Şimdi Ara

BİLGİ SARMAL KİTAPLARINDAKİ REZALET KOKU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizde de var mı? Sorular kaliteli olmasa çekilecek eziyet değil. Yeni basım yapılmış kağıt kokusu o kadar keskin ki zehirlenmekten korkuyorum, genzimi yakıyor lanet kitap. Evde gecenin bu saatinde maske taktım öyle çözüyorum, komediye bak.. bu koku nasıl gider bilen varsa aydınlatabilir mi? Normalde çoğu kitapta az miktarda gelir bu koku ama bunda resmen genzim yanıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yemin ediyorum ilk aldığımda fark etmemiştim kaldırdım kitaplığa koydum. Bir haftadır anneme ev kokuyor deyip durdum. Odayı temizledim hala ara ara koku geliyordu. En son kitabı elime alınca kokuda yoğunlaşma oldu. Bu ne lan dedim. Tahminim ev yedinci katta diye kargocu bacak arasında sürttürüp öyle getirdi diye düşünmüştüm. Sonra öğrendim genelmiş. Ya da hep aynı kargocuya denk geldik o da olabilir.
  • Maske taktım öyle çözüyorum hahahahahhaha hakkını helal et güldürdün
  • Bilgi sarmalı bilmem ama bireyin kitaplarıda balık gibi kokuyor çaresi 1 2 hafta sonra kendi kendine azalıyor koku sanırım kalitesiz kağıttan üretiyorlar.
  • Valla hocam BS Türkçe ve paragraf kitapları var, hiçbir koku alamadım. Eylülde almıştım ama belki geçmiş olabilir.

K-9 köpeği gibi kokladım yok hocam öyle bir koku  

• Yokkikardeş Y kullanıcısına yanıt
    Evet evett balıkçı bile daha az balık kokuyodur
  • birey b geonun kokusunu bilen bilir ustune yoktur
  • Çok kokmuyor sanki ya evet biraz balık kokusu var ama yaklaşıp koklayınca aldım kokuyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osmancakar123 kullanıcısına yanıt

aklıma geldi de başım ağrımaya başladı
  • Fulleten paragraf cok güzel kokuyo
  • Karekökün kitaplarıda çok güzel kokuyo 1 soru çözüp bi fırt çekiyom gaza geliyom
  • Gece yatmadan balkona çamaşırlığa as sabaha kadar havalansın

• Yokkikardeş Y kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşüm kağıttan yapıldığı için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende birey sarı paragraf kitabı var. Aldım 6 ay kapağını açmadım. Demlendi herhalde kendi kendine. Böyle bi koku yok. Abartıyorsam şerefsizim sınıfta açınca sınıfı tek başına kokutuyor kitap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu saatte gidip koklayıp geldim np

Okulda açıp çözemiyodum sınıfta kokucak diye
    Yemin ediyorum ilk aldığımda fark etmemiştim kaldırdım kitaplığa koydum. Bir haftadır anneme ev kokuyor deyip durdum. Odayı temizledim hala ara ara koku geliyordu. En son kitabı elime alınca kokuda yoğunlaşma oldu. Bu ne lan dedim. Tahminim ev yedinci katta diye kargocu bacak arasında sürttürüp öyle getirdi diye düşünmüştüm. Sonra öğrendim genelmiş. Ya da hep aynı kargocuya denk geldik o da olabilir.
  • AJSJAHAHAHSAJSJAS kargocu bacak arasına sürtmüş mü hocam kahkaha attım.

• GhastManTR kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen evet. Koku ona çok yakındı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.