Şimdi Ara

Bilgisayar çantanı tasarlamaya var mısın? Keyifli bir etkinlik sizi bekliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
13.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zig Zag

    Çanta iyidir.

    Kahkaha attım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi bir fikir, farklı kullanım senaryolarına göre birden fazla model ve hacimde olabilir, ben çanta alırken ilk kriterim fermuar astar askılar da dahil premiem malzeme kalitesi isterim, özellikle polyesterden uzak dururum, özellikle sigara izmariti dokunabileceğinden yanmaya, sonra suya direnci olmalı, dikişler ve dikiş yerleri kalite sağlamlıktan ödün vermemeli, uluslararası çok iyi tasarımlar var çok fonksiyonlu yönleri dikkate alınarak sırtımızı yormayacak aerodinamiğe çok önem verilmeli, kullanılan her parça ne olur çinde. gelmesin, alaşımlı fermuar uçları kilitleme mekanizmaları olmasın, deri kullanılabilir uzun kullanım ömrü için.. vb. daha sıralarımda gerisi arkadaşlara kalsın, fiyatta kaliteye paralel olsun, yani aslında iyi bir iş çıkarmak istiyorsanız uzun bi pilot, fizibilite,mühendislik,ar—ge çalışmaları şart, ama sizinki galiba merdiven altı üretim olacak benim gibi 40 kere ölçüp işe kalkışacak kadar titiz olacağınızı sanmıyorum. yinede iyi denemeler görelim bakalım alnımızın akıyla bu işi bitirebilecekmiyiz





  • Çanta 15.6" laptaplar için uygun olmalı. Bilgisayarı içine koyduğumuzda sağında ve solunda hiç boşluk kalmamalı. Cihazın koyulacağı kısım pamuk ile güçlendirilmiş olmalı. Ön yüzüne ufak bir cep yapılarak içine hdd, kalem, flash bellek vs. gibi şeylerin koyulacağı gözler yapılmalı. En önemlisine gelirsek içine cep telefonumuzu şarj etmek için bir batarya koyulmalı... Bu batarya yağmurda suya karşı yalıtımlı olmalı.
  • Şarj aleti ve fare için küçük ayrı bir göz olsun yeter
  • Laptoptan çok yanında gerekli aksesuarları taşımak problem. Şarj cihazı, hard disk, mouse, usb kablo, kalem vs. çantada bunları derli toplu koyabilecek gözler olmalı. Bu gözlerin büyüklüğü ayarlanabilir olursa iyi olur. Beğenilen Dslr çantalarını incelemenizi tavsiye ederim. En çok parça taşıyan onlar.
  • cana her leptoba göre değişmeli boyutu özellik olarak carpmalara karşı dayanıklı su geçirmeyen ve askılı ve en az 3 gözlü ve 2 küçük yan gözlü olmalı birde zipleri ve kullanılacak malzeler kalieli olmalı bu arada fitıda uygun olmalı markeyı bu arada ilk defa duydum güzel bir etkinlik bakalım kazanabilecekmiyim tasarım olarak sırt canası şeklinde vede elde tşınacak şekilde olarak 2 model yeterli olur ve fiyatlarıda sırt cantası 80tl eldeki canta ise 40 tl olsa yeterli gibi tabi dediğim gibi kaliteden yoksun olmayacak orada duran canta güzel göründü gözüme 20 liraada var cantada o kadar iyi değil leptobu ucuz olanlara hitap ediyor 20liralık cantalar zipleri bile kötü hadi bakalım kim kazanacak

  • ödüler belirtilmemiş ama olsun yinede fikir olarak ben yazdım tasarımımı ve fiyaını cok pahal olursa u ülkede tutmaz diye

  • Hem elde hem de sırtta taşınır cinsten olsa fena olmaz bence. Hani okula gidersin sırtında taşırsın, önemli bir iş görüşmesine gidersin elinde taşımak gerekir. Birde 17 inç laptoplar içinde 15 inç laptoplar içinde farklı boyutlarda yapılmalı bence. 17 inç laptoplar için mecburen çanta büyük olacak. Tablet içinde yan tarafında yer olmalı bence. Ayrıca mouse için özel bir bölüm yapılabilir. Direk oraya mousemizi koyabiliriz. Benim teklifim hem elde hemde sırtta taşınacak şekilde olması.

