tübitak ek puanı da var olimpiyat ve yarışmalar. sıralamaya dahil edilmiyor yerleşirkenki puana dahil ediliyor. o nedenle tr 1 olamıyorlar. odur belki. yoksa y-puan büyük olamaz = 560 |
Bilgisayar Müh Tahmini Sıralamalar (2. sayfa)

-
-
ülkede işler böyle yürüyo, neyse ki milletin hakkına girmicem raad olun
-
Bilgi Tam Burslu Bilgisayar 2022'de 8205'le kapatmış bu sene 46652, nereden nereye... Cidden 2021-2022-2023'te bilgisayara girenlerdeki "kazıklandık" hissi anlaşılır bir durum.
-
Hocam bu zamanlarda girenlerin çoğu şu an muhtemelen stajlarını yaptı bölümün en az yarısını bitirdi artık biri teklif etse bile bölüm değiştirmeyecek kişiler, ceng istese -20k düşse ne yazar bizim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bundan sonra mühendislik barajının kalkacağını veya gevşetileceğini düşünüyorum. Baktım da Yeditepe bilgisayar paralı 23/3, MEF 18/1, Maltepe 8/0, Bahçeşehir 46/23, Başkent 14/7, ODTU KKTC 51/11.
Benzer şekilde yarı burslular da hiç dolduramamış özellerde, bu işe bir el atılır ya özeller batar bu gidişle.
-
özeller fazla aç gözlülük yaptı. dolar bazında bile 3-4 kat zam yaptılar son 3-4 senede.
bilkent 2022'de 7 bin dolarken şu an 23 bin dolar olmuş. bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok.
23 bin dolar bilkent'te mühendisliğe vereceğine git avrupadaki top okullarda oku.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codiee -- 25 Ağustos 2025; 18:59:48 > -
Tüm okullar öyle, TR'de 7-8 bin dolara özel üniversite okunuyordu son 20 senedir falan böyleydi bunların fiyatları, sonra 2022'den itibaren 100% zam yapmaya başladılar. Şu an özel üniversitelerin yıllık ücreti 25-30k aralığında. (En pahalı olanlar dışında konuşuyorum onlar da 15k dolardan 40k dolara çektiler)
-
Bilgisayar benzeri bölümler eklendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X