Şimdi Ara

Bilgisayar Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim pc nin GHz'si 1.90 bu GHz bana göre çok düşük arttırmak için eler yapabilirim

i7 4790 4.0 GHz / Asus H81M-D R2.0 / Zotac Geforce GTX 1660 6 GB / Kingston Hyperx 2x8 GB DDR3 1600 MHZ / FSP Hyper 700W / Seagate Barracuda 2TB ST2000DM008 / Samsung 860 Evo 500 GB SSD / Dark Freezer X120R
  • Laptop mu kullanıyorsunuz?
  • Overclock işlemciye voltaj verilerek yapılan, çarpan veya FSB arttırma işlemidir. Voltaj verilmeden de azda olsa performans arttırılabilir. Ancak anladığım kadarıyla sizin overclock ile ilgili hiç bir bilginiz yok. Hatta satın alınan bir şey sandınız, dalga geçmiyorsanız tabi. :) Çevrenizde işi bilen biri varsa yardım isteyin..

Orijinalden alıntı: yakup_han

Hayır masaüstü
    Bir overclock ne kadardır?

fazla pahalı değildir heralde :) kardeşim eger oc bilmiyosan hiç bulaşma işlemcini yakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • quote:

Overclock işlemciye voltaj verilerek yapılan, çarpan veya FSB arttırma işlemidir. Voltaj verilmeden de azda olsa performans arttırılabilir. Ancak anladığım kadarıyla sizin overclock ile ilgili hiç bir bilginiz yok. Hatta satın alınan bir şey sandınız, dalga geçmiyorsanız tabi. :) ÇEvrenizde işi bilen biri varsa yardım isteyin..
    Gerçekten bu konu hakkında hiç bilgim yok :D
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.