Şimdi Ara

Bilgin Gökberk: GS Forveti Burak Yerine Sow Olsaydı 30-40 Gol Atardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herşey çok açık bu mesaj herşeyi açıklıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sow-drogba ikilisini düşünemiyorum
  • Zaten yabanci sınırı benim ülkemin en uzun kara sınırı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunebeya

• bilgin gökberki hic sevmem ama doğru demis 30u rahat görürdü moussa galatasarayda

• Burak yerine Falcao olsa 150 tane atardi (duz mantik)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Musa Sow komple bir oyuncu. Ama Burak'ın bazı özellikleri Musaya göre çok ilerde. Ama Burak bazen ulan bu nasıl topçu dedirtiriyor.

Yanı bana tek forvetin olcak hangisini alırsın deseler Sow derim
  • CL'de turları atlatırken böyle demiyodunuz,adamı bi yedeğe koydu Fatih Terim dünyaları yıktınız şimdi herkez adamı göndermeye bakıyor,yok Gs'nin forveti değil yok cart yok curt
  • kimdir abi bu sow, yok gs de olsaydı 40 atardı 50 atardı. gitsin kendi takımında atsın, messi mi ronaldo mu mübarek.

saçma saçma konular.
  • Boş konuşmuş kendileri bilmiyorki CL de Çeyrek Final' e Burak'ın kafa golleriyle çıktığımızı.Madem o kadar iyi Sow atsın kafayla o kadar gol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

CL'de turları atlatırken böyle demiyodunuz,adamı bi yedeğe koydu Fatih Terim dünyaları yıktınız şimdi herkez adamı göndermeye bakıyor,yok Gs'nin forveti değil yok cart yok curt

Burak yedeğe çekilince kim ortalığı yıkmış merak ettim ben şahsen onun olmadığı 2 hafta çok rahat kazandığımızı düşünüyorum

• Hazard ve Gervinho ile oynadı, yine 40 gol atamadı. Geçiniz. Sow komple bir forvet ama Burak her zaman daha golcü bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanzibàr

Hazard ve Gervinho ile oynadı, yine 40 gol atamadı. Geçiniz. Sow komple bir forvet ama Burak her zaman daha golcü bir oyuncu.

Drogba ve Sneijderin de olduğu Galatasarayın forveti olmaktan bahsediyoruz
    Lille de kim oluyor

• Burak arda gibi yapıp biran once yurt dışına kaçmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

quote:

Hazard ve Gervinho ile oynadı, yine 40 gol atamadı. Geçiniz. Sow komple bir forvet ama Burak her zaman daha golcü bir oyuncu.

Lille de kim oluyor

Hocam senin uykun gelmiş.

Burak, Drogba ve Sneijder gelmeden önce de hem ligde hem CL'de gol kralıydı. Sow, Hazard-Gervinho gibi Avrupa'nın en iyi kanatlarına sahip takımda 40 gol atamadı.
  • Kral atması gereken golleri attı atmaya da devam ediyor.Yanındayız...
  • Sow'un egzantirik golleri olmasa şu an hiçbir insan tarafından beğenilmiyordu.Belki iyi bir forvet ama şu anki formuyla Burak daha önde. Sonuçlar,goller hepsi ortada.İstatistiki konuşalım.Çünkü golcü forvetlerde oynanan oyun değil,istatistikler konuşur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

quote:

Lille de kim oluyor

Hocam senin uykun gelmiş.

Burak, Drogba ve Sneijder gelmeden önce de hem ligde hem CL'de gol kralıydı. Sow, Hazard-Gervinho gibi Avrupa'nın en iyi kanatlarına sahip takımda 40 gol atamadı.

Kusura bakma da Gervinho kazmanın önde gideni. Hazard besledi sadece Sow'u. O da yanlış hatırlamıyorsam 20gol civarı attı.

Türkiye mahalle ligi değil. Öyle 30 golü bulmak falan kolay işler değil. Bazı şeyleri çok düz mantık üzerinden değerlendiriyorsunuz. Bu şekilde hiçbir sonuca varamazsınız.

• mevlüt'te kaliteli adam aslında burak giderse çok iyi iş yapar. şimdi herkes milli takımı örnek gösterecek ama biri fransa liginde izlemiş mi kendisini? özellikle 15'e yakın gol attığı bir sezon vardı sonra sakatlandı, kötü bir takıma gitti. hâla genç ve potansiyeli var kanımca.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.