Yarın gs-bjk maçına netten bilet alacaım sonra ne yapmam lazım biri anlatabılırmı
quote:
Orijinalden alıntı: Fyrad
Yarın gs-bjk maçına netten bilet alacaım sonra ne yapmam lazım biri anlatabılırmı
Alınan kredi kartı sana ait olmalı çünkü o kredi kartı sahibi alıyor bileti. Nüfus cüzdanı ve kredi kartınla herhangi bir biletix bayiisine gitmen lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: pirate_1905
quote:
Orijinalden alıntı: Fyrad
Alınan kredi kartı sana ait olmalı çünkü o kredi kartı sahibi alıyor bileti. Nüfus cüzdanı ve kredi kartınla herhangi bir biletix bayiisine gitmen lazım.
o biletix bayilerıne nerden bakabılırım
Hiç gitmedim ama Stad'ın girişinde mi ne varmış Biletix.
biletix bayisine gittikten sonra ne anlamı kalıyor netten almanın ? gider ordan alırsın zaten ?
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
biletix bayisine gittikten sonra ne anlamı kalıyor netten almanın ? gider ordan alırsın zaten ?
iste oyle olmuyor yarin sabah gidersen kuyrugu gorursun bilet degil mactan sogursun İstanbul Avrupa yakası Biletix satış noktaları Akmerkez Vakkorama Haftanın her günü 10:00 - 22:00 Akmerkez No:117 Nispetiye Cad. Etiler / İstanbul
Bayrampaşa Akvaryum Alışveriş Merkezi Haftanın her günü 11:00 - 23:00 Abdi İpekçi Caddesi, No:42 / 1 Bayrampaşa / İstanbul
Beylikdüzü Carrefour Tobacco Shop Haftanın her günü 11:00 - 22:00 E5 Karayolu Mustafa Kemal Cad. CarrefourSa Ticaret Merkezi Beylikdüzü / İstanbul
Beyoğlu İstiklal Kitabevi Haftanın her günü 10:00 - 22:00 İstiklal Caddesi No: 55 Beyoğlu / İstanbul
Capacity AVM Tobacco Shop Haftanın her günü 10:00 - 22:00 Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No:7 Zemin Kat 62-63 Bakırköy / İstanbul
İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi Haftanın her günü 10:00 - 22:00 Büyükdere Caddesi No:22 1. Çarşı Katı (Zemin Kat) Şişli / İstanbul
İş Kuleleri İş Sanat Kültür Merkezi Hafta içi 09:00-18:00 / Cumartesi 10:00-18:00 / Pazar Kapalı İş Sanat Kültür Merkezi İş Kuleleri Levent/İstanbul
Merter MMM Migros Hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 22:00 / Pazar 10:00 - 22:00 E5 Yolu Merter Sapağı Merter / İstanbul İstanbul Anadolu Yakası Biletix Satış Noktaları Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi Haftanın her günü 10:00 - 22:00 Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi Otopark Katı No: P2-07 Mahir İZ Cad. Üsküdar/ İstanbul
Caddebostan MMM Migros Haftanın her günü 09:00 - 22:00 Sahilyolu Cemil Topuzlu Cad. No:138 Caddebostan / İstanbul
Kadıköy Ada Kültür Haftanın her günü 10:00 - 22:00 Mühürdar Caddesi No:51 Kadıköy / İstanbul (Akmar Pasajı karşısı)
Kadıköy Ada Kültür Haftanın her günü 09:00 - 22:00 Ada Kültür, Rıhtım Caddesi, No:8 Kadıköy
Maltepe Grandhaus Alışveriş Merkezi Haftanın her günü 10:00 - 22:00 Atatürk Caddesi No:41 Maltepe / İstanbul
Soyak MMM Migros Haftanın her günü 09:00 - 22:00 Ünalan Mah. Libadiye Cad. Soyak Site Girişi Soyak Çarşısı - Üst Göztepe
Şükrü Saraçoğlu Stadı Migros Yanı Haftanın her günü 10:00 - 18:00 (Maç günleri kapalı) Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, Migros Yanı, Kadıköy/İstanbul
ali samiyen onundeki biletixden alabilirsin cadirin asagisinda kaliyor yeni acik girisinin yani
Burdan deneyin, yeni açık üst aldım ben hala vardır büyük ihtimalle
aldım kapalı alt biletimi internetten
kitlendi
Ben çok rahat aldım vallahi, biraz daha hızlı olsam Eski açık alacaktım..Oyuna dalmışımda Yeni açık üst hala var görünüyor, verdiğim linkten deneyin.
sabah 9dan itibaren bekledim biletixin sitesinde 10a 4.dk. kalaya kadar süper çalışan site birden kitlenmeye başladı aynı anda 3-4 tane biletix sayfası açtım birinde hemen açıldı, ordan aldım bileti..
biletler bitiyo ya yuh
Sanırım açıklar bitti demek man. utd. maçında yandık bi elimde laptop bi yandanda biletix kuyruğunda beklicem anca alırım
10:20 itibariyle açık biletleri tükenmiş
Bu arada verdiğim linkte Mümin diye birinin hesabı çıkıyormuş bazı kişilerde, o kimse artık yazık oldu heralde.Alıcaksanız kontrol edin kendi hesabınız mı değil mi, benim bu linki aldığım yerde söylüyorlar.
9.45'ten itibaren sayfayı yenilemeye başladım. Şansıma tam 9.56'da biletler açıldı ve hemen eski açık biletlerimi aldım :) sonrasındaki denediğimde de sıra mevzusu başlamıştı. 10.03'te eski açık biletleri bitmişti.
bende alabildim 4 tane yeni açık üst , fakat çok saçma bi sistemdi çünkü eski açık hiç gözükmedi bile saat 09.57 de anlamadım , bu yüzden mecbur yeni açık alabildim..bilet isteyenler irtibata geçebilir
Arkadaşlar bileti maç günü alabiliyomuyuz?Yoksa illa önceden mi almak gerekiyor?