lafı kim başlattıysa zaten, gelen geçen sallamasyon söylüyor bunu. 40k'daki adamla 5k'nın farkı ne? Ben şahsen 30k-9k-5k-2k da olan 4 kişi ile bir dönem proje yaptım ve inan 30k ve 9k en iyi işi yaptı. Nedir yani daha mı tembeller? Zekaları daha mı düşük?

Katiliyorum ben de 2 tam burslu 2 de burssuz kisiyle proje yapmistim kendim de tam bursluyum, tam burslular gereksiz egolariyla kanser etmisti. Bunun bursla pek alakasi yok insandan insana degisiyor, 40kdan gelen adam ilk 100den gelen adamdan daha iyi gpa de yapabiliyor.

• Arkadaşlar meraktan yazıyorum. İngilizcesi olmayıp bilgisayar mühendisliği tercih edecek olan var mı?

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Var

İngilizcem az var, cmpe veya ee tercih etmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Adamın bunu yazmasından bilgisiz tecrübesiz hatta Üniversiteye sadece hastanesi için gelmiş bir liseli olduğu belli oluyor zaten hocam.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    hastane?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.