Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ALMAK İSTESENİZ MARKALIMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

BİLGİSAYAR ALMAK İSTESENİZ MARKALIMI ?

(En Son Oy Tarihi: 4.09.2008)
Giriş
  • EVET FORUM OKURLARI BİLGİSAYAR ALMAK İSTESENİZ MARKALI ORJINAL MI ALMAK İSTERSİNİZ YOKSA TOPLAMAMI ALMAK İSTERSİNİZ MARKA SİZİN İÇİN ÖNEMLİMİ ?

• yaa muhakkak toplama bılıyorum ama benım sorgulamak ıstedıgım olay orjınal markalımı yoksa toplamamı arasındakı anket bu bende bılıyorum orjınal markalı derken patentlı casper ıbm hp olıvettı vs buna benzer markalar gıbı mı olsun yoksa fark etmez toplama noname olsun bunu sorguluyorum kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EYÜP KUTLU -- 4 Eylül 2008; 1:23:24 >

En iyisi toplama.Hem parcaların garantiside oluyor

casper, vestel markalarina guvenmiyorum aama param olsa dell gibi bir marka daha vardi sadece cok ustun ozellikli bilgisayarlar yapiyordu fiyati da 10bin ytl gibi birsey oluyor, param olsa alirim bu dehset bilgisayar yapan markalardan

Kendi tercihim de elbette toplama pc..

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parçalarıda kendim alırım bilgisayarıda kendim monte ederim yani toplama
    Asus M2 Crosshair--Amd x2 6000+--Ocz value ram 1gb x3 667 mhz--Seagate hdd 80+320--Feel Hurricane Mio--Logitech G15 Keyboard+G7 Mouse--AG-Neovo F-419--Asus WL-600G Modem--Creative İnspire 6+1--Msi 8800 gts oc edition....
  • Bi Ara Arçelik Vestel Satiyodu
    P4 3.0 İşlemci
    256 Ram
    64 Ekran Karti
    Alırmısın ?

|| AMD Phenom II P820 1.8Ghz , 3600Mhz BUS , 1.5Mb L2 Cache ||
    || 2Gb 1333Mhz 7-7-7-20 RAM || ATI Mobility HD5470 512Mb ||
    || 250Gb 7200Rpm HDD || 15.6" Wide Screen ||
  • Bi kere bu radyo değil o toplayanların %99 u nun zihniyeti herşeyi orta sınıf koyup kazığı atmak
    Süper LCD li pc die yazmışlar 8 ms monitor 1 gb ram bunlar yalan oluyo genelde
    TOPLAMA F4ever
    eppur si muove
  • Kendim toplarım tabiki. Monitörün, kasanın üzerinde yazacak marka adına mı para sayacam?

çünkü her türlü daha ucuza gelir aynı fiyata çok daa iisini alırsın

Virtusa katılıorm
    quote:

kardeşim,markalı alırsan cok pahalıya gelir ben 5 ay once bir bilgisayar topladım kendim masallah taş gibi taş...Kendi isteğine göre toparla

En iyisi toplama.Hem parcaların garantiside oluyor

bence toplama (bizim bilgisayar toplama 4-5 yıllık ama idare edioz ve işime yarıo eskiden en ii makinalardan birisiydi)

&#128150; SFF Mini Kasa &#128150;

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • toplama toplama

Markalı bilgisayarlar hem pahalıya gelir, hem de toplayarak yapılabilecek güzel bir sistemin yanında çoğu tuhaf kaçar. Markadan markaya değişir tabii, ancak son model markalı bilgisayarlar da iyice pahalı. Sadece donanımların fiyatlarının toplamı değil sonuçta.

Onun yerine toplama yap daha iyi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.