Bildirim
Bilgisayar açıldığında donup kalıyo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
_____________________________ -
denedim ama olmuyo virüs yapıyo olabilir mi ? _____________________________ -
virüste olabilir bilgisayar açıldıgında hiç bir şeye dokunmadan 5 dk falan bekleyin bir de öyle deneyin mouse bile kıpırdatmadan deneyin _____________________________ -
Biosa gir default settings yap. _____________________________ -
biosuda defaultladım 5 dk bekledimde ama bi faydası yok zaten pcde virüs vardıgaliba pc açıldığında belgelerim otomatik olarak açılıodu virüs programı kurdum (BitDefender Total Security 2008) pc yi kapatıp açtığımda bu sorunla karşılaştım. _____________________________ -
Bu sorun sonradan olduysa format at windows cartayı çekmiş olabilir _____________________________ Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2 -
Güvenli Modda açabiliyormusun? Bios geçtikten hemen sonra Windows açılmadan F8 tuşuna bas (birkaç kez basmak gerekebilir) bir seçim menüsünün gelmesi sağlanır. Bu menüden seçim yapılarak Güvenli Modda virüs taraması vs.. kurtarma seçenekleri değerlendirilir veya Ağ Desteğiyle Güvenli Modda Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin. Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın. "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" burada _____________________________ "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
-
çok saolun güvenli kipte girip kurduğum programı sildim bide onarım yaptım oldu. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X