Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisi Bir Abimin Sistem Hakkında Söyledikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Geçenlerde burada konu açmıştım. Gta 5 ve yakında çıkacak olan Mafia 3'ü rahat çalıştırabilecek sistem adında bir konuydu. Dün yine bu konu açıldı. Bu abim bilgisayar hakkında neredeyse bilmediği şey yoktur. Bana şunu dedi; Sana 1000 liraya bu oyunları çatır çutur oynayacak sistem toplarım dedi. Biraz tartıştık ama sözünün arkasında. Donanımhaberi söyledim biliyor tabii ki. Bilmiyorlar dedi. Sizinde fikrinizi almak istedim. Ne düşünüyorsunuz?

• Toplayacağı sistemin özelliklerini bilmeden pek yorum yapılamaz bence. Ama dolar 3 lira olmuşken bence 1000 TL biraz zor.
  • Oynatmasına oynatır da çatır çutur işini biraz atmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el yaparsa belki olur da 1000 liraya çatur çutur oynamak zor.
  • Bilgisayar mühendisliği okumak sistem toplamak, parçaları tanımak anlamına gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır olursa low da oynatıcak sistem toplanabilir, 2. el olursa biraz daha iyisi olur tabi, ben kendim için kurduğum sistemi 950tl gibi bi rakama satmıştım, phenom II x4 965, 8gb ram, 1tb disk, gtx 660 ti, kasa power fln, bu sistem single playerda hiçbi sıkıntı çıkarmıyordu, high ayarlarda sıkıntısız takılmadan donmadan oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı rep iyi forumlar

Bilgisayar mühendisliği okumak sistem toplamak, parçaları tanımak anlamına gelmez.

Biliyorum. Ondan söylemedim zaten. En azından ilgisi olduğunun kanıtı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    1024x768 çözünürlükte low da çatır çutur oynatıcak bir sistem toplanabilir.
  • Somut veriler olmadan konu bos ama 2el duzgun secimlerle cok rahat oynanabilecek kasa toplanir
  • 1000 liraya gta5 i kasmadan fullhd oynatsın bende bu forumu bırakayım.
  • 1000 tl ye çatır çutur gta5 oynatan sistem toplayın benim kasa+monitörü veriyorum bende.( çatır çuturdan kasıt full hd medium-high ayarlar olarak farzediyoruz pek tabii)..
  • ne yapacagi nasil yapacagi onemli ama hocamin dedigi gibi 2. elde dogru secimlerle 1000 lira yeterli gelebilir sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

1000 liraya gta5 i kasmadan fullhd oynatsın bende bu forumu bırakayım.

+1.
  • quote:

+1
  • catir cutur takılarak otnatir😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1
  • Sistem toplamanın meslek ile pek ilgisi yok ki. 3 kuruşa en çok kaç köfte alırım veya 5 köfteyi en ucuz nasıl alırım, piyasa bilgisi tamamen.
    H81 anakarta DDR4 bellek takılmayacağını bilecek kadar teknik bilgin olsa yeter.
  • 2.el üst seviye bir apu sistemle belki olabilir dedigi 7870k ile bf4 1920x1080 medium detaylarda oynayabiliyorlar

• tübütak nerdesin, cevher bulundu burada
  • Arkadaşlar bana yüklenmenize gerek yok ben söylediklerini aktardım buraya...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.