  • Öncelikle 17 inç alternatifi de olmalı. Piyasada 17 inç laptop çantası bulmak gerçekten çok zor. Bunu bir kenara koyuyoruz. Gelelim bence bir laptop çantasının sahip olması gereken diğer fonksiyona; masa veya düz bir zemin haline gelebilmesi. Laptop kullanıcılarının en büyük problemidir düz bir zemin bulabilmek. Alır götürürsünüz laptobu, ama yanınızda düz bir zemin götüremiyorsunuz. Çantada zaten eğilip bükülemeyen bir şey olduğu için bir kısmının düz zemin oluşturabilecek kadar sert olmasının iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Slim bir fan bir de; neden olmasın. Benim için en önemlisi de özelleştirilebilir olması. En azından belirli bir kısmına istediğimiz yazıyı veya resmi yazdırabilmeliyiz. Tüketici belki çantasının üzerine lisans gerektiren bir şey yazdırmak isteyebilir. Bilgim olmadığı için o konuda bir çözüm önerisi sunamayacağım.





  • Bu arada ben laptop çantası olarak Golla nın bir ürününü kullanmaktayım. O firmanın yaptığı ürünlerin dış tasarımları gerçekten çok güzel oluyor. Dış tasarım ise o şekilde olabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EasyBell

    Çanta 15.6 laptaplar için uygun olmalı. Bilgisayarı içine koyduğumuzda sağında ve solunda hiç boşluk kalmamalı. Cihazın koyulacağı kısım pamuk ile güçlendirilmiş olmalı. Ön yüzüne ufak bir cep yapılarak içine hdd, kalem, flash bellek vs. gibi şeylerin koyulacağı gözler yapılmalı. En önemlisine gelirsek içine cep telefonumuzu şarj etmek için bir batarya koyulmalı... Bu batarya yağmurda suya karşı yalıtımlı olmalı.


    Batarya olayını güzel düşünmüşsün ama onu ekstra bir paket olarak sunarlar ve fiyatı da farklı olur. Onun yerine kendi cihazlarımızla uyumlu büyük kapasiteli ancak küçük büyüklüklerde ürünler oluyor. Onun için bir göz koymaları daha mantıklı bir seçim olur gibi geldi.





  • çantadan notebook u çıkarmaya gerek kalmasın, soğutma için gereken kanallar çantaya açılabilir gereken boşluklar destek bloklar yardımıyla oluşturulabilir. hatta usbden güç alan ekstra bir fan bile eklenebilir. böylelikle soğutma sorunu halledilmiş olur. normal çantalara göre daha kalın bir çanta olacağı kesin bunu gidermek için hava akışı için açılmış boşluklar şarj aleti kablosuz mouse gibi donanımları yerleştirilebilecek şekilde uygun hale getirilirse boşluklar daha verimli kullanılmış olur

  • Bence 17' cihazlara biraz daha odaklanılması lazım. Ek olarak bu çantalarında içine aynı telefon kılıflarında olduğu gibi batarya eklenebilir bir şekilde gerçekten muhteşem olur. Daha mümkün bir önerim ise daha şık ve renkli çantaların yapılması.

  • Fare usb gibi ek parçalar için özel ve kullanışlı yeri olmalı. Laptop için daha korunaklı bir yer olmalı yani çanta darbe aldığında yumuşak yapı sayesinde laptop'a hiç bir şekilde zarar gelmemeli. Bi de suya dayanıklı olsun. Yağmurda sorun olmasın.

  • Laptop'im 17" sirt cantasinda tasiyorum. Koca laptop sopa yutmus gibi dümdüz yürütüyor beni, bir de mouse ve sarj aletini koyacak yer yok orta gözlere gelisi güzel koyuyorum güzel tarafi mp3 kablo gececek yerler var müzik dinleyebiliyorum.

    Ben gecen ay bilgisayari koymak icin tablo gibi birsey aldim ama bacagim yaniyor simdi, bu tür üretiminiz var mi ?

  • Her inç için özel çantalar olmalı özel bölmeler olmalı klavye - tablet - telefon - mouse vs. gibi . Darbe emici özelliği olmalı ve taşıması kolay olmalı. Tamamen korumalı olmalı darbelere karşı. Kolay yıkanmalı ve böyle farklı farklı türlerde taşınması olması lazım farklı farklı modlar yani örneğin yanda taşıma sırt çantası olarak taşıma gibi. Kullanılan malzeme kaliteli olacağından eminim fiyatıda ona uygun olursa harika bir iş olur bence. Tasarımıda güzel olmalı. Ayrıca çantanın bir tarafı düz zemin olursa harika olur yer bulamadığımız zaman yumuşak taraf ayaklarımıza gelir düz zeminede laptopu koyarız .
  • Kullanıcı adımı anlarımda şifremi neden istiyorlar

    Bence hiç yorum felan yazmayın ne yapacağı belli olmaz
  • Of çantaya bak dedirtmek için...




    Kot kumaşından olmalı.
  • Grafik Öğrencisi olarak hem 35/50 çizim çantası hem bilgisayar çantası taşımak zor oluyo ikisinin birleşimi birşey olsa müthiş olurdu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı koyduğumuz yer çukurda olmasın. Çantadan çıkarmadan da rahatça, hava alabilecek şekilde kullanabilelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.