Şimdi Ara

Bilgisayar kendiliğinden açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı açarken psu'nun arkadaki tuşundan önce psu yu açıyorum ve daha sonrasında öndeki kasa tuşundan bilgisayara start veriyorum, ilk yaptığımda bilgisayar açılıyor gibi oluyor fakat sonrasında işlemci soğutucunun fanı duruyor, psu'yu kapatıp tekrar açıyorum daha sonra tekrar öndeki tuştan start veriyorum bu sefer bilgisayar açılıyor tam windows yüklenme ekranı gelecek iken fanlar yavaşlıyor sonra tekrar normal dönmeye başlıyor ve sonunda bilgisayar açılıyor. Ve bu işlemi her yaptığımda bios ayarları sıfırlanmış oluyor. Bu sorun 1 seneden fazladır sürmekte, şuana kadar bilgisayara bir şey olmadı sorunsuz kullanıyorum fakat olmayacağı anlamına da gelmiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir lütfen yardım edin. Eğer isterseniz videosunu da paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilhantal -- 22 Nisan 2023; 15:43:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bios pili değiştirip deneyin hocam

• Benimde aklıma geldi fakat psu yu kapatmadan fanlar vs durmadığı için emin olamadım deneyip haberdar edeceğim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilhantal -- 23 Nisan 2023; 0:1:49 >
  • Bios pili gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • psu gibi

• Psu nun tamiri gibi bir şey mümkün mü acaba?

• display port mu kullanıyorsunuz ekranda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    geçen yıl açıldı
    Tablet kendiliğinden açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vga kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.