Şimdi Ara

Bilgisayar icin Bose Companion 5 nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Bose Companion 5http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17229&productid=evbosecomp5
    Sizce nasıl deneyen kullanan arkadaşlar var mı acaba?
    Bazı arkadaşlar Bose Acoustimass daha iyi demislerBunun belli bir nedeni var mı acaba?? Bide bu seri bilgisayara olur mu yoksa sadece sinema sistemi mi?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17229&productid=evbose5s

    Yada bunlardan vazgeçip aynı kaliteyi logitech veya microlab gibi 5.1 bi urunden alabilirmiyim?

    Son olarak bose klipsch ve aego gibi firmaların urunlerini nerde test edip alabilirim.Hani bose bellide diger firmalar goremedim acikcasi Bide B&W'nin cok hos hoperlorleri var bunlar cok mu pahalidir ve nerde bulunur???







  • Hocam bose Acoustimass en iyi seridir ama bütçen sağlam olması lazım senin baktığın modelde 1000 küsür ytl olduça tuzlu ama kalite dersen 10numara sistem beylikdüzündeki teknoloji markette Acoustimass 5.1 dinleme fırsatım oldu inanılmaz temiz ve canlı ses var adeta film izlerken yaşıyorsun ama bosenin bu tür sistemler anfisiszdir birde ayrıca anfi harcaman olucak bunuda göz önüne almalısın Acoustimass sinema sistemidir boseden vazgeçersen aynı kaliteyi diğer saydığın markalarda bulamassın malesef b&w ise bu zevkin en uç doruk noktasıdır ama bütçeye bakar hi-fi ye girer sadece 2 adet front sormuştım yatık şeklindeki onların ikisine 1400ytl istemişlerdi bu işler zevk işi paran varsa çok süper tercihler saygılar
  • Bose'nin Soundock'u Klipsch'den iyidi bizzat test ettim. Companion 5'de güzel alet ama o para etmez. 1000 ytl o sete verilmez, ( Oda nakit verirseniz ), 450ytl ancak eder benim kanatimce, kaldıki Abd satış fiyatı bu civarlardadır. Malesef ülkemizde para...Şahsi fikrim Abd'den getirtme imkanınız varsa Companion 5 iyi bir alternatif. Acoustimass serisi felan ayrı bir dünya zaten, ona kimse yaklaşamaz ama bildiğim kadarıyla 2000$'dan başlıyor onlar. Ayrıca bütün Companion serisinin amfisi vardır, İpod'dan tutun bilgisayara kadar kolaylıkla bağlayabilirsiniz.
  • bose mu,istediğin bi ürününü gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • bence çok pahalı olur o paraya değmez bi performans olur aego m al bence ne kadar karşılaştırılır oda ayrı birşey ama okdrda verdiğin paraya bence değmez aego m al 420 fln galiba güzel ses veriyo
    yada başka bi seçenek önerirsek bence en iyisi olackatır bütçe var madem m-audio bx 8a ve bx 10s sub woofer al güzel olur bende param olunca ek olarak sub wooferi alıcm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 4 Mayıs 2008; 11:57:18 >
  • Bose Companion 5 fiyatına göre muhteşem bir alettir.bas ve tiz dengesini bu sistemi dinlemeden anlayamassınız.(Tabi 2.1'ler arasında)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xsoundx

    Bose Companion 5 fiyatına göre muhteşem bir alettir.bas ve tiz dengesini bu sistemi dinlemeden anlayamassınız.(Tabi 2.1'ler arasında)

    güzeldir ama bence fiyatı çok yüksek kendine göre o fiyatın biraz üstüne m-audio lar daha iyi olacaktır
  • Peki bu sistemleri İstanbul da nerde görebiliriz bi suru yer var ama hicbiri bu sistemleri getirtmiyor bile.......
    Bugun B&W nin zeppelin modelini enplus a sordum karşıda bagdat caddesinde var dedi.
  • eğer ses detayı kalitesi dengeli basslar ve de gerçek ses dağılımını yaşamak istiyorsan alacağın en iyi markalardan birinin en iyi serisinin en iyi modellerinden biridir.Kliteli bir aygıt ile rahatsız edecek kadar detaylı ses alabilirsiniz.
  • amerikadan getirtmeni öneririm. bu companionları türkiyeye kim getiriyorsa bizi bir güzel söğüşlüyor. aynı durum bazı apple ürünleri içinde geçerli.
  • Amacınız kaliteli, dengeli, daha dogal ses ise Bose Companion 5 iyidir. Ama bol watt, bol bas tiz suslu ses derseniz hitap etmeyebilir. Bu seri multimedia sınıftadır. Malesef Turkiye fiyatları asırı gereginden fazla pahalı. Yurtdısından alma imkanının varsa daha iyi. Bu asırı fiyatlandırma performansını golgede bırakabiliyor.
    Bosenin resmi sitesinde 399 usd ilken burda 516 euro+kdv seklinde.
    Urunun trafo besleme gucu 300 watt kullanılmıs. Buda birseyleri ifade ediyor. Cogu ev sinema amplisinde bile bu gucte besleme yok. Ayrıca kucuk hoparlorlere bu kadar agırlık vermis bose gibi calısan firmada yok.
    Urunde ayrıca bosenin patentinde bulunan ozellikler bulunmakta. Her ses seviyesinde ton dengesini ayarlayan entegre sinyal işleme teknolojisi, TrueSpace® surround ile hoparlorler yakın dursa bile genislik hissi, sıkıstırma devreleri ile yuksek seslerde bozulmayı engelleme dogallıgı saglama, ACOUSTIMASS® unitesinin yumusak, derin, hoparlor gurultusunun duyulmadıgı bir dusuk frekans cevabı gibi avantajları var.
    Magazalarda dinlerken uygun yerlesime dikkat edin. Gelisiguzel raflarda duran urun size hicbirsey vermez.
    Konusunda tecrubeli firmaların urunlerini tercih ederseniz kaliteli, dengeli, yormayan sesi elde eder ve yıllarca performansından bir sey kaybetmeden kullanırsınız. Tabi buda dogal olarak fiyata yansır. Multimedia konusunda tecrubeli firmalara ait cok guzel urunler var.




  • Çok pahalı gerçekten ben olsam cerative megaworks thx550 veya logitech z-5500 alırım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mamo99


    quote:

    Orjinalden alıntı: xsoundx

    Bose Companion 5 fiyatına göre muhteşem bir alettir.bas ve tiz dengesini bu sistemi dinlemeden anlayamassınız.(Tabi 2.1'ler arasında)

    güzeldir ama bence fiyatı çok yüksek kendine göre o fiyatın biraz üstüne m-audio lar daha iyi olacaktır


    O zaman aego m daha iyi alternatif olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: insicam

    Çok pahalı gerçekten ben olsam cerative megaworks thx550 veya logitech z-5500 alırım


    arkadaş ses kalitesine önem veriyo yoksa ben de z5500 alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.