Şimdi Ara

Bilgisayar Kendi kendine Yukarı Ok tuşuna Basıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [sizıe=2][/sizae]Birkaç aydır Bilgisayarımdaki problem şu şekilde; bilgisayar açıkken herhangi bir işlem yapmamama ramen yukarı ok tuşuna 3-4 saniyede bir basılıyor. Virus olmasından şüphelendim birkaç virüs programıya taradım ama bir sonuç alamadım. ara sıra düzeliyor ama sürekli yukarı ok tuşuna otomatikmen basılıyor. klavyede bir porblem olsa devamlı basılır. ancak durum 3-5 saniyede bir gerçekleşiyor. Güvenli kipte olsun, dos ortamında olsun her yerde sorun tekrarlamakta.özellikle internet sayfalarında dolaşırken 3-4 saniyede bir bir tık yukarı çekmesi çok sinir bozucu. bu şekilde problemi olupta çözen arkadaşlardan yardım rica edeirm.

yaso3597
  • format kesin çözümmüdür? windows ortamında yaptığı gibi dos ortamında hatta setup ekranında bile yapıyor.

Orijinalden alıntı: kahvecim

format kesin çözümmüdür? windows ortamında yaptığı gibi dos ortamında hatta setup ekranında bile yapıyor.

destkop mu notebook mu..

baska klavye tak kullan bakalim...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.