Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisi Seçecekler Baksın Baya Önemli. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönül rahatlığıyla yazabilirsin.Fakat bir bakmanı öneririm C programlamaya felan.Anlamıyorsan hiç yazma bence :D Düşük ortla mezun olursun.Bunun yerine ee,makine felan yazmak daha mantıklı olur.
  • soudexxx kullanıcısına yanıt
    Benimde 11k hacettepe düşünüyorum arastirmani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95k yaptık sıçtık bilgisayar istiyom nereleri yazabilirim muğla 88 binde ingilizce gelebilirmi kontenjan acıldı sınavlar kötü durumlarını göz önünde bulundurursak
  • Musahan17 kullanıcısına yanıt
    İyidir ama proje ödevlerinde epey zorladıklarını duydum.Okul bucada ama.Umduğunu bulamayabilirsin.Sıralamanız kaç?
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    Hocam 39700 sıralamaya nereyi önerirsiniz? Bir de başka bölüm öneriniz varsa onu da söyleyin hocam ama fiziğim iyi değil bunu da söyleyeyim.

• Arkadaşlar %30 ingilizce bölümlerin ingilizce eğitimi yetersiz demek değildir. Orada okuyan arkadaşlara sormanız daha iyi olur . Çünkü egenin bilgisayarı da iyidir. Tabi orada okumadığım için bir şey söyleyemiyeceğim ingilizce konusunda ama egede mezun olan , kendini geliştirmiş birinin ingilizce ile problemi olacağını sanmam. Bunu GTÜ de gördüm ben . İngilizce öğrenmek için %100 ing. olmasına gerek yok bölümün. Zaten kullandığımız bütün kaynaklar ingilizce ve kullanılan çoğu slaytlarda ingilizce . Örneğin ben bu sene hazırlık bitirdim ve udemy üzerinden ingilizce python kursu alıyorum . Ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum altyazıları okurken . Dili çok abartmayın . Hazırlıkta 4-5 ay üzerine gittiniz mi ingilizce kaynakları okuyacak seviyeye geliyorsunuz . Örneğin ilk başta ingilizce altyazılı programlama tutorial larını izler iken 10-15 tane bilmediğiniz teknik kelime karşınıza çıkıyor . Fakat 10-15 video izleyip bilmediğiniz kelimeleri not alıp öğrendikçe artık rahat rahat kaynakları okuyup dinleyebiliyorsunuz . Ve bunu yazılım bilginizi geliştirmek için sürekli yaptığınız için ingilizce ile en azından okuma -anlama konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyorsunuz . Konuşma konusu da zaten %100 ingilizce bölümle alakalı olduğunu düşünmüyorum . Erasmusa gidersin yada work and travel programına falan katılıp yurt dışına gider isen bir kaç ayda onuda aşarsınız , bu arada hiç yurt dışına gitmeyip konuşmayı sökenler de var .Bilgisayar oyunlarında yabancı guildlere katılıp mikrofonla sohbet ederek falan. Bende yakın zamanda bu yönteme başlayacağım kesinlikle :D . Kısacası bana göre örneğin egeyi çok isteyen biri için %100 ingilizce diye ankara üniversitesi yazmak hatadır. Yanlış hatırlamıyor isem ankaranın mühendislik eğitimi baya kötü idi . Yinede yanlış hatırlıyor isem ankarada okuyanlar düzeltsin.

40049 mf-4
    Şimdi yazim mi yazmim mi anlamadım hocam :D zaten 3600üm sitede 3450 yazıyo tutmaz byk ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahçe Hortumu -- 11 Temmuz 2017; 23:8:20 >
  • Hocam Hacettepe hakkında ne düşünüyorsunuz

hocam hepsinin içinden hangisini önerirsiniz?
  • Çevrem TIP garanti meslek TIP'a git diye baskı yapıyo ama TIP'a ilgim de yok hani napcam hiç bilmiyorum.
    hocam bau ve ytü düşünürsek bau ingilizce, yurt dışı imkanı var. 18kda 9 kişilik kontejan var ama %50 bursluda 50 kişilik kontejan var. ytü dersek 93 kontejan türkçe-ingilizce yazmıyor imkanıda bau kadar değildir ama insanlar ve devlet avantajı. ne dersiniz.
  • 60-70k arası hangi üniyi tavsiye edersin hocam .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dö broglie kullanıcısına yanıt
    hocam hacettepe 20k gördüm doğru mudur? eğitimini bilmiyorum araştırmam lazım. öğrendiğin şeyleri bana yazabilirsen çok sevinirim.
  • İzmir düşünenler deu ya gelsin.

• lenene L kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi tabi ki.
  • 90k için nereyi önerirsiniz? Sadece bilgisayar yazacağım başka bölüm düşünmüyorum.
  • 75k-80k civarı ne önerirsiniz? aklıma akdeniz ktü felan var ama bakalım sıralamamız yetiyo mu
  • soudexxx kullanıcısına yanıt
    Konu actim ona baksan hocam ben arastirdim icime baya sindi cunku egitimi iyi,zor ve köklü

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

İyidir ama proje ödevlerinde epey zorladıklarını duydum.Okul bucada ama.Umduğunu bulamayabilirsin.Sıralamanız kaç?

evet arkadaşım orada okuyor projelerde zorladıklarını söylüyordu ama PC ve hazırlık bucadadır. izmir yhaaa triplerinde yazanlardan olursan biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.