Şimdi Ara

Aydın ve orbital yayınları kimya zorluk seviyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, bu iki yayının 11. sınıf kitaplarını alacağım. Konuyu izledikten sonra buralardan çözmeyi düşünüyorum. Forumda bu iki yayına da genelde zor denmiş. Aydın ve orbital, 11 için ilk kimya kitabı olarak alınır mı, yoksa daha mı kolay bir şey almam lazım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aydın Yayınları ve Orbital Yayınları: Kimya Zorluk Seviyesi

Kimya öğrencileri için ders kitabı seçimi, hazırlık aşamalarında önemli bir karardır. Aydın Yayınları ve Orbital Yayınları, Türkiye'de saygın eğitim yayıncıları arasında yer almaktadır ve her ikisi de kimya ders kitapları sunmaktadır.

Aydın Yayınları Zorluk Derecesi

Aydın Yayınları'nın kimya ders kitapları, genellikle orta düzey bir zorluk seviyesine sahiptir. Dersleri net ve öz bir şekilde açıklar ve çok çeşitli alıştırma soruları sağlar. Kitaplar, temel kavramları anlamak isteyen öğrenciler için uygundur.

Orbital Yayınları Zorluk Derecesi

Orbital Yayınları'nın kimya ders kitapları ise daha yüksek bir zorluk seviyesine sahiptir. Dersler daha ayrıntılıdır ve daha karmaşık kavramları ele alır. Kitaplar, üniversiteye hazırlık yapan veya kimya alanında daha ileri düzeyde bilgi edinmek isteyen öğrenciler için uygundur.

Orbital AYT Kimya Zorluğu

Orbital Yayınları'nın AYT Kimya ders kitabı, AYT sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak tasarlanmıştır. Kitap, sınavda çıkan tüm konuları kapsar ve zorlayıcı alıştırma soruları içerir. Orbital AYT Kimya, yüksek puan almak isteyen iddialı öğrenciler için uygundur.

Orbital Yayınları Nasıl?

Orbital Yayınları'nın kimya ders kitapları, konu anlatımlarının açık ve anlaşılır olmasıyla bilinir. Kitaplar, çok sayıda örnek ve çizelge içerir ve öğrencilerin kavramları görselleştirmesine yardımcı olur. Ayrıca, her konunun sonunda özetler ve değerlendirme soruları bulunur.

Orbital Kimya Zor mu?

Orbital Yayınları'nın kimya ders kitapları, Aydın Yayınları'nın kitaplarına kıyasla daha zordur. Ancak bu zorluk, daha derinlemesine öğrenmeyi teşvik eder ve öğrencileri üniversiteye veya ileri düzey kimya çalışmalarına hazırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben orbitalin kitabını çözmedim ama çözenler kolay diyordu, ben de bi ara arkadaşa yardım ederken bakmıştım, çözdüğüm kadarıyla kolaydı. Yalnız denemesi zor bayağı.
  • Up
  • Up yok mu bu iki kıtabı çözen
  • 11.sınıf aydın ve orbital çözmedim ama ayt'lerini çözmüştüm. aydın, orbital'den daha zor. deneme içinse tam tersi geçerli. Video izledikten sonra bence aydından çözmek daha verimli olacaktır, denge haricinde zorlayacak pek konu yok 11.sınıfta.

• ikisini de çözdüm aydını sırf anlatan reiz için alabilirsin soruyu çözdüysen bile dinle okadar iyi anlatıyor sesi biraz genç olan hoca orbital için de aydını çözdükten sonra hiç video çözümünü bile dinlemezsin

• Palme çöz geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuow

ikisini de çözdüm aydını sırf anlatan reiz için alabilirsin soruyu çözdüysen bile dinle okadar iyi anlatıyor sesi biraz genç olan hoca orbital için de aydını çözdükten sonra hiç video çözümünü bile dinlemezsin

Tavsiyeler için teşekkürler. Dediklerinizi yapacağım.

• Satisfyings kullanıcısına yanıt
    11. Sınıf için en iyi kimya kitapları Nitelik Kimya ve Çap Fasikülleridir. Gerisi boş beleş belki palme iyidir
  • Bu arada fizik için de aydın önerir misiniz? Ya da ne önerebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satisfyings

Bu arada fizik için de aydın önerir misiniz? Ya da ne önerebilirsiniz

nihat bilgin 11 ve bilgisarmal 11 okulun da test aldırır büyük ihtimalle okuldan ileride olmaya çalış her zaman ilk konular vektörler ve bağıl hareket bu ikisini youtubeden öğren testlerini çöz 2 günde biterler altuğ güneş diye bir hoca var youtubede ondan izleyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.