Şimdi Ara

ROBO Şarjlı Akü Ateşleyici 4ü Bir arada Lastik Şişirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.Trendyolda gördüm.Benim Araba Fiat linea 1.3 Dizel.Benim arabaya uygun mu ?Ayrıca nasıl sarj edeceğimiz konusunda bir bilgi de verilmiyor.NAsıl bir adapötr almalıyım.Kullanan arakadaşlar yardımcı olur musunuz?

trendyol.com
    ROBO Şarjlı Akü Ateşleyici 4ü Bir arada Lastik Şişirici+Powerbank+Led Işık - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/robo/sarjli-aku-atesleyici-4u-bir-arada-lastik-sisirici-powerbank-led-isik-p-809114094?boutiqueId=61&merchantId=527455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 15 Kasım 2025; 11:31:27 >

• Einhell, Kobb ve Utrai marka cihazları almanı öneririm. Bu cihaz yazın sıcağında arabanda duracak bir cihaz yangın çıkarma şüphesi bile adamı uyutmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her lastiğe uyuyor bunlar. 1000 liralık olanlara bakın derim bu cihazlarda powerbank işi gereksiz. Bende var bir tane usb-c den şarj oluyor genelde bu aletler. Ama özellikle bundaki gibi hortumda mandal olmasına dikkat edin mandalsız olunca hava kaçıyor sökene kadar. ayrıca akü takviyesi 1 yapar 2 yapar 3. ye o pil bozulur o kadar amper çekebileceğini sanmam. onun için ayrı alet şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 15 Kasım 2025; 19:34:11 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.