Şimdi Ara

Bilgi Üniversitesi Maddi Açıdan Zorluk Çıkartır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben Tekirdağda yaşıyorum Bilgi Üniversitesini çok istiyorum fakat olur da kazanırsam (Bu sene kendimden pek umutlu değilim bilen bilir) Maddi açıdan bir zorluk çıkartır mı burası ? Babam en fazla Kırklareli, Trakya ünisine göndericek, tabi kazanırsam. Ayrıca şimdilik ekstra olarak besyo kursuna gidiyorum haftada 2 saat ne olur ne olmaz diye. Bunun da ayrı bir dezavantajı olur mu ? Kursu bırakayım mı ? Lütfen son kez yardımcı olun rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haftada 2 saatlik bir kurs da bence zaman kaybı değil. Sporu seviyorsan egzersiz olarak düşün ve devem et bence. Sporun nekadar faydalı birşey olduğunu söylemeyen kalmadı zaten oralara hiç girmeye bile gerek yok.

Birde kendi istediğin yere git bence hocam. Sonra benim gibi pişman olup tekrar hazırlanırsın okulu bırakıp ya da ömrünce acısını çekersin.

Orijinalden alıntı: Niernen

Bende biraz araştırdım son zamanlarda ve gördüğüm kadarıyla %100 burslu öğrencilerine yurt bursu yemek bursu gibi burslar vermiyor. Bende gastronomi programına girmeyi istiyorum oyüzden bakındım.

Haftada 2 saatlik bir kurs da bence zaman kaybı değil. Sporu seviyorsan egzersiz olarak düşün ve devem et bence. Sporun nekadar faydalı birşey olduğunu söylemeyen kalmadı zaten oralara hiç girmeye bile gerek yok.

Birde kendi istediğin yere git bence hocam. Sonra benim gibi pişman olup tekrar hazırlanırsın okulu bırakıp ya da ömrünce acısını çekersin.

Hocam burayı gerçekten bende isterdim fakat yurt yoksa mecburen başka bir üni düşünürüm. Istanbulda ev tutmak da ayrı bi dert olur. Haftada 2 saat kursa devam edeyim hocam o zamansa dediğiniz gibi egzersiz yapmış olurum ama zamandan da 2 saat gidicek hem o yorgunlukla ders çalısılır mı diye de kafam kurcalanmıyor değil :) Üni kazanacak bir irade yoksa, Besyoya yönelmeliyim. Bu mantık var bende. Yanlış mı düsünüyorum doğru mu bilemiyorum sizlerden yardım almak istedim Yorumunuz için teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.