Şimdi Ara

BİLGİSAYAR AÇILIRKEN EKRANIN YANIP SÖNMESİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SORUN NELERDEN KAYNAKLANABİLİR WİN7 64 BİT KULLANIYORUM ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ?
  • nasıl yanıp sonme bıraz daha ayrıntı belırtırmısın .. yada resım falan koyarsan .. daha anlasılır olur durum ..
  • WİN7'DE HOŞGELDİNİZ YAZIYOR YA ORADA BİR KERE EKRAN YANIP SÖNÜYOR...AYRICA HOŞGELDİNİZ DEDİĞİ YERDE 10 SANİYE 15 SANİYE BEKLİYORUM BİDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 23 Ocak 2012; 13:28:40 >
  • pc yı kullanırken herhangı bır takılma donma sorunu oluyormu ..eger olmuyorsa ekran ılk okudugunda yada tanıdıgında ayarlarını pıkselı aktıf ettıgınde goz kırpması gıbı yanıp soner ..bu normaldır..
  • İçimi rahatlattın arkadaşım teşekkür ederim...sorun aramama gerek yok galiba ihtimal var mıdır başka birşey olması gibi ?
  • anlattıgından anladıgım yoktur hocam .. ama mumkunse acılısı gosteren kucuk bır vıdeo yukleyebılrsen aslında daha net gorunur ..

soyle soylıyım ılk acılıslarda wındows logosundan once ekran ayarların devrede olmaz ..wındows oturumun acıldıgında yanı logodan sonra ayarların devreye gırer .. ıste o esnada ekran hafıf tıtrer yada goz kırpması gıbı sonup yanar .. sendekı durumunda bu oldugunu dusnuyorum ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.