Şimdi Ara

Bilgisayar calisiyor ama ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar youtube da gezinirken birden ekranda dikey yesil cizgiler olustu ve gecmedi bende panik yapinca pcye reset attim (dugmesine basarak) sonra ise ekran daha gelmedi..

Kasanin power dugmesine basiyorum bilgisayar calisiyor ama ekran acik olsa da sinyal yok diyor. Ekrandaki kablolari sokup tekrar taktim ayni sekilde kasaya baglanan kablolari da sokup tekrar taktim ama hala ayni.

Hatta kasanin icini de actim ve rami sokup temizledim kasayi rami diger slota taktim belki sorun vardir diye ama hala duzelmek bilmedi..

Napmam lazim? Bilgisayarla ilgili pek bilgim yok arkadaslar malesef... Lutfen yardim edin. Bu arada bi sorum daha :

Bilgisayarin icindeki dosyalarim vb. Silinir mi?

Napmaliyim hic bi bilgim yok lutfen yol gosterin evde ugrasmalik biseyse teknik servise para vermek istemiyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem nedir ?

• Sistem hakkinda pek bisey bilmiyorum kardes hic alakam yok bu konularda...

• Yardim edin arkadaslar lutfen

• Ekran kartında sorun olabilir. Başka ekrana takığ çalıştırmayı dene bilgisyarı. Olmazsa ekran kartını söküp denemeye çalış.

• Sorun ekran kartinda gibi gorunuyor baska bir ekran karti bulabilirsen onla dene ya da kasanin arkasinda anakartin uzerinde monitoriun kablosunu takabilecegin bir cikis varsa ekran kartini sokup ordan cikis almayi dene bu arada harddiskinie birsey olmamistir biligilerin gitmez

• sorun ekran kartı çünkü yeşil çizgi çıktı demişin sorun belli çözümde ya ekran kartını fırınlıcan oda geçiçi çözüm en fazla 1 ay daha yaşar
    yada onboard da bağlıcan ekran kartı alana kadar
    onboard ne dersen vga kablonu ekran kartından çıkarıp resimde gösterediğim yere at
     Bilgisayar calisiyor ama ekran gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes sagolasin bilgi icin de benim monitorden uzanan mavi basli kablo oraya takili. Sanirim zaten dedigin gibi.... Pek bilmiyorum baska napabilirim?@azrailkere

• ekran kartı bozuk çünkü görüntü gelmiyor diyosun onboard dan bağlayınca görüntü geliyorsa tek çare fırınlamak ama en fazla 1 ay sonra bozulur sonra bidaha fırınlarsın
    youtube ekran kartı fırınlama yaz orda gösterenleri yaparsan büyük ihtimal görüntü gelir sonra keyif çayı içerken bana dua edersin
  • Hele bi bakiyim Sorun olursa uplarim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.