Şimdi Ara

Bilgisayar Müh Tahmini Sıralamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilkent Burslu 300
    ODTÜ 1207
    İTÜ 1438
    BOUN 1454
    TOBB Burslu 2228
    Özyeğin 2617
    Bilkent %50 5723
    Hacettepe 5920
    GSÜ 7117
    YTÜ 7391
    TAÜ 12072
    Yeditepe 12415
    Koç %50 14095
    BAU Burslu 14965
    İYTE 15793
    İTÜ KKTC(Burs) 16509
    Marmara 18275

Kaynak: Vepuan - Kazanabilirsin.com

https://kazanabilirsin.com/bilgisayar-muhendisligi-2021-taban-puanlari-ve-basari-siralamasi

Bunlar da puanlara göre yaklaşık olarak belirlediğim bölümler:

Hacettepe AI Müh ~8.8k
    Sabancı Mühendislik Burslu ~2k
    Bilkent CTIS Burslu ~4.7k
    İTÜ Siber Müh ~4.7k
    İTÜ AI ~1.9k
    YTÜ AI ~8.4k - 8.5k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Ağustos 2025; 22:17:44 >

• İyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5kdan gsü yazdıydım gecen sene

• Benim yorumum bu şekilde olması muhtemelen herkes için daha iyi, 2022de millet sırf para var fikriyle geldi 10k dışında bilgisayar mühendisliği neredeyse kalmaz olmuştu, şu an ise zaten ODTÜ ve İTÜ ikilisi yerlerini koruyor, diğer üniversiteler 2021 seviyesine gerilemiş gibi, paralılardan bahsetmeye bile gerek yok, Hacettepe'in öncesinde ve sonrasında kayda değer bir boşluk var, önceden Yeditepe, GSÜ ile BAU Hacettepeyle yakın giderdi ama onlar da gerilemiş.

Yani bu dalgalı sıralamalar bile sırf üniversiteye yeni girenlerin belirlediği bir sıralamayı çok da öncelikli kriter yapılmaması gerektiğini söylüyor. Abartı düşüncelerle ceng şişmişti, şimdi yine abartı düşüncelerle çok düşecek gibi duruyor, oysa şu üniversitelerde cs okuyan da ee okuyan da yolunu buluyor bir şekilde.

Bu arada en büyük Ceng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Ağustos 2025; 17:12:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Özellerin sıralamalar 2 katına uçmuş. Tam paralılar dolmamış. MEF'in tam paralı kontenjanını gördüm şimdi 18/1 diyor, 1 kişi girmiş sadece Bilgisayar Müh Tahmini Sıralamalar 

Yazılımı GPT Prompterlığa çevirirseniz olacağı buydu, geçmiş olsun hepimize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 25 Ağustos 2025; 17:14:22 >
  • ilk 5 okulda CENGin tavan yaptığı 2023'e göre daha iyi sıralaması olan okul yok, bir önceki yıla yani 2022ye göre ise sadece Koç ve Bilkent daha iyi sıralamaya sahip. ODTÜ 800'lerden 1200 lere gelmiş ama asıl düşüş BOUNda 315ten 1450 lere gelmiş.

yakında galiba EE eski tahtına oturacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 25 Ağustos 2025; 17:23:8 >
  • yks 1.si 567 puanla itu ceng tercih etmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkerem -- 25 Ağustos 2025; 17:21:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bize(2022) pahalıdan kitlediler

• hala ctis'e bakamadım, 1m olmasından korkuyorum. itü kontrole geçiş atarım öyle bir şey olursa.

• Codiee C kullanıcısına yanıt

bilkent ctis ücretli 250k civari kapamıs 320 puan yani yaklaşık 80 tyt 10 ayt neti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkerem -- 25 Ağustos 2025; 17:39:45 >
  • Her yer çakılırken ITU KKTC bilgisayar mühendisliği 73k'dan 16k'ya çekmiş, nasıl oluyor bu?

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Bir nedenden dolayı şuan için kıbrısta eğitim görmüyorlar. Direkt istanbuldaki ceng ile aynı yerde görüyolar

• kralkerem kullanıcısına yanıt

koç cs değil mi

Evet stajdan arkadaşımın aile arkadaşı o tr 1.si çocuk koç cs yazmış. Çocuk çok uğraşmış odtü ee yazsın diye ama maalesef  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 25 Ağustos 2025; 17:58:23 >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

tr 1.si olup odtü ee yazan var mı hocam son 20 yılda.

tr 1.si olsam bilkent ee yazardım.

tr 1. yok ama ilk 10 var. tr 1.si olup ege tıp yazan var ama tanıdığım. yani imkansız değil, 2024'te 170 kişi sıralama ile 1.6k kapatan bir bölüm (%10,6) zaten tercih edilmez gibi bir şey yok. hiçbir şey imkansız değil Bilgisayar Müh Tahmini Sıralamalar 

Senin gibi kom’a gecmeye calisan baska onlarca kisi var. Herkes yaptigi hatayi anladi ya da sektorden/mezunlardan yakarislar yukselmeye basladikca daha da iyi anlicak bi yerleri tutusucak milletin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serryt455 S kullanıcısına yanıt

benim gelecek kaygım yok ki. 250 binden giren tiplerle okumak zoruma gidiyo.

yoksa xxsan'a girmek için 30 saniyelik bi telefon konuşması yeterli

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

itü ceng tavan puanı 567.39

koc ceng tavan puanı 559

hamda 1. koc yerlestirmede 1. olan da itu yazmis galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkerem -- 25 Ağustos 2025; 18:28:12 >
    Biz de sırf aday mühendisliklere girmek için 40 takla atıyoruz yine giremiyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.